Седми клас,Мили Драги vs Немили Недраги

• 58 995
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!
И моята щерка е хванала всеобщата вълна на мързел и непукизъм.
Надявам се до края да имам оцеляла някоя и друга нервна клетка Simple Smile
Днес отивам да я запиша на пробен по БЕЛ.

# 91
emonaem, честит рожден ден!  bouquet
Хич не се успокоявам.  Mr. Green
Като си помисля за училищата тип джунгла в града и колко свит е моят, а и как хич не му пука, сърце не ми дава да не слизам от метлата.   Twisted Evil
Вяра, дано да е добре младежа.
Хексилина, много се радвам, че намина.  Hug
Липсваш в темата.  Heart Eyes

# 92
  • Русе
  Хекси, да минават неприятностите и тревогите. С тоз ноември е така. Не напразно хората са си направили тоз празник в началото на месеца, щот той никога не носи хубави неща, а човек трябва да се зареди малко с нещо. Жалко, че още не можете да намерите подходящ спорт. Нещо танци, подобни, няма ли.

Емонка от всичко хубаво по много и безспир.

Светослав е другата крайност - много отворен, и веднага ще лепне всичко около себе си и ще направи всичко възможно да е в центъра на вниманието. Дявол и ангел се борят в него и колкото е да храним ангела, усещам че го има и другото. Нямам нищо против някое професионално училище - влече го и готвене и е готов да вчесва приятелката си. Сигурно и към модата би могъл да има отношение. Обаче заобиколен от 100% момичета, ще бъде като риба във вода и последната му грижа ще е училището. каквот кажат, това ще се прави.

не мога да кажа, че е мързелив. Не че не е, но не си пасва съвсем определението, не само че тренира по няколко часа ежедневно ,независимо от всичко, но и никога не стои безучастен и неангажиран с нещо всепоглъщащо го. За съжаление - нищо общо с училището в 99% от случаите.

Тревогите ми идват от това, че съм на прага на силите си, а в последните седмици резултатите са нулеви. Утре е контролното им по математика върху разлагане на множители. Никога не съм се занимавала толкова много и не е решавал толкова много задачи. И пак има задачи, които не се сеща и не се знае какво ще сътвори.

Принципно иска да се занимава с биология, обаче повече го влекат казарми и военни. Не се плаши от физическото натоварване, а гледа учения, от които ми прилошава-например на филипинската армия. Но още повече ме притеснавя менталния дефицит в тази сфера. Честно казано все повече губя почва под краката си и губя контрол над всичко.

# 93
  • гр. София
Амбърче, много си се притеснила... newsm78
Дано Светльо да се мобилизира и през оставащите месеци всичко около него да върви по вода - и спорта, и училището и да опровергае твоите тревоги и притеснения... Hug

# 94
От местните професионални гимназии едиствено тази по икономика ми вдъхма малко доверие.  newsm78
Замина нашият. След 10-на дена ще разберем какви ги е сътворил с разлагането на многочлените.  Mr. Green  Praynig
За КР по АЕ съм относително по-спокойна. Но никога не е късно и там да се издъни.  Rolling Eyes

# 95
  • Русе
От местните професионални гимназии едиствено тази по икономика ми вдъхма малко доверие.  newsm78

В икономическият техникум се влиза с по-висок бал от ангилйската, която се води едно от най-добрите училища в страната. Обаче тази материя ми е крайно неприятна и несъвместима с детето ми. ТОХ не е лош техникум, по принцип. Имат даже много интересни програми и парктики във Великобритания. Техникума по облекло също има много инетерсни проекти. Не се притесневям за училище. Дали ще бъде ангийска или Европейски, Възраждане, Музикално, ТОХ, а от това дали ще си оползотвори тези години полезно и да успее да стигне до края.

# 96
  • гр. София
Амбърче, хубави училища има в Русе. Моят баща е завършил Механотехникума там, после Техническия университет "Ангел Кънчев". Имам много братовчедки и братовчеди там. Една от тях завърши Английската гимназия, братовчед ми пък - Техникума по обществено хранене...

# 97
  • Пловдив
Честит рожден ден, emonaem, жива и здрава да си и най-вече здрави нерви ти пожелавам  Hug

Ох, чудя се вече. Аз хубаво натискам детето да учи и на уроци да ходи, обаче ако вземат да я приемат  Mr. Green, как ще се справя с ученето и мързела?! Направо си мисля, че поставям твърде високи цели Sad
На контролното за разлагане има 6. Обаче по литература не ми се мисли какви ще ги накъдри в четвъртък.

Амбър, Светльо ти е толкова будно и креативно дете, много се притесняваш. Ще си намери път в живота, ето, будизмът е едно чудесно начало, например  Grinning

Впечатлена съм и от дъщерята на Tsv - чете книги на английски и руски!!! Моята и на български не ще.

# 98
  • Русе

Амбър, Светльо ти е толкова будно и креативно дете, много се притесняваш. Ще си намери път в живота, ето, будизмът е едно чудесно начало, например  Grinning

Будизмът го заряза той. Щот му казах, че будистите нямат дядо Коледа. Всъщност познавам и други будни деца, които не си намериха верния път, та не може без да се притеснявам. Аз по принцип съм си шашава.
А той щот е малко прекалено буден ми се ще да не попада в много възбудителна среда. Всъщност тази година като се изключи последното му падение по математика се представя по-скоро блестящо. Просто не я разбира тази математика и това е. Може да изкара и 2 и 6, ако припознае от решените задачи.

# 99
  • Пловдив
Ти си знаеш най-добре  Peace

Всъщност влязох да питам нещо, пък се отнесох - има ли според вас вероятност при смяна на  правителството да има промени за нашия набор при кандидатстването? И изобщо, имат ли право да променят при започнала учебна година?

# 100
  • гр. София
Мами, аз нещо се притесних... 33uu
С тези пропуснати понеделници, в които е единствения час по история на нашата седмокласничка доста назад изостанаха с материала... newsm78 То ... само на втория урок са още #Crazy А другият понеделник ще правят КР по предмета. Та те почти нищо не са взели... ooooh! Върху какво ли ще е контролното?  newsm12

# 101
Здравейте, да се включа и аз в темата. Чета известно време, но все не ми идва от вътре да пиша  Embarassed
Голямата ми девойка е седмокласничка и неволите са повече в моята глава отколкото в нейната. Има желание иска резултати, но все още без включване от моя страна не става. Ходи стандартно на уроци по математика, български и английски - доволни са госпожите, пък каквото  стане ....

Mama Mimi ние имаме по два пъти в седмицата история и сме доста напред с материала /въпреки понеделниците/, отделно два пъти преподаваха по два урока, за заваксването с материала от осми клас.

Кипра Маца - не виждам как смяната на правителството може да се отрази на децата ни /най-много да имат още един изгубен понеделник заради поредните избори Wink/

Преди няколко страници някой беше питал за планове на почивки през лятото и за мен след матурите това е втората по важност тема за следващата година и най-нагло си направих резервация  Embarassed от 09.06 до 18.06 - каквото е изпитано и оформено това ще е  - последната седмица ще е само присъствена и няма да е фатална нейната липса.  После ако не влезе на първо класиране ще се утрепе половината лято, а след голямото натоварване м. май семейството ни има нужда от почивка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 102
  • Чикаго / София
Хексалина, дано минат и заминат неприятностите.  Почивайте когато можете, къщната работа никога не свършва - повече почивка трябва за презареждане на батериите! Плуване не й ли харесва на Вики? Волейбол?

Деница тази година реши да се присъедини към отбора по плуване. Ходи 3 пъти седмично по час и половина. Засега й харесва. Голяма плувкиня няма да стане, че е бавничка, но за мен е важно, че спортува нещо. Колкото държа на ученето, повече държа да се спортува нещо, а двете неща заедно чудесно могат да се комбинират с малко повече организация от страна на децата.

Тsv браво на твоето момиче!

# 103
Добре дошла на новата мама!
За навсякъде от по- сериозните училища се влиза с висок бал. Това ми е пределно ясно.
Ще видим младежът с  какъв успех ще завърши и чак тогава ще редим желания.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 17:21 от chibi

# 104
  • гр. София
Мами,
Намерих тест по история на тема Праистория и ще го добавя в пощата. Дано Ви е полезен!
Ето го и него http://dox.bg/files/dw?a=8b89481759
Само че е без отговорите...

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 17:25 от Mama Mimi

Общи условия

Активация на акаунт