Времето си застудява, а на ЯНУАРСКОТО човече все по-тесничко му става. - Тема 6

• 56 930
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
И аз чакам да видя дали има разписали се тази нощ Simple Smile) Засега никой не се е похвалил...

Аз залагам на Polist май за новогодишно бебе, второ бебче, контракции, тапи... Има ли печеливши? Аз съм с контракции, но не на равни интервали, днес плаша бебка, че ще кръщавам Василка. Много ми се спи, нека да е утре!

# 706
Alja, мисля че няма периоди на отпускане или ако има пак си боли но маалко по слабо и не мога да определя..
В такива случаи може ли да се пие ношпа?

# 707
  • NE
Ние ще сме 2017 година. Никакви признаци освен 3 контракции през нощта.

# 708
  • Варна
Честита Нова Година!
Iri, честита дъщеричка! Да ви е много здрава, щастлива и много да ви радва.

# 709
При мен нищо ново. Тонове перфектни. Контракции на машината нито една. Днес е термина ама ще го пропусне явно. Колкото мразя да чакам  Praynig вече не знам какво да правя и как да я "изгоня". Давайте идеи.

# 710
  • NE
Уоманитка Аз толкова не съм бременяла, но и това чакане е жестоко. Изчакай девойката, явно има характер. Доктора какво казва?

# 711
При мен нищо ново. Тонове перфектни. Контракции на машината нито една. Днес е термина ама ще го пропусне явно. Колкото мразя да чакам  Praynig вече не знам какво да правя и как да я "изгоня". Давайте идеи.
Тя си знае кога да излиза, ако имаше някакви проблеми трябваше да излязат на тоновете. Остави детето и пий едно винце за отпускане, скоро с бебка няма да можеш

# 712
Докторката като вас каза че всичко е ок. Че просто момата е зачената няколко дни по-късно. Вярвам й безрезервно, но мразя да чакам. Никога не закъснявам.Всичко ми е по план готова съм от началото на деветия с всичко.
При раждането на сина ми доктор Трифонов явно ми е въздействал повече с изказването си, че е бил почти без вода и да не стане бели. Денис е преносен 8дни. Просто психически явно ми идва в повече натоварването. Отделно сега и мъжа е с мен но стоп. И той е същия като мен и виждам, че му е нервно и на него а мразя да го подлагам на допълнителен стрес, достатъчно натоварена година имахме. Е оплаках се.  Rolling Eyes

# 713
Хубаво е да имаш на кого да си мръннеш, аз затова я харесвам тази БГ мама, но погледни от положителната страна на нещата- навън е снежно и бяло, първи ден от новата година, всичко ти е наред и си почти на финала. В този момент почти нищо, което правиш няма да навреди на бебка, така че защо не релаксираш вкъщи и пробвай да разпуснеш малко. Иначе чувам, че сексът върши чудеса за започване на раждането, като сте толкова изнервени с мъжа ти действайте колкото време и колкото често е необходимо, ако не родиш, поне няма да сте толкова стресирани  Heart Eyes

# 714
Честита Нова година бъдете здрави ,безкрайно щастливи и обичани! Честито на Ири за бебенцето  bouquet ... ох а на тези които чакат пожелавам търпение че наистина си е изнервящо , аз пъкмот вчера имам многоооо леки менструални болки ,но без стягания и тези болки си изчезват и пак започват след известно време , но не мисля че са контракции а явно от това че се натовари тези дни все права и в движение  Rolling Eyes ... утре ще.сглибяваме кошарата вече , че все отлагаме но времето си лети и накрая ще ни хване неподготвени ... за секса и аз съм чувала.че спомагал за раждането , но колко е.вярно

# 715
  • NE
Уоманитка В Добрич ли ще раждаш? Питам защото и аз там ще раждам.
Отделно има някаква завимост между ражданията на една жена. Аз затова чакам, че баткото в 38+2 г.с. го родих.

# 716
Ще раждам в Стара Загора.

# 717
  • NE
Явно е съвпадения в имената на докторите. Wink

# 718
И аз имам леки менструални болки.
Вече се чувствам толкова подута, че  ще се пръсна. Толкова тромава , че е трудно дори лягането и ставането.
Добре ви разбирам , че сте изнерени

# 719
      Честита нова година  bouquet
здрави и щастливи бебчета на всички и поздравления за Iri - пожелавам си нейното спокойствие и да изчакам колкото мога повече в нас, като дойде момента.
      Ние пропуснахме да се борим за бебе на годината и май ще си дочакаме термина до 03.01. А днес сума ти народ ме "успокой" че първите деца и особено момчетата масово се преносвали  Laughing Общо взето, аз не исках да е роден по празниците и явно ме е послушал, сега вече има зелена светлина когато реши да се появява.
      Аз имам само стягания, отчитат ми се някакви контракции при мерене на тонове, но не са болезнени. Отделно аз менструални болки почти не съм имала никога, не ме боли кръст и май нямам идея какви трябва да са началните индикации. Но пък ме успокоиха, че имам ли истинска контракция няма да я сбъркам  Laughing

П.С. междувременно
https://vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/13-godishna-rodi-pyrvoto-be … -v-sliven-6063567

Така като гледам не е никоя от нас

Общи условия

Активация на акаунт