Нашите кухни - 66

• 115 332
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
  • Раковски
Момичета, избора на инокс е заради размерите.
Харесах точно същата мивка.

http://kolosbg.com/prod.php?id=2533

http://www.---/catalog/popup_image.php?pID=5804 тази също не е лоша

http://www.---/catalog/product_info.php?cPath=24_28_66&products_id=5531

http://www.---/catalog/product_info.php?cPath=24_89&products_id=667 това ми взе акъла #Crazy

http://www.djesur.com/Кухненски-Смесител-EM108 това е евтинко

http://www.djesur.com/Смесител-за-Кухя-модел-EM-118] http://www. … Кухя-модел-EM-118 това ми харесва, на бивша работа съм имала подобно и е много удобно.

Отваря се само първия линк с голямата мивка. Моя съвет е да не правите компромис със мивката, тази е китайска, Тека има същата, но по-скъпа http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/17142-%D0%9C%D0%B … _bowl_80_1c_bahia.

# 211
  • София
Имам нужда за идея.
Поръчах си мивка като исках два отвора, малко в страни от центъра.
Искам сега да затворя единия, но не знам как.
Идеи????

# 212
Включвам се да изкажа положително мнение за магазин Вето - veto.bg. Надявам се да не се счете за реклама, но съм безкрайно доволна от обслужването им, преди и след направена покупка. Съдействаха ми днес да оправя проблем с гаранцията на кухненската мелница, която поръчах от тях. Можеха и въобще да не се занимават, защото не е тяхна работа и аз съм им платила отдавна, но ми решиха проблема в рамките на 10 минути.

Мерницата ми на Тека, поръчана от тях, се повреди за 3 месеца употреба. Чакам майстор утре да видим какъв е проблемът.

# 213
  • Варна
Ами с тапа, ако правилно съм разбрала, че имаш един излишен разпробит отвор,
Тапи ми казаха, че ще ми дадат в магазина от който си купих мивката. Не ми се налага да ползвам, та не съм вземала.

Макарон, какво и стана?
И аз купих от тях всички електроуреди, мивка и т.н. .
Имах проблем с мелницата и аз. Когато избирах мивка и мелница се консултирах с 'тях'. Изрично знаеха, каква мелница купувам и че искам да се монтира на малкото корито на мивката. Казаха ок, може, няма проблем. Да ама не. На малкото корито изобщо не може да се монтира въпросната мелница, просто няма място ... за да стане трябва шкафа вместо 60см както е за конкретната мивка да се направи поне 70см! Това естествено го разбрах в деня в който трябваше да се монтира мелницата. Наистина бях бясна ... меко казано. Поне 5 пъти сме коментирали казуса преди покупката. Е, монтирахме мелницата на голямото корито ... и вече не съм бясна но ми е кофти спомен.Simple Smile Но отидох в магазина за да им кажа, че са ме подвели. Волно или не - така е. И си признаха. Предложиха да им върна мелницата или да я заменят с друга с по-малки габарити ... . Отказах, исках само да знаят какво се е случило и да не дават подвеждаща информация на други клиенти.
Излезе, че за да станат читави нещата по даден ремонт трябва сам да се занимаваш с буквално всичко. Уж плащаш и се консултираш със специалисти ... трънки и глогинки.

# 214
Още не знам каква е причината, но просто спря да работи. Ще споделя в темата после за развръзката с мелницата, но наистина останах с много приятни впечатления от отзивчивостта и експедитивността им. И понеже във форума често пишем отрицателни отзиви, а положителните някак ги игнорираме (поне аз), рекох да пиша.

# 215
  • Варна
Да, пиши да знам ако спре моята какво да правя:-)
Иначе и аз съм доволна от Вето. нищо, че от предния ми пост не личи много.Simple Smile)

# 216
  • Бургас
За Вето и аз съм писала в предни теми, но да ги похваля пак.  Grinning Купихме си мивка и смесител от магазина им в Бургас. Чудесно обслужване, професионализъм и подход към клиента. Останах впечатлена. Отношението мога да го сравня само с това в чуждестранните сайтове.

# 217
  • Варна
Имам въпрос- стигнахме до монтажа на вградените уреди и цокъла отдолу. Но където е миялната, за да се отваря безпроблемно, алуминиевият цокъле леко изрязан. Така ли се прави или нашите майстори нещо не са вградили миялната като хората?  bouquet

Така се прави, за да сте сигурни вижте в монтажната схема, там е указано как се прави (в повечето случаи е едно голям лист).
Благодаря! Ходих до обекта и видях- точно така и в монтжната схема така е дадено. Миялната е Eurolux. Мислех, че ще е много грозно, но на място не си личи. Трябва да се погледне от холовата част отдалеч, за да се види.
За Вето- и ние сме доволни от обслужването. За два дни ни доставиха избрания смесител Тека и ни направиха отстъпка от каталожната цена. Дано е качествена батерията и да нямаме проблем.

# 218
Благодаря Шадоуман, всъщност аз на линка съм дала две подобни мивки на Тека, едната идеален правоъгълник, другата е просто пример,Apell Kaleidos Ka, с две стъклени дъски, много е скъпа иначе, добро предложение.

