Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Mомичета ,в последно време ме мъчи  коремът ,появяват ми се спонтанни остри болки ,след 5 глътки ракия или чаша бира... на лекар не ми се ходи ще каже спри пиенето #Crazy Може ли да се касае за язва ,гастрит?

И аз имам същия проблем.Имам и гастрит и колит.Не знам на кое влияе,но след 1 глътка и умирам от болки.Не близвам алкохол от 3-4 години,заради тези болки.Същите болки получавам и от Кока Кола.  Sick

# 511
  • София
Момичета, знам, че ставам маниакална.
Счупих чаша в мивката и леко ми разпори пръста, почти до месо.
Ваксина тетанус, може ли да бъде опасна.
Нямам доказани алергии, но напоследък имам нещо като уртикария..

# 512
  • Варна
Абе вие тази ваксина за тетанус за нищо я нямате.Стъклото не е опасно.Едно време биеха тази ваксина само след порязване с желязо и то ръждясало.Сега я бият за всичко Tired

# 513
Mомичета ,в последно време ме мъчи  коремът ,появяват ми се спонтанни остри болки ,след 5 глътки ракия или чаша бира... на лекар не ми се ходи ще каже спри пиенето #Crazy Може ли да се касае за язва ,гастрит?
И аз имам същия проблем.Имам и гастрит и колит.Не знам на кое влияе,но след 1 глътка и умирам от болки.Не близвам алкохол от 3-4 години,заради тези болки.Същите болки получавам и от Кока Кола.  Sick

Пробвали ли сте да пиете "Нексиум"? ММ го приема от около година вече и си реши голяма част от болките и проблемите, свързани с гастрита. Преди постоянно имаше киселини след хранене и пиене, сега му се случва изключително рядко. Simple Smile Опитайте - мисля, че ще ви е от огромна полза. Peace

# 514
  • София
Абе вие тази ваксина за тетанус за нищо я нямате.Стъклото не е опасно.Едно време биеха тази ваксина само след порязване с желязо и то ръждясало.Сега я бият за всичко Tired
Така е, за всичко искат да я слагат.
Бях до мед.център. Казаха ми да ходя да шият пръста.
И естествено ваксина.
Прилагам снимка.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 11:34 от Wind .

# 515
  • Варна
Ужас,бая си се клъцнала Confused

# 516
Само за ръжда се слага тетанус.
Не се превземайте толкова. Simple Smile

# 517
Сецнах си кръста, чак кракът ми изтръпна и не мога да мръдна. Сложиха ми дексофен и диклофенак инжекции. Някой да знае кога да очаквам облекчение?!

# 518
  • София
Полудях вечерта и отидох да ме зашият, и ваксина ми сложи...

# 519

Съмнявам се за едно от двете или пък язва  newsm78 . А то всъщност как се диагностицира ? Убедена съм ,че няма да ме вземат на сериозно лекарите . Peace 
Имам и ужасни киселини след лук ,чесън,пържено и избягвам   Sick ... Ранитидин 300мг пия ,но не ми минава и  наблягам на сода бикарбонат ,знам ,че не е препоръчително ,но най-бързо ме облекчава.

Гърне ,аз не съм пила посоченото от теб ,как се приема -всеки ден или при нужда ? newsm78

# 520
   Знам, че ваксина "тетанус" се инжектира при нараняване с ръждиво желязо, при ухапване от животно...

# 521
  • Варна
   Знам, че ваксина "тетанус" се инжектира при нараняване с ръждиво желязо, при ухапване от животно...
Сега я бият за ухапване от комар,ухапване от кърлеж,порязване,одраскаване,за всеки случай.Абе за добро утро Simple Smile

# 522
Сега я бият за ухапване от комар,ухапване от кърлеж,порязване,одраскаване,за всеки случай.Абе за добро утро Simple Smile

Хахаха то човек да не се нарани.

# 523
Ами като ходите за такива дреболии, що да не ви бият.

# 524
Ами като ходите за такива дреболии, що да не ви бият.

Всичко е бизнес. Възползват се от положението на пациентите.

Общи условия

Активация на акаунт