Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 655
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 615
Това бездействие на политиците и незачитане на мнението на народа е много опасно. Защото по този начин може да се възроди пак някой Фюрер, който да говори това което иска тълпата. И след изборите да ни набие канчетата на цялата цивилизация.

# 6 616
Струва ми се малко вероятно да се появи някой нов фюрер, при условие, че двойките мъже, които пазаруват в супермаркета са май вече повече от смесените двойки.
Я вижте кой щял да наследи мама-

http://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/cdu/ist-das-der-mann … ToLogin.bild.html

понеже е от платените статии на билд,
само заглавните няколко реда

Bundeskanzlerin Angela Merkel (62, CDU) steht unangefochten an der Spitze der Union. Doch wer wird Merkel eines Tages im Amt folgen?
Ein potentieller Kandidat wäre dieser CDU-Politiker: Finanz-Staatssekretär, homosexuell, konservativ. Und eine der derzeit besten Wetten für den Tag 1 nach der Ära Merkel.

Канцлер Ангела Меркел (62, CDU) е безспорен лидер на Съюза. Но кой ще последва Меркел един ден на върха?
Един потенциален кандидат би бил този CDU политик: Финансов секретар, гей, консервативен. И в момента един от най-добрите  залози за деня 1 след ерата Меркел.

# 6 617
пратих ти цялата статия на лични, не смея да я постна, защото е платена. Приятно четене.

# 6 618
Сметката за 2016 за обгрижване на главорезите
73 000 000 000 крони

Колко прави това в евро и колко е платил всеки баламурник в Шведско за това удоволствие?

Делиш на 10
7 МИЛИАРДА евро

Данъците ни са 60%
Отделно косвените данъци скочиха, след като дигнаха цената на горивата от 01 януари

Плащаме всички работещи за извратеното хоби на някои

Сега четох  една чудесна статия-интервю с кмет на унгарско погранично градче
Направи хуманистчетата-журналисти на салата
Ше се опитам да намеря време за кратък преразказ днес-утре

# 6 619
Offtopic - мамка му, простете ме ама съм мъж. На къде върви този свят без мъже...
Май истинските мъже са единствено женски блян във фб
Меките китки щели да правят армия  Mr. Green Бундесвера се загрижил за правата на педалите в армията...
Простете ме, на 3 уискита съм, снощен, но ме е гнус от всичко това...
Гледал съм ги в германия как се държат за ръка педалите а няма кой един комплимент, една роза да подари на жените...
Спрете Земята, искам да сляза, този свят не е за мен...

# 6 620
пратих ти цялата статия на лични, не смея да я постна, защото е платена. Приятно четене.

Благодаря ти много,
статията е само дитирамби в полза на Йенс Шпан.
Нямам нищо против гейовете по принцип, освен ако не правят типично гейски номера...
Ако немците си го харесват да си го избират.

# 6 621
Забравих голямата новина (постът на Скуба ми припомни)
Покрай увеличената заплаха от Русия Швеция връща задължителната военна служба за момчета и момичета, родени 1999-2000

Честно, отдъхнах си,  че синът прескочи трапа
Цяла година му треперих да не стане по негово време
Иначе трябваше преждевременно да се бяга надалеч, че тукашната служба значи и изпращане в БИ

# 6 622
Забравих голямата новина (постът на Скуба ми припомни)
Покрай увеличената заплаха от Русия Швеция връща задължителната военна служба за момчета и момичета, родени 1999-2000

Честно, отдъхнах си,  че синът прескочи трапа
Цяла година му треперих да не стане по негово време
Иначе трябваше преждевременно да се бяга надалеч, че тукашната служба значи и изпращане в БИ

Специално за теб https://www.youtube.com/watch?v=Oh9TajFhD9Y&t=143s

Криво за разбрали меките китки военната повинност - аз съм ,,ЗА,, но не и да ги пратят за пушечно месо
Шведите всичко криво разбират...
Русофил съм но Русия не е заплахата...

# 6 623
Мерси

... а няма кой един комплимент, една роза да подари на жените...
Спрете Земята, искам да сляза, този свят не е за мен...

Не само
Случвало ми се е да държа врата на мъж
Държа аз да мине жена му с бебето
А се изнизва и той с ръчички в джобчетата, без даже да поеме вратата от мен
Швед-феминист

# 6 624
За гейовете в армията може и да проработи.Все пак не всеки гей е жалък пед...сТ.В щатите,където военните са на всяка крачка са ми казвали мойте роднини,че познават гей военни и си работят съвестно.Бяха им съседи,канили са ги на гости на смесени партита,всичко е наред.Не са женчовци.Въпроса е всички да получават Адекватни заповеди!При ширещата се толерастия,това е под съмнение.Вчера празнувахме цял ден.Въпреки,че се изнесе половината столица,цял ден големи групи хора със знамена обикаляха града.В парка Заимов се играха хора.Във военният музей от сутринта навалица.Двама симпатяги облечени като хайдути с пушка и знаме ''Свобода или смърт'' също се появяваха на различни места,пяха песни и народа се снимаше с тях.Вечерта бяхме на тържествената заря проверка.Няма къде да стъпиш около площада.Вечеряхме и приключихме в рок клуб. yesyes
Видях какво става на Шипка и в цялата страна.На 3 март бяхме обединени. bg

# 6 625
Много хубаво, Силвър
Ей такива дни страшно ми липсват тук

# 6 626
Много хубаво, Силвър
Ей такива дни страшно ми липсват тук

HugМного уважавам твоята и на Pure обективност, борбеност и непримиримост.Няма пълно щастие,но хора като вас,винаги ще постигнат своето и ще намерят мястото си.Знам,че плащате мн.висока цена за това. HugЖелая щастие за всички в темата.
   Честит Тодоров Ден!
[/Празненствата продължават. Laughingsize]

# 6 627
Много мило, благодаря

Честит празник днес на всички
Съвсем бях забравила какъв ден е днес  Embarassed

# 6 628
Напълно е възможно Европа сама да си охранява границите. Има военна сила, но няма политическо желание от страна на тези, от които зависи. За мен е абсурдно и нелепо това явление днес - всеки влиза и излиза, както му харесва, без зачитане на държавни граници, суверенитет, закони, и т.н. Както се спомена в темата - едни пари да се въртят. Трафикантите печелят, ''бежанската'' индустрия печели, едни политици печелят, а всички останали губим. Опасявам се, че времето за действие започва да изтича и наистина се увеличава риска от появата на нов Фюрер, който ще направи необходими промени по един друг начин. Много ми е интересно как ще гласуват европейците като тази година има толкова избори из Европа. Мисля, че тази година е съдбоносна за Европа - още 4 години с този хаос и май ще сме минали point of no return.

# 6 629
Ами след Брекзит и Тръмп, няма да е чудно и тази година в Европа да има "Ама как така, ама защо стана така, ама той народът много глупав и не знае как е правилно да гласува...".

Общи условия

Активация на акаунт