Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 458
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ти! bouquet

# 211
  • София
Напукването на устните преминава в херпеси, въпреки че взех предложеното балсамче. Моля да ми кажете най-силното против херпеси.
Пия и Зиртек между другото, да не е някоя алергия

# 212
  • София
Напукването на устните преминава в херпеси, въпреки че взех предложеното балсамче. Моля да ми кажете най-силното против херпеси.

подсетих се от друга тема, та препоръчвам меден вазелин за напукани и сухи устни. обаче херпесите са нещо друго. трябва си лекар и лечение.

# 213
Лизин за пиене  и кремове с ацикловир за мазане

# 214
Респивакс върши ли работа? идеята да пиеш бактерии, за да се бориш срещу бактерии Simple Smile

# 215

Тези херпеси са наистина гадни. Като започнат да излизат няма отърване от тях. Няма ли да измислят скоро лекарство или ваксина за лечение на херпес и окончателното премахване на този вирус от нашия организъм?!

# 216
Лизин за пиене  и кремове с ацикловир за мазане

По каква схема се приема Лизин и колко месеца се пие и после се почива?

# 217
Аз лично го приемам когато имам херпес в по-голямо количество, и после няколко седмици в обичайната доза. Приема се на гладно. Не знам дали е най-оптимално така, но аз така пия.
Предполагам при редовни рецидиви би имало резон да се приема няколко месеца подред.

# 218
Аз лично го приемам когато имам херпес в по-голямо количество, и после няколко седмици в обичайната доза. Приема се на гладно. Не знам дали е най-оптимално така, но аз така пия.
Предполагам при редовни рецидиви би имало резон да се приема няколко месеца подред.

Благодаря за бързия отговор. И за колко дни преминава херпесът от приема на Лизин?

# 219
За колкото и без лизин  Mr. Green, нали знаеш че един херпес като "тръгне", абсолютно нищо не може да го спре
Идеята на лизина е дългосрочно да не ти излизат. Но все пак мисля че малко ми помага и при вече излязъл херпес.

# 220
За колкото и без лизин  Mr. Green, нали знаеш че един херпес като "тръгне", абсолютно нищо не може да го спре
Идеята на лизина е дългосрочно да не ти излизат. Но все пак мисля че малко ми помага и при вече излязъл херпес.

Така е. Ако не се хване навреме херпесът преди да е избил, после трудно се повлиява от каквото и да е. Тогава само го облекчаваме с мазила и прием на някакви медикаменти за засилване на имунната система. Затова трябва предварително да приемаме регулярно имуностимуланти, които да контролират появата на херпесите. За Лизин съм чувала наистина добри отзиви за него. В описанието му пише, че има за цел борбата с херпесите.

# 221
  • София
Респивакс върши ли работа? идеята да пиеш бактерии, за да се бориш срещу бактерии Simple Smile

Защо не, така действа например ваксината срещу туберкулоза.

# 222
  • София
Здравейте, одобрена съм за Ядрено-магнитен резонанс по здравна каса. Има ли нещо, за което да внимавам?

# 223
  • София
Здравейте, одобрена съм за Ядрено-магнитен резонанс по здравна каса. Има ли нещо, за което да внимавам?

Ако се наложи да ти се слага и контрастно вещество, то не се поема от касата. Хубаво е да си направиш тест за алергии към него.

# 224
  • София
Благодаря, а контрастното вещество същото ли е като при скенера? Понеже са ми правили скенер с контрастно вещество.

Общи условия

Активация на акаунт