Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 807
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 435
Статията е много интересна от една страна и много плашеща от друга. Прочетох я по диагонал. Нямам време да я преведа, на работа съм. Накратко, унищожение на народа чрез  подмяна на населението, пенсия едва на 75 годишна възраст ако въобще ще има пенсии, военните амбиции на САЩ, банкрут на Германия и северните страни. Статията е написана много добре и на добър, лесен за разбиране немски. Предполагам google ще го преведе добре, но ако някой не разбере нещо, нека ми пише , ще му помогна.

http://www.anonymousnews.ru/2017/02/27/voelkermord-durch-migrati … s-auf-hochtouren/

Опитах да я преведа с гугъл, но нищо не излезе. Трябва да чакам довечера към 7 да се прибере сина и да ми я преведе. Ако има някой, желаещ и способен да го направи, благодаря! Simple Smile

# 6 436
Статията е много интересна от една страна и много плашеща от друга. Прочетох я по диагонал. Нямам време да я преведа, на работа съм. Накратко, унищожение на народа чрез  подмяна на населението, пенсия едва на 75 годишна възраст ако въобще ще има пенсии, военните амбиции на САЩ, банкрут на Германия и северните страни. Статията е написана много добре и на добър, лесен за разбиране немски. Предполагам google ще го преведе добре, но ако някой не разбере нещо, нека ми пише , ще му помогна.

http://www.anonymousnews.ru/2017/02/27/voelkermord-durch-migrati … s-auf-hochtouren/

Аз също  не разбирам немски, но това което успях да хвана е това, което се коментира тук още преди месец, когато излезна въпросния доклад на правителството на Меркел. Накратко - Меркел иска 12 млн. мигранти до 2060 год (минимум по 300 000 на година) - с толкова ще намалее немското население за 40 години, от 82 милиона сега до 67,7 милиона души през 2060 г. Това ще бъде пагубно за немската икономика и според този доклад трябва от сега да се вземат мерки с внос на работна ръка, предимно от Африка. Ползите щяли да се видят в средносрочен и дългосрочен план...

# 6 437
  • MI
А за насърчаване на раждаемостта вместо безконтролен внос на имигранти дали не беше по-лено да се замислят?!

# 6 438
  • София
Е, нали трябвало било да ни "обогатяват" и облагородяват мултикултурно.  Sick Ако някога бяха ми казали, че цивилизована Европа и т.нар. "бели" държави, както тук у нас ги наричаха благовейно, ще стигнат до такова падение - нямаше да повярвам.

# 6 439
А за насърчаване на раждаемостта вместо безконтролен внос на имигранти дали не беше по-лено да се замислят?!

Въпросът е, дали ще има някаква цедка и Германия директно ще си ги извозва от Африка или пак ще има  само една покана....та куцо, кьораво и сакато пак да се юрне от цял свят (и така четири десетилетия, според въпросния доклад) като стадо бизони да газят граници на държави, имали лошият късмет да се окажат по трасето към лелеяната Германия?!

# 6 440
  • София
Не знам кой още и как трябва да го каже, за да се прекрати това "спасяване" в Средиземно море. Времето се стопля и ако това безумие не спре, то онова лято по-миналата година, с тълпите газещи границите, ще ни се стори песен в сравнение с това, което ще последва. До тук слушам само идеи и добри пожелания, а трафикът си върви.
Шефът на "Фронтекс" критикува неправителствените организации, спасяващи нелегални мигранти в Средиземно море, че окуражават трафикантите на хора. Фабрис Леджери твърди в интервю за в. "Ди Велт", цитирано от БТА, че 40% от спасяванията в открито море се извършват от частни плавателни съдове, а не от международни мисии. Според морското право всеки в открито море е длъжен да спаси хора в беда, но това не трябва да се превръща в "подкрепа за престъпните мрежи и трафиканти", каза Леджери и посочи, че европейските кораби прибират мигранти все по-близко до либийските брегове.
"Това стимулира трафикантите да качват още повече мигранти на нестабилни лодки, без достатъчно вода и гориво", настоя той.
  от ТУК
Чудя се дали малоумните брюкселски тикви не са решили да пожертват и Италия така, както направиха с Гърция. Не че на практика точно така ще стане, разбира се - но се питам какво същност се замисля зад официално разпространяваните празните приказки на управниците по въпроса. Примерът с Гърция е доста показателен - дъра-бъра, уж ще ги връщат в Турция, уж ще ги разселват из Европа, а накрая май ще местят 10 хиляди човека от лагерите в апартаменти.
„Гръцкото правителство планира през 2017 г. да затвори повечето бежански лагери и да премести 10 хил. души в апартаменти, заяви в петък министърът на мигрантската политика Янис Музалас. Днес ние изпратихме на Европа план, който предвижда през 2017г. да се затворят лагерите и 10 хил. души да бъдат преместени в апартаменти", отбеляза министърът. ТУК
Откъде толкова апартаменти на разположение? И кой ще плаща за комфортното настаняване на страдалците? Явно няма да е самата фалирала Гърция...  Wink

# 6 441
  • MI
Аз като гледам не са се засилили да слагат някакви строги критерии за "внос", явно идеята е да вземат каквото успее да стигне до Германия, като другите да му мислят.  ooooh! Аз наистина не разбирам тези които казват, че щом има проблем с раждаемостта дай да си внесем африканци. Осен всичко друго е и по-скъпо ще му се не види.

