Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 634
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 765
  • София
Хм, ами то в началото, когато унгарците строяха огради, всички пищяха колко нехуманно е това, после тихомълком всички се ограждат. Така че може и този път така да стане - както го анатемосват Орбан, така да му последват примера.  Wink

# 6 766
  • Varna
Дано нашите най-сетне да последват примера на Орбан, не да ментят, че строят ограда,
а то няма нищо на лице.
Що непридружени" дечица" се изниза през тази най-пазена граница, един Господ знае. ooooh!

# 6 767
http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/ … ontvluchten.dhtml

Терористът, който е обучавал камикадзетата от Париж и Брюксел е могъл да избяга след това от Европа

фалшиво има Ahmad Alkahld (24), псевдоним Yassine Noure (33), псевдоним Mahmoud, предполагаем сириец; следователите са успели да реконструират предполагаемото му участие в атентатите чрез намереният лаптоп в къща-скривалище в Схаарбеек и показанията на заловения Ossama Krayem, който е трябвало да се самовзриви заедно с Khalid El Bakraoui на метростанция Маалбеек.

Alkahld е влязъл в Европа с потока бежанци през лятото на 2015 година и е бил взет с кола от Salah Abdeslam от град Улм, Германия. Негово ДНК е намерено по коланите бомби в две къщи скривалища в Шарлероа и Auvelais, село близо до Намюр.

На първи ноември е бил проверен във влак от Виена към Белград. На 16 ноември е бягал обратно от Виена за Анкара. Между двете дати се бил укрил в бежански лагер близо до Будапеща. Вероятно терористът е успял да се завърне в Сирия, от където е контактувал с Najim Laachraoui.

# 6 768
  • The QC to be!!!
http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/ … ontvluchten.dhtml

Терористът, който е обучавал камикадзетата от Париж и Брюксел е могъл да избяга след това от Европа

фалшиво има Ahmad Alkahld (24), псевдоним Yassine Noure (33), псевдоним Mahmoud, предполагаем сириец; следователите са успели да реконструират предполагаемото му участие в атентатите чрез намереният лаптоп в къща-скривалище в Схаарбеек и показанията на заловения Ossama Krayem, който е трябвало да се самовзриви заедно с Khalid El Bakraoui на метростанция Маалбеек.

Alkahld е влязъл в Европа с потока бежанци през лятото на 2015 година и е бил взет с кола от Salah Abdeslam от град Улм, Германия. Негово ДНК е намерено по коланите бомби в две къщи скривалища в Шарлероа и Auvelais, село близо до Намюр.

На първи ноември е бил проверен във влак от Виена към Белград. На 16 ноември е бягал обратно от Виена за Анкара. Между двете дати се бил укрил в бежански лагер близо до Будапеща. Вероятно терористът е успял да се завърне в Сирия, от където е контактувал с Najim Laachraoui.

маааааааама - миа!  #Crazy

хиляди благодарности за превода!  bouquet

# 6 769
А беше време, когато изказващите съмнение, че сред бежанците може да се промъкват и други елементи, бяха заклеймявани с "расисти", "ксенофоби" и цялата позната ни палитра.

Четейки за шведките, се зачудих защо у нас никоя толерантна хуманистка не прибра в дома си двете "непридружени дечица" от Широка лъка. Все е  "дайте да дадем" и да не са до дома ни.

# 6 770
Разумните и далновидни хора биват наричани ''расисти'', ''ксенофоби'', ''нацисти'' и какво ли още не в този дух, само защото думите в кавички са с негативен оттенък. А не защото разумните и далновидни хора са такива, каквито кривозащитниците ги изкарват.

# 6 771
Разумните и далновидни хора биват наричани ''расисти'', ''ксенофоби'', ''нацисти'' и какво ли още не в този дух, само защото думите в кавички са с негативен оттенък. А не защото разумните и далновидни хора са такива, каквито кривозащитниците ги изкарват.
И мен така ме нарекоха. Клеветяла съм прекрасния Джасим.
Някои хора са в пълно умопомрачение.

# 6 772
Това ще да са някои умни и красиви.

# 6 773
се зачудих защо у нас никоя толерантна хуманистка не прибра в дома си двете "непридружени дечица"

Защото не са разгонени?  Thinking Извинявайте не се сдържах...

# 6 774
Това ще да са някои умни и красиви.
Образовани в чужбината. Набиват ни канчетата, колко сме проЗти, че не разбираме на Джасим бълнуванията.

# 6 775
Ако пък се изложиш, че сме били и под робство, представям си с какво съжаление биха те погледнали. Хората дошли от цивилизацията, да ни отворят очите... Blush

# 6 776
че не разбираме на Джасим бълнуванията.

Джасим е шут! Защо въобще го коментирате, само му се вдига рейтинга...

# 6 777
Ако пък се изложиш, че сме били и под робство, представям си с какво съжаление биха те погледнали. Хората дошли от цивилизацията, да ни отворят очите... Blush
Достатъчно им паднах в очите. Joy
Ограничих ги на фейса и забраних да се пише по стената.
Ще четат само. Ако пък не им харесва, какво публикувам, да ме блокират, все ми е тая. Все ще остане някой читав.

# 6 778
се зачудих защо у нас никоя толерантна хуманистка не прибра в дома си двете "непридружени дечица"

Защото не са разгонени?  Thinking Извинявайте не се сдържах...
Аз им се чудя на либидото на тези шведски баби и тук-там лелка. newsm78На тези години нали функциите затихват?На някакви хормони ли са?Не си спомням в тази тема(1та) или някоя от многото заключени от 2013год.,когато ни полазиха първите нашественици,имаше много възмутена потребителка,която не можеше да си представи как може жени,при това майки да пишат срещу страдалците.В дух на толерантност ни обиждаше и здраво набиваше baduuКъде е сега,приютили някой ''бежанец''?
Само така *Emia* newsm10

# 6 779
Puré, точен анализ и добро инфо
И страшно търпение
Аз вече нямам такова, да чета и преразказвам
Даже в онзи форум вече само скролвам заглавията на новите теми

Ние твърдо сме решили да се местим
Още не знаем къде, но сме си поставили срок 1.5-2 години да постигнем финансова независимост и да намерим мястото
Шведско скоро няма да е за нормални хора

Силвър, самотни жени на средна възраст, без деца
Свикнали на яко и най-вече разнообразно ч...не от 13-годишни
За мен поне това е обяснението

За разлика от Пюр обаче аз не вярвам, че шведският мъж ще направи нещо
Силни са по форумите и на приказки, а иначе са под чехъл и щом им писне от феминизъм бият шута на шведката и си купуват послушна тайландка, да се правят на мъжкари пред нея

И последно, на тема тукашните к..ви
Половинът беше скоро в Рейкявик
Имало пияни жени по улиците, викащи, пеещи, търсещи
Все шведки се оказали

По корабите ги виждаме редовно
Компания по 2-3-4
Пият яко, някои после ги изнасят, че сами не могат освен с пълзене
По-издръжливите налитат на всеки мъж наблизо

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 21:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт