Петият президент на Република България

• 381 425
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 930
Аз пък бих преглътнала по-високия данък ако се оправи това безумие- праг за бедност 300 лева, а пенсия 128 лева!  #Cussing out Близко дете /вече мъж на 27 години/ е с пенсия от 128 лева. Била социална защото нямал трудов стаж! Е как да има като на 16 години след злополука е напълно неподвижен!

При средна заплата 700 лв., ти каква пенсия очакваш? newsm78
Това е проблемът - държавата е бедна и няма как да прави добра социална политика. Всички крякат за заемите, а без тях?

# 931
  • София
Както се казва от последните минути:
"Министър-председателят Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министрите на външните работи Валентин Порязов и Румен Александров. С решение на Министерския съвет двамата бяха определени за извънредни и пълномощни посланици на България в Кралство Швеция и в Кралство Нидерландия, съобщиха от правителствената пресслужба. 
Заповедите за освобождаване влизат в сила от деня на тяхното връчване."

# 932
Аз пък бих преглътнала по-високия данък ако се оправи това безумие- праг за бедност 300 лева, а пенсия 128 лева!  #Cussing out Близко дете /вече мъж на 27 години/ е с пенсия от 128 лева. Била социална защото нямал трудов стаж! Е как да има като на 16 години след злополука е напълно неподвижен!
Това е проблемът - държавата е бедна и няма как да прави добра социална политика. Всички крякат за заемите, а без тях?

Очаквам такава която е равна на прага не бедността - 300 лева. И тогава няма да мрънкам ако са ми по-високи данъците.

Както се казва от последните минути:
"Министър-председателят Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министрите на външните работи Валентин Порязов и Румен Александров. С решение на Министерския съвет двамата бяха определени за извънредни и пълномощни посланици на България в Кралство Швеция и в Кралство Нидерландия, съобщиха от правителствената пресслужба.  
Заповедите за освобождаване влизат в сила от деня на тяхното връчване."

Супер просто! А ако са и като дамата в Белгия...  ooooh! Embarassed

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 13:50 от viki_kati

# 933
Аз пък бих преглътнала по-високия данък ако се оправи това безумие- праг за бедност 300 лева, а пенсия 128 лева!  #Cussing out Близко дете /вече мъж на 27 години/ е с пенсия от 128 лева. Била социална защото нямал трудов стаж! Е как да има като на 16 години след злополука е напълно неподвижен!

Очаквам такава която е равна на прага не бедността - 300 лева. И тогава няма да мрънкам ако са ми по-високи данъците.

Разбирам...значи работил, неработил - еднаква пенсия... Thinking

# 934
  • София

Разбирам...значи работил, неработил - еднаква пенсия... Thinking
Каракачанов говореше не за социалната , а за минималната пенсия на база трудов стаж.

# 935
  • На земята, която е всъщност звезда.

Супер просто! А ако са и като дамата в Белгия...  ooooh! Embarassed

Като сложим и кака Деси до тях и пъзелът Жените в българската политика се нареди.  Laughing  

DeltaAzimut, е няма как 100% инвалид да има трудов стаж. Но тези хора все още дишат, т.е. имат нужда от храна, вода и топлина. Дори няма да споменавам за други нужди, освен физическите. Ами няма как да ги получат със 100-150 лв. Обаче и стаж няма как да навъртят, нали?

# 936
Аз пък бих преглътнала по-високия данък ако се оправи това безумие- праг за бедност 300 лева, а пенсия 128 лева!  #Cussing out Близко дете /вече мъж на 27 години/ е с пенсия от 128 лева. Била социална защото нямал трудов стаж! Е как да има като на 16 години след злополука е напълно неподвижен!

А така е, без заеми не може. Но аз още не мога да проумея, защо сега те са приемливи, а когато Орешарски тегли не бяха и всички крякаха за заема още от ден първи на застъпването му на длъжност.?!

П.П. Не съм негов застъпник, просто се чудя.

# 937
  • София
За пилот е страшен. За останалото - предстои да видим.
По- важното е, като човек и Президент дали ще е " страшен" или ще продължи да свива крилца под размахания пръст на вицето!?
Гледах пак видеото, в което тя му заяви от трибуната, че ако посмее да се отклони и на милиметър от партийната линия, партията нямало да му го прости!

# 938
Надявам се пиарите да четат в тази тема, за да знаят как да изтипосат новия Президент, та да се хареса на електората.

# 939
Надявам се пиарите да четат в тази тема, за да знаят как да изтипосат новия Президент, та да се хареса на електората.

Насила хубост не става. Дано поне ги барнат за пред чужденците.
А и политика само с ПР не се прави. Дори да се окаже некадърен в последствие, ще избута.
Партията майка да му мисли.

# 940
За пилот е страшен. За останалото - предстои да видим.
По- важното е, като човек и Президент дали ще е " страшен" или ще продължи да свива крилца под размахания пръст на вицето!?
Гледах пак видеото, в което тя му заяви от трибуната, че ако посмее да се отклони и на милиметър от партийната линия, партията нямало да му го прости!

Той отговори вече за това в предаването на Цветанка Ризова още преди балотажа.

# 941
  • София - Рим и обратно
Добре де, какво - вицето била изпляскала някаква простотия, та той бил некадърен, пионка и прочие? А, почакайте малко, да видим какви ще са му действията. Ейй, сърце юнашко не трае.

# 942
Вицето изпляскала това, той изпляскал туит относно Правосъдие за всеки и го изтрил... въобще. Хората се впечатляват от такива работи. И е нормално. В днешно време и политици ползват социални мрежи и се четат.
Промените, които се наблюдават при него/тях са съвсем конкретни и мноо показателни. За линията, която трябва да следва/т. Заедно  Laughing

# 943
Абе като знам кой ще му осигурява експертите на този президент, не само вицето ме притеснява. А иначе човекът може да управлява самолет, никой не спори, обаче от това до управлението на държавата има доста голяма разлика. И едни услужливи хора от БСП сега ще дойдат да му покажат как се правят нещата.

# 944
  • София
Тъй като по-назад ставаше дума за писанията на президентшата във ФБ, мога да ви кажа, че тя е невинно детенце в сравнение със статията на Ненчев. Не бях я чела до момента, но такова плюене, не особено добре написано и аргументирано, скоро не бях виждала. Само обърнете внимание на дължината на второто изречение:
http://www.mediapool.bg/gal/55/orig_bb0880a9e50818ec3a76651e460c3949.jpg

Да не говорим как обижда избирателите - ЦЦ я емнаха за нещо много по-невинно, и то цитат.

Общи условия

Активация на акаунт