NumLockр Италия не е Гърция, третия по големина нетен контрибутор е в ЕС. А като се има предвид че скоро ще има и избори се съмнявам и че ще пробват...

Аз в тази връзка да споделя нещо, което осъзнах напоследък - че всъщност левите не са просто за мултукултуризъм в смисъл на "обогатяване" на културата и генофонда, а са на практика изцяло против самата концепция за нация. В смисъл че са убедени че това е основната причина за всички беди, за всички войни и т.н. и затова всяка форма на национализъм трябва да бъде унищожена. Но те под национализъм определено не разбират нещо крайно, а просто това да се чувстваш част от някой народ, от някоя нация и да си горд от това. Така думите "родина" и "патриотизъм" стават мръсни и съответно който ги използва е най-малкото полуфашист. Отне ми известно време да схвана, мислех че просто наистина искат да се обогатяват (което само по себе си вече е доказана утопия), но съм грешила - просто комунизмът с неговите наднационални идеи явно е победил....

# 6 442

Аз също  не разбирам немски, но това което успях да хвана е това, което се коментира тук още преди месец, когато излезна въпросния доклад на правителството на Меркел. Накратко - Меркел иска 12 млн. мигранти до 2060 год (минимум по 300 000 на година) - с толкова ще намалее немското население за 40 години, от 82 милиона сега до 67,7 милиона души през 2060 г. Това ще бъде пагубно за немската икономика и според този доклад трябва от сега да се вземат мерки с внос на работна ръка, предимно от Африка. Ползите щяли да се видят в средносрочен и дългосрочен план...

По мои груби сметки в Германия има 3,3 млн безработни. Значи си имат мат'рял за първите 11 години (по 300 хил./г.). Едва ли немските безработни са по-зле от новите - поне езика знаят и не се молят по 5 пъти на ден. Като "освободим" обслужващите "бежанците" работници и полицаи, ще има за още 1-2 години. През това време могат да си вдигнат раждаемостта и да автоматизират производството.
А и хората не са круши - имал 10, изял 3,  купил 4 и ето - има вече 11 круши. Неее... тук задачата е: имал 10 круши, изял 3, купил 4... червея. Познайте колко круши имал след седмица.

Този доклад трябва да го е писал някой без връзка с действителността или някой му е диктувал отгоре.

# 6 443
Сериозно ли още вярвате на аргументи като "ниска раждаемост, нужда от работна сила" и "необходимо е да се налеят едни пари в Африка и БИ, за да спре миграцията".

Това са приказки за наивници.

Очевидно е какви резултати се постигат с настоящата политика: съсипване на Европа (т. е. отстраняването й като съществен световен играч). А що се отнася до "план Маршъл", той е правен С ГЕРМАНЦИ!!!!! Не с току що слезли от камилите и от дърветата. Нали и сега се изливат десетки милиарди годишно в Африка? Какво постигнаха? Потъват в черната дупка и дотам.

Причината за лавинообразната миграция не са войните, не е мизерията, не са прословутите буфери!!! Не е работа на никого да ни пази границите. Тази философия е пагубна. Причините за тази миграция е топлата баница, дето се предлага фри на цялото примитивно население на света, включително с транспорта. Това в съчетание с нулевата гранична охрана. Е как няма да дойдат?

Пълна идиотщина е да подкупваме някакви главорези диктатори да вършат нашата работа, сакън да не ни помръкне цивилизования нимб! Затова и резултатите са такива. Това е само симулиране на дейност за пред слабоумния електорат и авторите на този сатанински план за унищожаване на нашата европейска цивилизация много добре го знаят. Много добре знаят, че по този начин Европа няма да се опази, а на всичкото отгоре ще си плаща - един път на диктаторите и втори път вътрешно, за прословутата "интеграция". Нали трябва икономиките да се изтощават по всеки възможен начин? При този напън дори и Германия не би могла да устои вечно. В момента може да не се чувства наистина, но основите й са сериозно подкопани и е въпрос на няколко години да тръгне назад, ако не и да колабира. Падне ли Германия, край с Европа. Който стои зад всичко това е напълно наясно и затова се цели точно в Германия. Затова е сложена там тази вещица, защото това е най-ключовият пост в целия ЕС. И тази операция е подготвяна поне от 20 години, че и повече.

