"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-37

• 33 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
Joy Joy Joy Големи майтапи на Мичонка с прибирането у немско.

Бон джорно а тутти!  Hug
По ино кайве  Wink

Профче Hug Heart Eyes всяко прибиране и заминаване с кола ни е мега емоционално Laughing
Мерси за кайвето bouquet
Бибо Hug Heart Eyes много раншко с тия напитки ма Laughing Laughing Така ше ме подгрееш, че не мой си свършим никаква раута Whistling
ooooh! ooooh! ooooh!ти по- добре виж да не би некой светия да има ден  Mr. Green

Мимоче Heart Eyes HugБиби Heart Eyes HugПрофче Heart Eyes Hug

па аз днес го пиша дъждовен ден,то не че не заваля де  Mr. Green ,но с тая стачка на метрото не стигнах до работа и го пиша мързелив ден  Laughing
Дидолино Hug Heart Eyes ич не ми дреме къв ден е днес Laughing Така или иначе нема се фанем у работа Whistling Още се аклиматизирам Mr. Green Ма и ти бичиш акляк, па мен ме караш да броим светиите hahaha hahaha

ooooh!айдеееее,пак си намери извинение  Mr. Green аз по принуда го давам айляк  Mr. Green иначе найш ли как ми работи  ама ей го на убиха ми желанието за работа с тез стачки   Whistling фтивам аз да подремнем  smile3524

Графиньо  Heart Eyes Hug

[/quote]Ох, милата....как й се работи начи... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 616
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гуд афтърнун  Hug Hug Hug Hug

Мичонке   Hug Heart Eyes
нема такъв смях начи
чак под бюрото легнах че ни моЙ съ хилим инак
пари да ми дават в тоз замръзник никъде не отиАм  Naughty Naughty

Профче  Hug Heart Eyes изпревари ме с кафето, че от мноУ раУта днасе не моа се наредя в коридора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green па и мноУ лъзгавУ та едва се държим по стените, се не пребием   hahaha hahaha hahaha hahaha
Дидолинке   Hug Heart Eyes ан тъй  Naughty подремни ти мине меракУ за раута  Joy Joy Joy
Бибо   Hug Heart Eyes шъ нъ опиеш от рану  Naughty Mr. Green Mr. Green
Чуме   Hug Heart Eyes

# 617
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това коте досущ на Мичка как са и носили кафето. hahaha

Търтейки  Crossing Arms, па аз съм на раота  typeuu и никви светии не моат минат.  #Cussing out

# 618

Търтейки  Crossing Arms, па аз съм на раота  typeuu и никви светии не моат минат.  #Cussing out
hahaha hahaha hahaha hahaha едно към едно Joy Joy Joy Joy

Чумич Hug Heart Eyes ма мани ма, тая Дида най работната излезе Joy Joy Joy Изеде си ноктите от яд че не мой да поработи hahaha hahaha hahaha

Коте Hug Heart Eyes то и аз се хилих....ама в по късен етап Mr. Green По пътя корасона ми на стафидка стана Mr. Green

# 619
Миче ми не се и съмнявам че ти е бил свит корасона  Peace ама после поне ще си спомняш от веселата страна  hahaha hahaha
Ейй Ирка тия учебници с кориците ги сдъфка и се загуби из преспите  Thinking та не идва на моабета  Whistling
Профче стига ша жалва  Naughty и аз бях работна до преди малко  Whistling колежката ми я няма и на два стана се мятам  ooooh!

# 620
Миче ми не се и съмнявам че ти е бил свит корасона  Peace ама после поне ще си спомняш от веселата страна  hahaha hahaha
Ейй Ирка тия учебници с кориците ги сдъфка и се загуби из преспите  Thinking та не идва на моабета  Whistling
Профче стига ша жалва  Naughty и аз бях работна до преди малко  Whistling колежката ми я няма и на два стана се мятам  ooooh!
Ааа, хич не и вервай Naughty Каза, че кат почне да чете и веднага удря клепача Mr. Green Действал и приспивно немския Joy Joy Joy Па при мен е обратно  Laughing сън не ме лови кат оставим тв-то на немската Mr. Green Така ме дразни, че от нерви не мой заспим Joy Joy Joy

# 621

Чумич Hug Heart Eyes ма мани ма, тая Дида най работната излезе Joy Joy Joy Изеде си ноктите от яд че не мой да поработи hahaha hahaha hahaha

Коте Hug Heart Eyes то и аз се хилих....ама в по късен етап Mr. Green По пътя корасона ми на стафидка стана Mr. Green
ми чи Къ  newsm47 newsm47 newsm47

Коте  Heart Eyes Hug  ко пак се зафалвите с Профчето ,че сте най-работни   Mr. Green и аз днес се преработиФ  ooooh! мноУ работа ,чек отидУх  да си подремна  tooth

# 622
Ааа, хич не и вервай Naughty Каза, че кат почне да чете и веднага удря клепача Mr. Green Действал и приспивно немския Joy Joy Joy Па при мен е обратно  Laughing сън не ме лови кат оставим тв-то на немската Mr. Green Така ме дразни, че от нерви не мой заспим Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ко му е на немския,я къв е благозвучен   Mr. Green

# 623

Коте  Heart Eyes Hug  ко пак се зафалвите с Профчето ,че сте най-работни   Mr. Green и аз днес се преработиФ  ooooh! мноУ работа ,чек отидУх  да си подремна  tooth

hahaha hahaha hahaha Пууу, каква си нахална Mr. Green

# 624
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha Пууу, каква си нахална Mr. Green
[/quote] smile3533

# 625
И аз съ преработих мнооу днеска... Mr. Green Прочетох "Таймс" пъ рекох и аз да подремна, пък и посънувах, ама не помним баш вко бешИ Laughing

Коте Heart Eyes
Начи ние с Йоър грейс...нъл сме със синя кръв...та мноу работиме днеска...яз и утре мислим така да поработя...да поработя...върху себе си Joy hahaha Joy

# 626
И аз съ преработих мнооу днеска... Mr. Green Прочетох "Таймс" пъ рекох и аз да подремна, пък и посънувах, ама не помним баш вко бешИ Laughing

Коте Heart Eyes
Начи ние с Йоър грейс...нъл сме със синя кръв...та мноу работиме днеска...яз и утре мислим така да поработя...да поработя...върху себе си Joy hahaha Joy
ан тъй Графиньо,нема да се излагаме я  Naughty  Mr. Green

# 627

Коте Heart Eyes
То и мойта работа е досущ кат ваща, без да ми е синя кръвта Whistling Mr. Green

# 628

Коте Heart Eyes
То и мойта работа е досущ кат ваща, без да ми е синя кръвта Whistling Mr. Green
Joy Joy Joy

# 629
Вай бе  ooooh! къде се нахендрих сред толку работни були  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт