Нашите кухни - 66

• 114 458
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
  • In the shadows of my mind
Написала съм, че на мен не ми допада.
Не виждам смисъл от спорове на тема "кое е правилно" - вкусът на всеки е индивидуален и толкоз Simple Smile

# 226
Написала съм, че на мен не ми допада.
Не виждам смисъл от спорове на тема "кое е правилно" - вкусът на всеки е индивидуален и толкоз Simple Smile

На теб нищо не съм ти казала, и на мен не ми допада показаният дизайн Peace
Апострофирах друга колежка и даже сложих цитат за да се вижда с какво не съм съгласна (правилно обзаведената кухня не трябва да съдържа само топли или само студени цветове).

# 227
Aми, добре, аз лично не бих стояла в монотонна кухня в един цвят. Но си права, всеки сам определя цветовете. И за цветовете си има някакви правила все пак, друг е въпроса кой ги спазва.

# 228
Аз пък по цял ден бих седяла в монотонна кухня от масивно дърво като тази:

# 229
  • на Мелмак
По- дъртичките като мен помнят една поговорка :

По вкусам и по цветом - товарищи нет!

# 230
Въпрос към Shadowman - имате ли някаква представа и мнение  за тези огледални дървесни плочи и евентуално каква им цената , за да знам дали изобщо да си правя сметка да ги слагам, и може ли да се сравнят със Mirror Gloss на Kronospan ?
http://master-profil.com/index.php?cat=2&sub=121&product=80&lang=bg , производство са на ПЕТЪР МИХАЙЛОВ И КО ООД , София

И благодаря много за всеотдайните Ви съвети и съдействие на момичетата от форума  bouquet

# 231
  • Раковски
Нямам идея какви са тези материали, вероятно са нещо ново. Аз избягвам да купувам нови материали (подобни лъскави), понеже едно време купих едни и за по-малко от две години им се разлепи покритието. Тези може да са по-добри и да са направени по различно, но нямам представа.
Мирър глоса на кроношпан нещо не го харесвам, има портокалов ефект(ако държите материала да е като огледало това не е вашия материал), скоро рязах една маслина и нещо не ми допадна като материал, тези материали са по-евтини щото са на пдч.
 Ако искате материал с дървесен мотив, но и по-скъп вижте на роси.бг полиестера. В салекс имат няколко подобни дървесни (като на кроношпан) плоскости.

# 232
Акрилните плочи П.Михайлов ги предлагат около 10 г.Много са хубави, лесно се обработва но и много, много скъпи. Ето и още инфо http://master-profil.com/index.php?cat=3&sub=108&product=74&lang=bg в някоя от старите теми има и цената но най добре се обади в офиса имат и изложени.
Разликата е космическа, на кроно са едностранни и след време се изкорубват

# 233
  • Раковски
Mirror gloss (MG) на кроношпан са двустранни и цената им е около 220/260 на лист според от де го купуваш.

# 234
4efits  и  Shadowman -отново ви благодаря! Аз определено се спрях на плоскостите на Михайлов за вратички, но тъй като към кухнята ще има едно продължение- нещо като секция за телевизор и колона с витрина, те граничат с вградения хладилник, чиито страници ще се виждат - според моя майстор корпуса на хладилника (страниците) и секцията трябва да се направят със същите плоскости за да  не се открояват - и това определено вече качва значително цената, което определено няма да ме устройва. И ще мисля друг вариант.
Не знам как да кача снимка на проекта за да придобиете представа за какво става въпрос Cry

# 235
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Имам един проблем, който от 2 месеца не мога да реша, затова ще се допитам и до вас Simple Smile
Място (и вече пуснат контакт и един много дебел "кабел") за климатик имаме на 2 съседни стени, на които ще бъде хладилникът. Проблем ли е климатикът да е над него, ако не се насочва да духа надолу?
Има вариант да се премести климатикът над ТВ, но не ме устройва, защото ще духа към дивана и защото трябва да се пробие бетонна шайба.

# 236
Здравейте! Имам един проблем, който от 2 месеца не мога да реша, затова ще се допитам и до вас Simple Smile
Място (и вече пуснат контакт и един много дебел "кабел") за климатик имаме на 2 съседни стени, на които ще бъде хладилникът. Проблем ли е климатикът да е над него, ако не се насочва да духа надолу?
Има вариант да се премести климатикът над ТВ, но не ме устройва, защото ще духа към дивана и защото трябва да се пробие бетонна шайба.

Здравей,
при нас е малко по-различно, но ММ мисли да сложи лист вата с алуминиево фолио, с каквата обличат булото на камините за изолация, изрязан по размер, за да отразява ако стигне някаква топлина и да не нагрява.

# 237
Това е добра идея Simple Smile Ще я споделя с ММ довечера. Много благодаря  bouquet

# 238
Valpan, чудесна кухня и с достатъчно място за всичко. Със здраве да я ползваш!
На мен пак ми забавиха кухнята. Оказа се, че някакъв механизъм е объркан и до края на седмицата трябва вече окончателно да е готова. Дразни ме фактът, че за 3 м кухня се мотаят. Независимо, че засега резултатът е обещаващ, не бих препоръчала този майстор.

# 239
Аз пък се ядосвам, че кухнята ни беше готова за монтаж още на 01.12, но заради строителя на блока нямаме още ключове от апартаментите и не сме подготвили всичко преди монтажа Sad Направо полудявам вече!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт