Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 370
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте на всички, проблемът ми едва ли е много сериозен, но за сметка на това е много досаден. От известно време насам забелязвам вълчи глад и то преди да ям, по време и след като се наям. Ям нормално по 5 пъти на ден, 3 основни хапвания и две междинни-леки. Говоря за глад придружен със зверско къркорене на стомаха. Най-лошото обаче идва вечер- един час след вечеря се започва, притъпявам с лъжица мед или нещо от сорта, но дори като си легна и се будя от глад.. На някой случвало ли му се е това? Нещо с инсулина да не е, нивата на кръвната захар да падат така? (изследвах се за диабет откомври, за щастие-отрицателни резултати, КЗ-в нормални стойности)
Какво точно си изследвала?
Направи си инсулин на гладно и кръвна захар, после натоварване с глюкоза и отчитане на стойностите инсулин и захар след един и след два часа. Така се открива инсулинова резистентност. Прави се почти във всяка лаборатория срещу заплащане.

# 196
Здравейте на всички, проблемът ми едва ли е много сериозен, но за сметка на това е много досаден. От известно време насам забелязвам вълчи глад и то преди да ям, по време и след като се наям. Ям нормално по 5 пъти на ден, 3 основни хапвания и две междинни-леки. Говоря за глад придружен със зверско къркорене на стомаха. Най-лошото обаче идва вечер- един час след вечеря се започва, притъпявам с лъжица мед или нещо от сорта, но дори като си легна и се будя от глад.. На някой случвало ли му се е това? Нещо с инсулина да не е, нивата на кръвната захар да падат така? (изследвах се за диабет откомври, за щастие-отрицателни резултати, КЗ-в нормални стойности)

Какво изследва точно?
Само КЗ или и инсулин?

# 197
Точно споменатите от Вас изследвания правих, така че това отпада.

# 198
Привет момичета,

... 

Предварително благодаря на отзовалите се!

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 10:00 от .AtinA.

# 199
  • София
вагинална инфекция, ще ти предпишат лекарства.

# 200
Змия - благодаря за отговора.

# 201
И аз търся лек за суха кашлица. И гърлото ме боли. Някакви идеи ... ?

# 202
  • Sofia
За сухата кашлица-равни количаства мед,лим.сок,зехтин и ракия
За болките в гърлото-гаргара със сода,сол,лим.сок или лимонтозу/всяко поотделно/,дъвчене на джинджифил,смучене на резен лимон

# 203
  • София
Моля ви дс споделите нещо ,което лекува страшно сухи и даже малко болезнени устни?

# 204
  • София
Моля ви дс споделите нещо ,което лекува страшно сухи и даже малко болезнени устни?

http://static.framar.bg/thumbs/6/products/20130618162656Cold-cre … lsam-za-ustni.jpg

# 205
Майка ми се оплака от болка в зъбите. newsm78 Не един или два,а казва всички я болят.Ту горните,ту долните.Не са развалени,здрави са.Преди няколко дни е усетила и днес пак.От какво може да е ?

# 206
  • Sofia
Повече вит.С да приема

# 207
  • оттам, откъдето започва България
При мен се получава от нерви, а имам и пародонтоза.

# 208
Благодаря ви. Hug

Ще и кажа за вит. Ц - то. Peace

И на нея са и казали,че може да от нерви.(Не лекар,а е споделила с познати).Дидка,тя също има проблеми с венците,но сега казва,че не е такава болката.Какво пиеш в такъв случай?Болкоуспокояващи или нещо за нерви?

# 209
  • оттам, откъдето започва България
Търпя си аз, че съм баш говедо. То при мен хем боли, хем сърби и не мога и аз да определя точно откъде е. Абе, луда работа. Наистина не съм пила нищо в такива ситуации. Ако не може и да спи от това, нека пие нещо болкоуспокояващо. Аз, ако наистина не мога да издържа, направо си пия аулина и 12 часа съм ок.
Дано й отмине скоро.

Общи условия

Активация на акаунт