Петият президент на Република България

• 381 116
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 90
Намаляване на субсидиите и на народните представители са антидемократични за мен. Посоката към "правилна" по дефиниция демокрация е обратна: повече народни представители.

# 91
по интересна ми е пресконференцията на БСП- да видим докъде ще се разпрострат и как ще работят с Радев. Очаквам някои изненади- да видим дали Радев ще се разграничи от тях и докъде.Предполагам, че БСП си има асо в ръкава- преданото вице и си мечтае да я "повиши" при по-непослушен и независим президент. Иначе тя е за декорация

Да приемем ли, че Бойко яхна популистката вълна - обяви се за Велико народно събрание, което да разгледа отхвърления въпрос на Слави за намаляване на депутатите на 120, освен това щели да гласуват в този парламент още субсидията на партиите да не бъде 1 лев на 1 глас а 0 лева.
това май доказва, че ББ не го е мислил баш така, както стана

# 92
За преданото вице  БСП казаха, че си правела сама свои собсвтени изцепки.

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 22:01 от Анонимен

# 93
тотален нагляр е Бойко
да си взима под мишница кандидатката, смотаната кметица и селския лидер на партията и ако може да изчезне завинаги

# 94
Аз бих искала ББ да изхвръкне като птицата Феникс и да стане Робин Худ.

# 95
Сипвам си вино и започвам да размишлявам как ще живея от днес нататък.
Ще преоткривам второкласните пътища, това ясно.
Фонтаните ще пресъхнат (дано само тези в София) Wink

# 96
А като подава оставка, дали ще има наглостта да бъде пак на парламентарните избори?  Thinking

# 97
  • Пловдив
Ти мани фонтаните, ами казаха - ще видим ний сега как се гласува срещу тях, ще видим , колко е лошо без тях и ще ревем със сълзи за тях.

Ще искат ние да страдаме ли? Confused

Никой няма да страда, това са празни приказки на отчаяни и губещи хора. Не се вкарвайте във филми, нищо страшно няма...... Както пише на пръстена на мъдрия цар Соломон - "и това ще мине"

# 98
И терминал 2 е изход.

# 99
На хаирлия да му е на Генерала  Grinning

# 100
Ако се затрие завинаги нищо хубаво не ни чака. На практика ще ни е продал на Русия. Не харесвам партията му изобщо, но се надявам, че ще се покрие временно и после ще се върне. Не че бих го подкрепила, но... необходимо зло.

# 101
  • София
по интересна ми е пресконференцията на БСП- да видим докъде ще се разпрострат и как ще работят с Радев. Очаквам някои изненади- да видим дали Радев ще се разграничи от тях и докъде.Предполагам, че БСП си има асо в ръкава- преданото вице и си мечтае да я "повиши" при по-непослушен и независим президент. Иначе тя е за декорация

Да приемем ли, че Бойко яхна популистката вълна - обяви се за Велико народно събрание, което да разгледа отхвърления въпрос на Слави за намаляване на депутатите на 120, освен това щели да гласуват в този парламент още субсидията на партиите да не бъде 1 лев на 1 глас а 0 лева.
това май доказва, че ББ не го е мислил баш така, както стана
Очаквам Радев да е най-бързо еманципирания президент - до 1 г. се дистанцира от БСП. Така смятам. (Сега, няма как да стане тая вечер, нали разбирате?!)

# 102
Абсурд. Това е военен все пак. Решенията не ги взима той, само козирува и изпълнява.
Ок, първо - едва ли познаваш 40 хиляди в Турция, познаваш един-двама, до трима. Второ, аз вярвам на разследващи независими журналисти. Трето, нека видим протоколите след няколко дни в ЦИК  Peace
Турция въобще не коментирам, там гласуват под строй и съвсем официално си казаха от ДПС, че избирателите им ще подкрепят комунистите.

Но не се учудвам от резултатите, още като видях как удари 2 от най-големите мафии - лекарската и митничарската - му се чудих на смелостта. Явно ги е подценил, но там са съсредоточени много пари, и касаят много хора.

# 103
Честито, България!

За първи път, след избори, не изпитвам срам от сънародниците си! Този народ сякаш се пробуди и прогледна отвъд розовата картинка, която му представяха вкупом удобните медии, купените социолози и любителите на долари политолози!

И нека да го кажем ясно- Радев печели навсякъде и при всички!

10% от цигани, 7% от турци...откъде дойдоха останалите 18% за Цачева, ума ми не го побира! Може би Марешки се е задействал. А, да, забравих и за ползотворната дейност на Цецо.

Идиотите от БСП, ако си мислят, че това е само тяхна победа, много ще сбъркат. Всъщност след няколко месеца ще го разберат! Особено като видях Румен Овчаров сред ухилените лица в щаба на БСП.

П.П. Ама Бай Хой и в Младост ли е загубил? А толкова се хвалеше с Младост след първия тур. Тиквенска му работа...

# 104
Ми той Стефан Данаилов, в петък май беше, пред Ани Цолова разказваше колко особен бил, как си бил отстоявал някви си негови позиции, които хич нямали общо с тези на партията. Използва дори думата "той си е катил" Simple Smile. И аз очаквам да  се дистанцира бързо, бързо от Партията.

Общи условия

Активация на акаунт