Меркел още преди година и повече каза, че в ЕС ще влизат по 250 000 годишно и това било "упрвление на миграцията". Е, точно това се случва - при всичките празни приказки, при всичкия медиен шум.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 15:00 от Анонимен

# 6 444
Пълна идиотщина е да подкупваме някакви главорези диктатори да вършат нашата работа, сакън да не ни помръкне цивилизования нимб! Затова и резултатите са такива.
А как Гърция и Италия да се пребори с мигрантите по море? Нали трябва някой да ги спре в собствените им страни. Фронтекс трябва да има минимум договор с диктаторите, за да ги спре по море и да ги върне обратно.
Другият вариант е да стрелят и да ги давят, но кой човек би си навлякъл такива грехове на душата?

# 6 445
Пълна идиотщина е да подкупваме някакви главорези диктатори да вършат нашата работа, сакън да не ни помръкне цивилизования нимб! Затова и резултатите са такива.
А как Гърция и Италия да се пребори с мигрантите по море? Нали трябва някой да ги спре в собствените им страни. Фронтекс трябва да има минимум договор с диктаторите, за да ги спре по море и да ги върне обратно.
Другият вариант е да стрелят и да ги давят, но кой човек би си навлякъл такива грехове на душата?

Хайде, моля, стига глупости! Грях на душата ли? А грехът на душата от стотиците и хиляди изнасилени, убити, ограбени европейци? Това не е грях, нали?

При съвременната техника морската граница се охранява без никакъв проблем. Достатъчно е да гръмнат на 50 метра от лодката, за да се обърне назад и друга да не я последва. Недопустимо е дори една лодка да успява да навлезе в териториалните води на страна от ЕС. Австралийците как връщат лодките? Що се отнася до давенето - ами те ходят да ги спасяват на 10 мили от Либия, където изобщо нямат никакви законови правомощия, още по-малко пък задължения! Ако не беше тази щедра държавна подкрепа, никога не биха били в състояние да преплуват Средиземно море с тези мижави лодчици. Ако ЕС имаше твърда и еднозначна политика на отблъскване, тълпите въобще нямаше и да тръгнат. Обаче час по час четем по вестниците "затягане на мерките", а на практика тълпите си влизат без никакъв проблем, че даже и червен килим им се постила.

# 6 446

Този доклад трябва да го е писал някой без връзка с действителността или някой му е диктувал отгоре.

Не знам кой го е писал въпросния доклад, но Меркел ясно си каза, че иска 300 000 на година, дори тук в темата тази цифра беше коментирана. Е, сега разбираме какво Мама ни спести - цифрата е вярна, само не знаехме по колко...е, сега разбрахме 300 000*40 = 12 млн.

# 6 447
  • MI
Как да се опазят ли? Като начало да не се спасяват от либийския бряг лодки.  Rolling Eyes Като добавим едни лагери на либийска  и т.н. територии и няколко от много, ама много затворен тип и бърза екстрадиция за малкото успели все пак да минат на островите, ще видиш как ще намалеят рязко желаещите да идват.Нищо от тези мерки не е нереализируемо и със сигурност с всички пари, които ще се инвестират в Либия, Тунис и Турция пак ще ни излезе по-евтино от това да храним фалшиви бежанци.

Аз пак да попитам - в Германия никой ли не задава логичния въпрос "А защо да не насърчим нашата раждаемост, вместо да внасяме милиони африканци и азиатци"?

# 6 448
Този въпрос си го е задал единствено Орбан в цяла Европа. И си го е отговорил. Явно самите германци смятат, че "германец" е мръсна дума и има нещо нередно в това да се размножават германци.

# 6 449
.....
Аз в тази връзка да споделя нещо, което осъзнах напоследък - че всъщност левите не са просто за мултукултуризъм в смисъл на "обогатяване" на културата и генофонда, а са на практика изцяло против самата концепция за нация. В смисъл че са убедени че това е основната причина за всички беди, за всички войни и т.н. и затова всяка форма на национализъм трябва да бъде унищожена. Но те под национализъм определено не разбират нещо крайно, а просто това да се чувстваш част от някой народ, от някоя нация и да си горд от това. Така думите "родина" и "патриотизъм" стават мръсни и съответно който ги използва е най-малкото полуфашист. Отне ми известно време да схвана, мислех че просто наистина искат да се обогатяват (което само по себе си вече е доказана утопия), но съм грешила - просто комунизмът с неговите наднационални идеи явно е победил....
Добро утро !  Grinning
Ако има как новите поколения да са дървета без корени, личности без минало - по-лесно управляеми ще са, по-слаби психически , следователно идеални консуматори, които да потребяват стоки до откат.
Затова е цялото вряскане за обединение на цялото човечество едва ли не, но и индивидуализмът е на почит, (забележете!) - човекът да стане единак, сам за себе си.
То така се почва - първо не се асоциираш с никаква нация, с никакво общество, после няма да се асоциираш с майка си и баща си, с пола си ... общо взето човекът се превръща в едно консуматорко нищо.

Въпреки, че при мюсюлманинът е трудно такъв план да се осъществи - той определено силно се асоциира със семейството си, културните си традиции и т.н. и най-вече с вярата си в Бог.

Общи условия

Активация на акаунт