Най - вероятно ще избера Теката, или Пирамис ако намеря с такъв размер. Понеже сте майстор, какви са плюсовете и минусите на мивка под плот? ОТ ДЖЕСУР.КОМ си харесах един смесител със душ и обикновен чучур, и двете закачени, предполагам няма да е лош, за 250 лв турско е.
Благодаря предварително.

# 219
  • Раковски
Благодаря Шадоуман, всъщност аз на линка съм дала две подобни мивки на Тека, едната идеален правоъгълник, другата е просто пример,Apell Kaleidos Ka, с две стъклени дъски, много е скъпа иначе, добро предложение.

Най - вероятно ще избера Теката, или Пирамис ако намеря с такъв размер. Понеже сте майстор, какви са плюсовете и минусите на мивка под плот? ОТ ДЖЕСУР.КОМ си харесах един смесител със душ и обикновен чучур, и двете закачени, предполагам няма да е лош, за 250 лв турско е.
Благодаря предварително.

Мивка под плот е само за камъни и плот от изкуствени материали, смятам (понеже не съм с такава с нас) е по-лесно почистването на плота, каквото има по плота го буташ в мивката и не ти пречи ръба на мивката ако е над-плот.
Мивката на апел е с малки корита и ако сте я харесали гледайте дали върви с едно или две стъкла понеже еднокоритната е с едно стъкло и ако искаш второ броиш още 100 пари.

# 220
Благодаря,    Shadowman! Явно кухнята ще е под плот. Само дето още не съм избрала стила, смятам да дам минимално за механизми, няма да се изхвърлям, но да са с оптимално качество.
Скоро попаднах на фирма Пипонски, имат много хубав стил. Някой поръчвал ли е при тях?
Отгоре на всичко имам и срок до пролет да сме привършили за да почваме с баните. Страх ме е че ще изпадна в същата ситуация като на снимката, само че в празна кухня. Wink
Laughing

# 221
  • Sofia
Писах това и в  черния списък но искам да предупредя всички да не поръчвате кухня при мебелист Валентин Милев. Свързахме се с този човек за да ни прави кухнята уж по препоръка. Предложи добра цена и нормален срок. Сключихме "договор", който в последствие се оказа, че не съдържа негови лични данни и името му т.е трябваше още тогава да се досетя..
1 седмица преди планираната от него дата за монтаж се обажда и заявява, че не е готов и че не е сметнал правилно колко МДФ му е нужен за кухнята и иска да му платим още. За съжаление нямаше как да развалим договора на този етап и да си върнем 50% капаро, което заплатихме в началото и след много уговорки се наложи да заплатим за още една плоча МДФ. След това не си спази срока и закъсня. След няколко разговора на по-висок тон седмица след първоначалния срок монтажа започна. Става въпрос за малка кухня, монтажа на която не би трябвало да отнеме повече от 1-2 дни. В очаквания ден господина пристига късно следобед и започва да монтира. Оказва се, че част от шкафовете не са направени, друга част не пасват. След ден 1 дори долния ред не беше нареден. Общо монтажа отне 4 дни като монтираше 1 дръжка за 1 час   ooooh! ooooh! ooooh! Оказа се че след това има проблеми и отново се наложи да дойде да си оправя недоразуменията. По-късно след монтажа на принт стъкло от друга фирма обеща, че ще монтира лайсна и така обещава, че ще дойде вече доста седмици. Днес пак обеща, че ще дойде и изпрати съобщение, че няма да дойде. След лек скандал от моя страна ни каза да си монтираме лайсната сами. Пазете се от този човек Валентим Милев , очевидно е толкова зле, че сам не го осъзнава. Изкара ме мен виновна, че си търся правата на потребител.

# 222
  • In the shadows of my mind
valpan, честита кухня! Simple Smile
Доста смели цветове - това оранжево определено не е за всеки, но най-важното е на вас да ви харесва Simple Smile
На мен би ми харесала изцяло в по-светлия цвят, но всеки с вкуса си. Това, което не ми допада е цветът на стените - на снимките ми се вижда светло зелено? Стои ми много несвързано и студено до този топъл оранж. Свободностоящите уреди бих ги прибрала зад вратички, ако мога (съдомиялната и микровълновата).
Пожелавам ти много вкусни манджи да готвиш и много да те радва Simple Smile

# 223
Ужасна,случка.
Josellyn, правилно обзаведената кухня не трябва да съдържа само топли или само студени цветове, поне така знам от дизайнера.

# 224
Ужасна,случка.
Josellyn, правилно обзаведената кухня не трябва да съдържа само топли или само студени цветове, поне така знам от дизайнера.

Какво значи "правилно", когато става дума за вкусове? Правилно или неправилно може да бъде изграждането на електрическата инсталация, но с цветовете и вкусовете всеки сам си решава и за вкусове не се спори. Аз самата забелязвам, че не споделям вкуса на повечето форумки, но какво от това?

Общи условия

Активация на акаунт