Нашите кухни - 66

• 114 360
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
  • Countryside
Не съм много наясно с уредите ама някои марки излизат от един и същ завод с някакви малки разлики. Лексгруп също имат бели котлони. Аз бих препоръчал да се наблегне на гаранцията отколкото на марката.
Мерси за идеята, прегледах на ЛексГруп, имат бели плотове на Еволукс и Лино, с 3г гаранция. Обаче нямам никакви впечатления за марките, май на свеки фурната беше Лино и нещо не пече като хората, реотана и сменяха май. newsm78

# 331
  • Варна
Мен точно нюанса на "бялото" на Eurolux ме спря да вземем такива и сме пак с черни. Убеждаваха ме, че по-малко личат замърсяванията и бях убедена, че ще вземем бели уреди. Плотът е бял камък, основен цвят на кухнята дъб. Но на живо като ги видя бях разочарована. Някак си има един жълто-зелен нюанс "бялото", което ни отказа. Определено не са бели, не са и слонова кост да речем. Може би трябва да се сравнят различните марки, какъв точно бял цвят предлагат. Лино са нискобюджетните уреди на Лекс и не ги препоръчват много.
Аз имам въпрос към shadowman относно уредите, закупени от Лекс груп с Вашата търговска отстъпка: давате ли на клиентите си касовите бележки/фактури за закупените от тях уреди? Питам, защото получих моят комплект гаранционни карти за всички уреди, VIP картата а 5 години гаранция, но касов бон- не. Дали ще ми важи гаранцията без този документ, за да знам да си го изискам от майстора? Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 10:50 от flufi

# 332
Сиренце, преди 7 г правих кухня, от оттогава съм с бял плот четворка котлони на Горенйе, серията ОраИто (май така се пишеше). Работят без проблем, чистят се перфектно. Обаче се случи нещо преди 5-6 месеца, но проблема беше в мен. Купих един евтин керамичен тиган от Т-маркет, защото ми бяха за хвърляне старите. Дотогава давах пари все за тигани над 40 до 70 лв. И този път какво ми стана, че реших да спестя - беше 12 лв един тиган, пак с керамично покритие. И след ползването му сякаш вътре в материала на плота, зоната където е котлона нещо потъмня. Отгоре го чистя - но тези петна са вътрешни. Четох във форумите, че така се получава от некачествени тигани, дъното им изпуска някакви химични вещества, знам ли какви. Като почнах да си използвам пак скъпите тигани леко избледня, но няма отърване на 100 %. За новата ми кухня ( в нов апартамент) ще си купя пак такъв, защото съм много доволна.
В тази ми кухня, всичко ми е бяло - хладилник, свободно стоящ, аспиратор и фурна. Фурната е нисък клас Горенйе (беше към 450 лв) и за тези пари се държи чудесно, но малко започна да се лющи в ъглите. За новата ще взема от високия им клас - 1179 лв май беше, пак от тази серия ОраИто.

# 333
  • на Мелмак
Аз искам да питам за абсобратора на САТА - много ли е шумен?
Това са най- добрите абсорбатори за баня , но за кухня не знаех , че имат.
Затова и съм тук , да си "сверя часовника " с новостите.
Понеже ми предстои почти основен ремонт и почти цялостно обзавеждане следващата година , включващо кухня, ще ви следя и питам  Wink

# 334
  • София
Нашият горение котлон започна да дава грешка-ремонт 200 лева, той струваше 250 лева (това преди време) без последваща гаранция,че всичко ще ОК (оказа се,че уплътняването отстрани не е било добро, влезнала е течност и електрониката се е повредила) и решихме да вземем нов,но ни убедиха да е Eurolux, ее голяма грешка-не нагрява бързо, което е много важно за мен,а когато нагрее всичко става доста по-бавно,примерно на 4-5 степен (от 9) отколкото с горенние, т.е. 5-6 на еиролукс е колкото 2-3 на горение. Иначе ги правят с едни части,така ни казаха.купихме го от фирменият им магазин на Ботевградско шосе,София. Не бих си взела пак такъв за новата кухня Naughty

# 335
  • Варна
Такааа. Имам въпрос към майсторите тук.
Не мога да си отворя чекмеджето с приборите:-(
Нещо се е закачило някъде отвътре и просто не се отваря ,.... 1 см само.Sad
Има ли начин да го демонтирам? Без да го чупя?
Най горно чекмедже е.

# 336
  • София
Такааа. Имам въпрос към майсторите тук.
Не мога да си отворя чекмеджето с приборите:-(
Нещо се е закачило някъде отвътре и просто не се отваря ,.... 1 см само.Sad
Има ли начин да го демонтирам? Без да го чупя?
Най горно чекмедже е.
Пробва ли с пръст или предмет да избуташ пречещото нещо и да отвориш чекмеджето?

# 337
  • Варна
Много странно. Няма нищо отпред и не виждам къде може да опира каквото и да е отвътре, 2 см мърда само напред. Ако има прагче, то е отпред а там го виждам и няма нищо... . Реших, че някой нож евентуално ама те са по-навътре. Механизма е Блум, имах снимка някъде, такъв.
Скрит текст:

Ужас, няма една вилица или лъжица навън. ooooh!

# 338
  • Пловдив
Момичета, търся си поставка за верото и гъбата, която да мога да закача на гърба на кухнята ( надявам се , че ме разбрахте).

# 339
Някой има ли наблюдение върху печките на Уърпул и по- точно на тази с пиролиза ?  Струва ми се удобство от към чистене , но въпросът е дали наистина работи добре и самата фурна  WHIRLPOOL AKZ 6270 IX ? Или да се насоча към друга марка фурни за вграждане като Бош или Електролукс за по-ниска цена? Склонна съм да дадем малко повече пари, но да сме доволни и да се използва по-дълго .. мисля си за бюджет около 700 лв е добре ..

# 340
  • Варна
Отворих чекмеджето. Оказа се, че има бленда все пак 10 сантиметрова и дръжката на един нож е подпирал там. Успях да вкарам един твърд картон през процепа и да го подпъхна между ножа и тавана ... на късмет беше, че стана но успях.

# 341
  • Раковски
Отворих чекмеджето. Оказа се, че има бленда все пак 10 сантиметрова и дръжката на един нож е подпирал там. Успях да вкарам един твърд картон през процепа и да го подпъхна между ножа и тавана ... на късмет беше, че стана но успях.

Добре си се справила, рядко се случва това ако има вирнати ножове или подобни прибори.

# 342
  • Раковски
Мен точно нюанса на "бялото" на Eurolux ме спря да вземем такива и сме пак с черни. Убеждаваха ме, че по-малко личат замърсяванията и бях убедена, че ще вземем бели уреди. Плотът е бял камък, основен цвят на кухнята дъб. Но на живо като ги видя бях разочарована. Някак си има един жълто-зелен нюанс "бялото", което ни отказа. Определено не са бели, не са и слонова кост да речем. Може би трябва да се сравнят различните марки, какъв точно бял цвят предлагат. Лино са нискобюджетните уреди на Лекс и не ги препоръчват много.
Аз имам въпрос към shadowman относно уредите, закупени от Лекс груп с Вашата търговска отстъпка: давате ли на клиентите си касовите бележки/фактури за закупените от тях уреди? Питам, защото получих моят комплект гаранционни карти за всички уреди, VIP картата а 5 години гаранция, но касов бон- не. Дали ще ми важи гаранцията без този документ, за да знам да си го изискам от майстора? Благодаря предварително  bouquet

Не се притеснявай, гаранцията върви. Хубавото на тях е, че си имат собствен сервиз за разлика от повечето марки които ползват услугите на друг сервиз и там си трябва касова бележка.

# 343
За да важи VIP картата с  5 годишна гаранция трябва до 30 дни да я регистрираш на сайта им, ако не гаранцията е 2 години
Ето тука  пише http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=12&i=48

# 344
  • Раковски
За да важи VIP картата с  5 годишна гаранция трябва до 30 дни да я регистрираш на сайта им, ако не гаранцията е 2 години
Ето тука  пише http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=12&i=48

Така е, регистрирай, че времето тече.

Общи условия

Активация на акаунт