Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 616
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 705
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Така ако постоянно  ги хващат и прибират турците,ще видим как мераклиите за щедрата,немска софра ще се откажат.

с тези обтегнати немско-турски отношение, не съм оптимист...

# 6 706
Обтегнати ще са,меркел като не реагира адекватно,когато трябваше,сега е мн.трудно.Колкото повече се наведеш,толкова по-трудно ще се изправиш.Немците с все мамка си,са на колене.
Афганите обаче си влизат,а ''услужливи'' наши сънародници ги превозват.Криминално проявеният шофьор употребил алкохол и спокойно си превозвал 60 броя. #2gunfire
http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Arestuvaha-mazh-vozil-60-afg … amion_649056.html
Полицаите да ги похвалят,а този да го хвърлят в ареста заедно със стоката му!

# 6 707
Така ако постоянно  ги хващат и прибират турците,ще видим как мераклиите за щедрата,немска софра ще се откажат.

Сега с това ли ви проглушават ушите?
Що си мисля, че пак ще се сдобрят? newsm78

# 6 708

Не бе, те турците на нас са ни приятели и нас вардят.

# 6 709
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Сега с това ли ви проглушават ушите?
Що си мисля, че пак ще се сдобрят? newsm78

ужас е  Rolling Eyes

детето до сега се оплакваше, че навсякъде чува само Тръмп и Лидл (рекламата я пуснах  Wink), още не е научил кой е Ердо, но май скоро и това ще научи. Sick

# 6 710
Скрит текст:
Така ако постоянно  ги хващат и прибират турците,ще видим как мераклиите за щедрата,немска софра ще се откажат.

Не бе, те турците на нас са ни приятели и нас вардят.
Joy Joy Joy
По фейсбук ли?

# 6 711
# 6 712
Сега при Милен ще коментират въпроса ще успеели свещеника.Доколкото разбрах общността в Белене не ги иска.

# 6 713
Изглежда само свещеника, някакъв си Паоло Кортези Rolling Eyes ги иска тези бежанци в Белене, кметът и другите граждани са се вдигнали на бунт  Mr. Green

# 6 714
Паоло Кортези, Емил Джасим...всичките загрижени за нас и ни мислят доброто.

# 6 715
  • София
Явно на Европа са й малко новите заселници, дето си ги докарва с корабите по хиляда на ден, а сега се очертава възможност за откриване на нов начин за миграция, този път съвсем законно.  Shocked
Днес Съдът на Европейските общности (СЕО) ще заседава по въпроса трябва ли чуждестранните посолства на страните от ЕС да предоставят визи на кандидат-бежанците, за да могат те да влязат легално в Европа и да кандидатстват за убежище. Според италианския адвокат Paolo Mengozzi "всеки човек по света, който е заплашен с мъчения или дори с унизително отношение, трябва да има право да получи виза за държава от ЕС по негов избор."  ooooh! Според друг адвокат - Tassilo Wallentin, подобно решение ще унищожи Германия, Швеция и Австрия, защото ще се окаже, че всеки желаещ може да посети посолството на някоя от тези страни, да се оплаче от възможно лошо отношение и да си излезе оттам с виза в джоба, а след това със самолет да кацне  в европейската държава и да бъде отглеждан там поне година, докато се разглежда молбата му. Това щяло да е заплаха само за богатите държави - страни като България или Румъния едва ли ще бъдат засегнати от този "бежански туризъм". Wink  от ТУК
Евролибералите съвсем вече се оплетоха и стигнаха до абсурди. Напомнят ми за т.нар. "събирачи на животни" - откачалки, които прибират в къщи де що видят бездомно коте или куче уж защото са милосърдни, а всъщност превръщат жилището си в кочина, а живота на близките си - в ад. Казват, че се било лекувало, ама било сложна работа... Но ако тези болни мозъци, дето ни управляват, бъдат изгонени от властта и се пренасочат да събират в домовете си котки вместо мигранти в Европа - това ще е по-малката беда.  Mr. Green

# 6 716
  • Varna
Ами по-добре котета и кучета да събират тези изсхумените.
Тез животинки нямат неистовото желание да се  опасват със бомби,
да използват оръжие срещу беззащитни хора за да станат шехиди и за да могат в техният рай
да притежават 72 девици барабар със прислужниците им.
Голяма бардак това оня рай бе ooooh!

Тази сутрин не можах добре да гледам за Белене и оня католическият
свещенник. Обаче така му набрах, ама така му набрах #Cussing out.
Кмета на Белене не иска да има бежанци и католическият убавец ще
събира подписи срещу него, а освен това ще иска и извинение от кмета
заради това, че не приема нови българи. И упреци, упреци #Cussing out
Чакай бе, аланкоолу, ти си в чужда държава, кого ще упрекваш.

Аман вече бе, турски министър се меси във политиката ни, италиански
свещенник и той ни набива канчето....Тази сутрин все хубави новини
Няма ли кой на тях да им набие канчето...................!?!?!?
Извинявам, се, че така пиша но много ме ядосаха тези новини
сутринта Embarassed

# 6 717
Да ви ядосам още тогава

Снощи е намерен автомат, ей така, на един мост в едно стокхолмско гето

А ние ходихме на шопинг круиз до близък остров
Ходим редовно, охрана никога не е имало
Е, сега имаше. Въоръжена

Нещо ни се готви ...

Оставила съм отворени две статии, в които се опитват да плюят Унгария
Ще ви ги преведа тези дни

Тоя Джасим не знам как е още жив (за първи път чух и прочетох за него тези дни тук от вас)
Верни сме много толерантни
Ония, дето ги защитава, ако така говореше срещу тях, отдавна да са го набили на кол
Голяма утайка изплува в последно време

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 09:01 от Анонимен

# 6 718
Молете се само да не стане министър на образованието, че май за такъв го гласят от партията му.  Crazy

# 6 719
Молете се само да не стане министър на образованието, че май за такъв го гласят от партията му.  Crazy
Силно се надявам партията им да няма достатъчно гласове и да не се стигне до там.Иначе изобщо вече няма да се очудя.И мен ме вбеси сатанинският служител от Беляне.папата така казал...папата може да каже да се издавят в Дунава.Кой е той,че ще го слушаме?!Векове наред Ватикана стои зад убийствени планове и ''най-малкият''им грях е сексуални посегателства върху деца,тръгнали да ни поучават.Националният предател б.борисов,който подписа указа да се натрисат на общините терористи под кодовото име 'бежанци'',върза ръцете на кметовете по места. #Cussing out
Да се надяваме да не се случва тер-акт в шведско.Все пак там получават повече от всичко,което са си мечтали с елеметарните си.... хм,мозъци.Дори и да се случи недай Боже знам,че шведите няма да им се разсърдят понеже:''не всички са такива''. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт