Петият президент на Република България

• 381 918
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 3 570
....За сметка на това Генерал Радев с много учене, умения и пот е станал пилот.
....

Ам той ... за тва ли толкоз мирише?

Sad

Мамите да кажат че мирише разбирам, ма се чудя ти откъде знаеш...

# 3 571
Божеее Боже, тиквун вЕрно си е мокър блян на българската домакиня дет се подмокря от бръсната глава и ,,мъжко,, поведение тип люлинска мутра от 1991-ва.
Интелект струи един от него...
Приет от неолибералите щото е прост. Ма на тях им изтече времето, Меркел ханъм трепне дали и кога ще я приеме Тръмп, излязлата от гнилия ЕС Мей вече е поканена. Ми любимеца на средностатистическата домакиня кой ще го гали по главата и ще му вика ,,конграчулейшънс,,... Един измислен ,,генерал,, с болно его, затова е и парцала на обонго и клакьорите му в ЕС.
За сметка на това Генерал Радев с много учене, умения и пот е станал пилот. На може би най-добрия боен самолет в света а не бухалка и пожарникарски маркуч
Деса го била завела на опера. Е, поне го е завела, тиквата за 2 мандата недоизкарани от вигвама не е излязъл
ББ голям ревльо.Сърдит на комунягите,а членувал в партията им.И това не е всичко,пази паш първият бай тошо.Липса на всякакво самоуважение и чест.С всичките си безумни шикалкавения и увъртания отблъсква всички от себе си и крадливата си партия.После мат'ряла бил лош.Не знам неговата банкерка преди взрива и пластичната операция как е изглеждала...но колко'' дами'' могат да се похвалят с атентат...И като каже:те пък са много Убави ooooh!

# 3 572
Божеее Боже, тиквун вЕрно си е мокър блян на българската домакиня дет се подмокря от бръсната глава и ,,мъжко,, поведение тип люлинска мутра от 1991-ва.
Интелект струи един от него...
Приет от неолибералите щото е прост. Ма на тях им изтече времето, Меркел ханъм трепне дали и кога ще я приеме Тръмп, излязлата от гнилия ЕС Мей вече е поканена. Ми любимеца на средностатистическата домакиня кой ще го гали по главата и ще му вика ,,конграчулейшънс,,... Един измислен ,,генерал,, с болно его, затова е и парцала на обонго и клакьорите му в ЕС.
За сметка на това Генерал Радев с много учене, умения и пот е станал пилот. На може би най-добрия боен самолет в света а не бухалка и пожарникарски маркуч
Деса го била завела на опера. Е, поне го е завела, тиквата за 2 мандата недоизкарани от вигвама не е излязъл
ББ голям ревльо.Сърдит на комунягите,а членувал в партията им.И това не е всичко,пази паш първият бай тошо.Липса на всякакво самоуважение и чест.С всичките си безумни шикалкавения и увъртания отблъсква всички от себе си и крадливата си партия.После мат'ряла бил лош.Не знам неговата банкерка преди взрива и пластичната операция как е изглеждала...но колко'' дами'' могат да се похвалят с атентат...И като каже:те пък са много Убави ooooh!
Факт е че има много пари и власт, концентрирани у нея. Не съм убеден че е по-интелектуалка/интелигентна от него. Но не парадира и не мрънка кат тиквата, на него все някой му е виновен и все някой му е крив. И притеснен ми изглежда вече, май ще загуби следващите избори а и няма кой да му ги ,,спечели,, маймуната си е на клона вече, в бялата къща е друг

# 3 573
Ти затова ли се държиш като простак, Скубчо, че да се харесаш на домакините, при които си се наредил?

Не лиляно, аз домакиня от бгмама не щем, не се надай.
А и скубчо не претендира да е ЕнтелЕгент-интелектуалец кат теб, затова нЕма да те огрее

# 3 574
  • Бургас
А пожарникарин - интелектуалец има ли такова животно  hahaha
Не бе, тук на всичките мъжУвете са им от "кандидат на науките" нагоре, кво знаеш ти. Прост военен.... hahaha Летец изтребител=прост военен  ooooh! hahaha. Добре, бе!

Моят е военен, и? Не е офицер, слава Богу, та поне не е изплискал легена. Но и не е кандит-президент, де  Wink Който не е имал взимане-даване с висши военни, хабер си няма там за какво ЕГО и изпростяване става дума. И не, образован не значи интелигентен, интелектуалец пък, е съвсем трето нещо. С което, разбира се, не казвам, че Радев е прост. Мислех, че емотиконите са достатъчно красноречиви, за да се схване хумора, но явно съм ги надценила.

# 3 575
  • Разпиляна във въображението
Отдавна се разбра, че Радеви не ходят за първи път на опера. Това бе и един от въпросите по време на предизборната му кампания. Дори в последния диспут бе зададен.

# 3 576
Отдавна се разбра, че Радеви не ходят за първи път на опера. Това бе и един от въпросите по време на предизборната му кампания. Дори в последния диспут бе зададен.
Taка е, но когато за първи път ходил на опера (на "Лешникотрошачката") взел със себе си и една шепа лешници, за да не седи изолиран от другите! Тъп шапкар!

Няма да ви казвам Баце как се е подготвял за "Севилския бръснар"...

# 3 577
Що?Аз искам да знам за подготовката за ''Севилският бръснар''?
Първата дама явно слуша моя много любима банда kings of metal-Manowar! superuu
Тиквоч залага на чалга и Веселин Маринов Mr. Green

# 3 578
  • България-Швейцария
Не знам неговата банкерка преди взрива и пластичната операция как е изглеждала... но колко ''дами'' могат да се похвалят с атентат...
Ако говорим за външен вид - същата си е като през 80-те, а вече е почти на 60 и интервенциите не й личат, определено искам да знам кой е пластичният й хирург Simple Smile
Колкото до атентата - версиите са много, във всички до една обаче се твърди, че е бил за сплашване и не точно тя е била целта, ако ме разбирате. Материали в нета много, архивите са живи.
Или пък гледайте пак 'Бригада' и ще се сетите за доста неща, тук хем ни е къса паметта, хем много избирателно помним, това ще ни изяде главите накрая.

# 3 579
# 3 580
# 3 581
....За сметка на това Генерал Радев с много учене, умения и пот е станал пилот.
....
Ам той ... за тва ли толкоз мирише? Sad
Ти па къде го подуши?!  Rolling Eyes
Аха, бил си на 5 метра от него. Веднъж? Кога? Къде?

# 3 582
  • Луната ни пази
Малко офф от темата, но и преди беше коментирано - сега слушах Весела Лечева при Ризова - заслушах се по-внимателно за отмяната на плоския данък. Не, не са се отказали, но средната класа нямало да пострада. Взех калкулатора и сметнах, че при 10 000 лв., месечната заплата излиза 833 лв. Това ли е заплата за представител на средната класа? Май много ще сбъркат с електората при така изявеното желание за промяна....
На всичко отгоре твърдеше, че щели да съберат над 50 млн годишно от тази мярка. Потресох се от популизъм.
Обяснява и за данъчните облекчения за деца и въобще не направи уточнение, че става въпрос за годишно, а не месечно облекчение, че и в момента я има тази мярка. Само че те щели да ни облекчат с ДО 50лв. Ами те и сега ме облекчават с ДО 50 лева (20лв. год.). По техните изчисления годишното ми данъчно облекчение трябва да стане около 35 лв. Не, благодаря!

# 3 583
Разграби ли се вече биографията на Радев? Леле, не можах да се уредя с копие!  smile3511

# 3 584
Разграби ли се вече биографията на Радев? Леле, не можах да се уредя с копие!  smile3511

Е, успокой се средностатистическа домакиньо, нета е пълен с тиквени семки

Общи условия

Активация на акаунт