След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 871
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Айде и аз ще помрънкам  Joy Joy мръннннннннннннннннннннннн  Mr. Green Mr. Green нерде фраг  Crossing Arms

# 361

Айде и аз ще помрънкам  Joy Joy мръннннннннннннннннннннннн  Mr. Green Mr. Green нерде фраг  Crossing Arms

на камионът...... за Булгаристан Joy Joy Joy

hahaha hahaha

# 362

Айде и аз ще помрънкам  Joy Joy мръннннннннннннннннннннннн  Mr. Green Mr. Green нерде фраг  Crossing Arms

hahaha hahaha

През Румъния за по-бързо  Joy  Joy  Joy

# 363
  • в подножието на планината

Да идва фрага, па дали през Румъния или през Македония...нема значение... Mr. Green

Искаме фраг... newsm18 newsm18 newsm18 Искаме фраг... newsm18 newsm18 newsm18 Искаме фраг...newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 364

hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joyчак  Дафа измръзна вече от чакане с тез дантели 

# 365
Галето ако  не се лъжа каза ,че  следи  Аннето.
Струва ми се  хубав сериал.

А феновете са доста наблюдателни- обувките на Елчин са от каталога на Корай

# 366
Дани,аз се нареждам за "за" облеклото на Дефо  Mr. Green чудно ми е защо и риза и блуза са съчетали с роклето,ама то може и пола да е  newsm78 иначе не ме дразни, ония раздърпаните гигантски ризи ме дразнеха повече  Wink

Благодаря за превода на епизода bouquet bouquet bouquet

Иии да пускат вече фрага  Crossing Arms

# 367
Галето ако  не се лъжа каза ,че  следи  Аннето.
Струва ми се  хубав сериал.

И на мен...мисля да го погледна, когато имам време... Peace

# 368
  • Perla

Да идва фрага, па дали през Румъния или през Македония...нема значение... Mr. Green

Искаме фраг... newsm18 newsm18 newsm18 Искаме фраг... newsm18 newsm18 newsm18 Искаме фраг...newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

И аз, и аз!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 369
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joyчак  Дафа измръзна вече от чакане с тез дантели 
Иде, иде  Mr. Green Дафа му е намерила място в кабината  Joy Joy Joy Joy

# 370

Изгледах и трите епизода на Майка. Много ми хареса. Момиченцето, което получи Пеперудата за детска роля, играе в главната роля. Четох, че били планирани само 11 епизода. Това би било чудесно; значи, че няма да разтегнат и измъчат историята. Сериалът бил римейк на японска история, доколкото помня от прочетеното.

Ани, имам си дружка в отбора! HugСигурно е пола, а не рокле парцалчето на волани, че иначе блузката идва малко излишно парцалче, но ми е сладка така! Grinning Ама пък на една снимка се подава и бяло парцалче под блузите, може и рокле да е.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 19:23 от Дданни

# 371

Дани, Hug Heart Eyes и на мен ми харесва стайлинга на Дафа...тя е една нежничка такава, крехка и всичко й ходи... Peace

# 372

Дани, Hug Heart Eyes и на мен ми харесва стайлинга на Дафа...тя е една нежничка такава, крехка и всичко й ходи... Peace
Ехе, вече станахме сила - тъкмо трички срещу цялата тема! Hug Heart Eyes

# 373

Изгледах и трите епизода на Майка. Много ми хареса. Момиченцето, което получи Пеперудата за детска роля, играе в главната роля. Четох, че били планирани само 11 епизода. Това би било чудесно; значи, че няма да разтегнат и измъчат историята. Сериалът бил римейк на японска история, доколкото помня от прочетеното.

Дани  Peace има ли превод newsm78
Това ,че е само 11 епизода е мн.добре,  стига да не го продължат, разбира се.

Нали така  беше и със Зимно слънце. Получава се стегната история,без локуми и сапунени балони

# 374
Елини, рускините превеждат Майка - аз го гледах тук - http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/198 … sskom-yazyke.html

Тази вечер не знам какво да гледам онлайн - Песента или Майка?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт