Седми клас,Мили Драги vs Немили Недраги

• 59 075
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
мама Меца, познахме от първия път, че не е бил наборът.  hahaha
И моят  така залепва за телефона веднага , като се прибере от училище.  ooooh!

# 661
У "нашия" бележник днес 6 на контролното по история и....рогата съвсем пораснаха. Правили са днес контролно по испански и по БЕЛ. По ИЕ ще молят господина в сряда да им даде ново, защото часовете им са били намалени и не им е стигнало времето.
Чиби, Виви, ще оправят оценките момчетата. И аз утре очаквам резултат от ъгловото контролно.
Днес са теглили листчета кой на кого да подарява подарък за Коледа. Попълвали са анкета къде и как искат да празнуват. Имало три варианта - в класната стая на някаква игра с въпроси и почерпка, DJ в заведение или МОЛ с боулинг и кино. Утре ще има обобщени резултати. Mr. Green

# 662
emonaem, надявам се  Praynig
 По НЕ и БЕЛ може повече.   Peace
Браво на твоя младеж за 6-цата по история.  Hug

# 663
У "нашия" бележник днес 6 на контролното по история и....рогата съвсем пораснаха.

И при нас 6 по история на контролната. И за рогата е същото.
Неочаквано, поне за мен, правили днес класна по ЗИП БЕЛ. Преразказ на част от "Таралежите се раждат без бодли". Не бил много подробен човекът, но се надявал да се е справил. Дано не си остане само с надеждите  Rolling Eyes.

# 664
мама на двама, браво и на твоя младеж.  Hug
Според графика на сайта на училището класното по БЕЛ ще след коледната ваканция , а по МАТ малко преди нея.  Peace

# 665
Мога ли да помоля да качите ПИ по БЕЛ на Междучасие и тук или в групата във фейсбук. Аз нямам достъп до пощата.

# 666
Добро утро.  Hug
Честито на днешните именици, банкери, моряци, рибари, търговци!  bouquet
Честит празник на бургазлии!  Party

# 667
  • в здрача
Класното по БЕЛ ще е другата седмица, а по мат след ваканцията. На род среща ни казаха датите, както и тези на олимпиадите. На 17-ти е първата.
Още не са решили къде и как ще празнуват, но коледния им базар е открит. Вчера сестра и се върна с шапка.

# 668
Добро утро!
Честито на имениците, честит празник на всички!
"Освен за покровител на моряците Свети Никола се смята и за закрилник на семейството и рода, пазител на дома, имота и стоката. "

Не съм купила рибка, у нас всеки обича различна риба, да видим какво ще спретнем довечера. Мъжа ми каза, че той ще избере днес.

# 669
Добро утро и честит имен ден на всички празнуващи!
Моето дете е влязло във фаза.Има си такъв период от време на време ,та се моля да не е по изпитите.Онзи ден гледа задачи от математическо състезание все едно не е виждала такива,вчера вече е получила просветление и същите ги решава без затруднение.Вчера са имали тест върхи Немили-Недраги,за който забравила.Най-много да има 3грешки,но всяка смъква 25 стотни при нас.Ядосва се ,че ще си развали страницата с 6 ,а оставали две квадратчета  ooooh!Питам как може такова нещо,а тя отговаря,че знаела,че е на 5.12,но мислила,че е другата седмица тази дата,та добре,че беше бг мама,да съм благодаряла на хората,много неща научила докато чела материалите ,когато писала съчинение разсъждение върху Немили-Недраги.
Та Благодаря ви. bouquet
Мен също ме хваща пубертета,един ден ми е жал за нея,като гледам колко труд полага,на следващия съм яхнала метлата,като виждам как се мота и половин час ми философства за нещо,което е без значение в момента само и само да излезе права #Cussing out
Коледно парти ще имат в боулинг клуб,не са доволни,всяка година са там и им писна.Класното по математика е януари,за друго не знам,но пък може и тя да не помни кога е.
Лек ден от мен,почвам да творя,че целият хол е в брошки и камъчета,а довечера ще се празнува #Crazy

# 670
  • Русе
  Честит празник. Явно всички имаме повод да празнуваме на закрилника на дома и семейството. Имаме нужда!

Мога ли да помоля да качите ПИ по БЕЛ на Междучасие и тук или в групата във фейсбук. Аз нямам достъп до пощата.
   Заповядай   http://dox.bg/files/dw?a=84818db581

mama na Niagara явно са нормални тези фази. Моето като се запъне като магаре на мост понякога и не задачи, ами сякаш и български език не разбира и не реагира на съвсем кратки и ясни въпроси.

Болна съм.Светослав пък вчера на тренировка си опънал нещо на врата и ходи като робот. Обаче днес не дава и дума да се каже да му се отмени ангажимента след обяд. Даже нямам идея за какво ще играят. Утре има контролно хо химия. Вече не броя шестици, а се моля за оптимален резултат. Петиците са съвсем приемливи, а по някои предмети ще преглътна каквото там.Днес часовете им са намалени, по 30 минути, но имат планувано контролно по биология върху едноклетъчните и растенията. Вчера го прислушах за материала. Много материал много нещо. Направо се замотах и аз. По математика уж решил всички задачи - 15, ама го хванах, че е пропуснал нещо от теорията. Дано поне задачите ги е решил, защото каза, че му били лесни, а и ги решаваше почти без проблеми вече.Ама то неговото - Всичко си реших и бяха много лесни, не е хич значещо.

# 671
  ... явно са нормални тези фази. Моето като се запъне като магаре на мост понякога и не задачи, ами сякаш и български език не разбира и не реагира на съвсем кратки и ясни въпроси...
При моя сладур не са фази, така е откак е тръгнал на училище... ако той ме пита нещо може и да разбере какво говоря, аз ако задам въпрос (по каквото и да било), той това нещо НИКОГА не го е чувал... преди седмица батко му избесня от "Нали това + това е = това!?!" и отговор "Амииииииии..." и съответно баткото "Ако искаш да ти го кажа на английски... или пък на испански... ако трябва и на руски ще разбера как се обяснява... На кой език да започвам!?!"

# 672
  • Бургас
Момичета да Ви попитам за мнение. Моят син вчера са правили контролно върху ъгли, едната задача е била с приблизително такъв текст : Ако сбора на два съседни ъгъла на агъл алфа е равен на 160 градуса, то колко е алфа. Той е начертал две пресичащи се прави, и така е решил задачата, но приятелчето е направило права с два лъча и разбира се е получило друг отговор. Вие как мислите, кое решение е по - правилно?

# 673
  • Русе
gk77, синът ти е прав.

# 674
gk77 за мен "приблизителния текст" е недостатъчен/нееднозначен и няма как да е ясно кой е прав.

Общи условия

Активация на акаунт