Седми клас,Мили Драги vs Немили Недраги

• 58 954
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Влизам да се оплача Sad
След като цял ден ми се обяснява по телефона колко много учи за предстоящите контролни, при бързо препитване от моя страна установих, че цял ден е гледал телевизия и си е бъкрал в носа Twisted Evil
Омръзна ми да го изпитвам всяка вечер и в почивните дни с едната ръка да готвя, а с другата да разлиствам учебници.
Нищо не е в състояние да го извади от непукизма му, даже и провала му на ПИ.
Оплаках се!

# 61
  • Русе
  Аз съм цял ден покрай него и пак успява да си провежда разговорите с Нея, докато решава задачите за контролното. Докато е на тренировки реших да погледна пак домашното по руски. Изобщо не е разбрал тез свършени несвършени времена - всичко грешно, ама предпочета да отиде с грешно домашно, вместо да ме попита. Утре има контролно по английски. По стар обичай нищо не е отворил там. Четири дена не свари да си погледне по химия, каквото не му е ясно за изравняването да го изясним. Само ме заглавичква с разни глупости за да ме разсейва, да не го подгоня да учи. Много ме е яд на него.  #2gunfire Озверяла съм, а той ми се хили.

# 62
  • Burgas
И Моника цял ден нищо....имала гостенка, после на рожден ден, а утре контролна по Химия и изпитване по Литература. Като се прибра я накарах един тест да направи по БЕЛ, който го отлага 3 дни подред, но се справи с малки грешки, които не желае да й обясня и другия път пак ще са грешни.....

# 63
# 64
  • столицата
В СМГ дали можеш да си видиш резултатите и грешките, и евентуално коментари за верните отговори?
Всъщност въпросът ми е за всички школи, не само за СМГ. Защото е безпредметно  ако не можем да си видим конкретните грешки, а само научим резултата.
По принцип са ми казвали, че в СМГ са прекалено трудни над нивото за НВО. Чувала съм, че Междучасие са май най-близо като трудност.
А по БЕЛ ми препоръчаха ПИ в Бултест.

# 65
  • София
В Междучасие можеш да се вземе работата и се виждат грешките.
За другите - не знам, би трябвало да може.
Ще следя сайта на Бултест и на Регалия.

# 66
Пробните изпити по БЕЛ и МАТ в Бултест Стандарт са обявени на сайта им:
http://www.bultest.org/?p=izpiti7

# 67
  • BG
Това е задачата, направо ме е срам, че не е успял да я реши, само едно уравнение да напише е трябвало. Но само един от класа я е решил и съм забелязала, че му е слаба страна съставянето на уравнение, явно не са се упражнявали достатъчно в клас (според пубера, изобщо).  Rolling Eyes
http://dox.bg/files/dw?a=fca49eaf4a

Това е другата петминутка пак на ъгли:
http://dox.bg/files/dw?a=38a1ce2c25
Използвах ги за проверка на знанията.  bouquet bouquet

# 68
Амбър, трябва си редовно и обилно пиене на вино. Току-що установих и непълно домашно по математика  Close
Просто мога да помета с него #2gunfireОткъде дойде тази безотговорност? И едва ноември...

# 69
  • Русе
  Ами  Wine Glass
   Ей това, най ме стресира. Къдей на, чак май. Колко домашно, колко нещо.  Cry

# 70
Следващият път - вино! Много важно, че е сутрин ранна  Mr. Green

# 71
  • морето, сините вълни...
При нас е същотото никога няма домашни никога не са взели нов урок. Питам какво учи, изрецитирва седем предмета и това е. Като попитам "какво учи по химия" "ами аз не го разбрах, утре сутринта трябва да ми го обясниш" . Ако не попитам всичко му е ясно. Направо като лудата с маниакалната подозрителност.....
А сега и кашлица,  предполагам утре сутрин ще е с мноооого болно гърло и отпадналост. Това драмата му е в кръвта. Ген ще да е

# 72
  • Русе
Следващият път - вино! Много важно, че е сутрин ранна  Mr. Green

Или уискенце с чайче - декемврийско. Ако не - ирланско кафе, ама тройно, че три часа...., за някои два.
Аз съм мислила за варианти да ги гледаме и ги дебнем на смени. Като се съберем няколко, ще се редуваме на куп да ги юркаме. Може да си разпределим предметите.

Написал е вече писмо до дядо Коледа. И понеже знае, че дядото не толерира неписането на домашни и тройките, е сложил в плика и пари за подаръка.  Twisted Evil Даде го на джуджето. Въпреки че се скарах на джуджето, то се оказа корумпирано и каза, че ще донесе подаръка.

# 73
 Joy много ме радваш с това, че гледаш от веселата страна на нещата.

Тази година мисля да уволня нашия Дядо Коледа.

# 74

Тази година мисля да уволня нашия Дядо Коледа.
[/quote]

Аз днес като го заплаших, че няма да има подаръци за Коледа, ме погледна толкова уверен и каза: Аз
Те познавам много добре, ти такова нещо не можеш да направиш  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт