След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 34 112
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BM8xmaFjsSI/?taken-by=gupseo

топло,топло от Какич  Mr. Green
да й се наслаждавате с кеф и да не пропуснете Премиерата  Naughty
Просто съм безмълвна пред това творение  doh smile3505 #Shocked
Peace олигофренка..едни и същи физиономии и стойки...нищо ново и различно
кой ще гледа тая простотия newsm78
Боре  Mr. Green и родата и няколкото нейни фенки  hahaha hahaha
Joy Joy и ние,за да видим как води Борко на премиерата Joy Joy
е ние ще я видиме на премиерата,няма й гледаме филма  Joy Joy
а ако е в Петък,просто да забрави  hahaha hahaha предпочитаме да гледаме севгилито й как мляска професионално колежката  hahaha hahaha

Проверила съм, Верче. Петък е! И мисля, че няма да сме само ние, дето ще гледаме как Борко си целува професионално и по принуда колежката. Пък ако Мерич реши за тогава да устрои вечеря с ябълки,  Praynig язък- направо премиерата ще бъде пълен провал!

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 661
  • Perla

Оф, просълзи ме тая рисунка! Sad

# 662
Скрит текст:

топло,топло от Какич  Mr. Green
да й се наслаждавате с кеф и да не пропуснете Премиерата  Naughty
Просто съм безмълвна пред това творение  doh smile3505 #Shocked

Ели  Peace Peace ама луди колко щеш  Whistling Whistling
За сетен път се убеждавам, че всички наопаки, аз на терсене. Тийзърът ми хареса, контрастът между снахата и зълвата ми хареса, Буура ми хареса; гротеската не ми хареса, но точно като контраст на влюбените може и да е забавно. Сега в цялост може и да не ми хареса филмът, но от предварителните трошички "развих" интерес да го гледам. Та ето ви отговор на въпроса кой ще гледа тая простотия - Дани! Mr. Green  Joy

Дани защо си го причиняваш  Thinking Thinking колкото и да си струва гледането самия филм  Rolling Eyes само мисълта, че е по идея на Люспата и с нейно главно участие  Whistling се възпирам и включвам задна  Joy Joy Joy Joy

Доре каква е тази рисунка  newsm78 newsm78 newsm78

# 663
Скрит текст:
Скрит текст:

За сетен път се убеждавам, че всички наопаки, аз на терсене. Тийзърът ми хареса, контрастът между снахата и зълвата ми хареса, Буура ми хареса; гротеската не ми хареса, но точно като контраст на влюбените може и да е забавно. Сега в цялост може и да не ми хареса филмът, но от предварителните трошички "развих" интерес да го гледам. Та ето ви отговор на въпроса кой ще гледа тая простотия - Дани! Mr. Green  Joy

Дани защо си го причиняваш  Thinking Thinking колкото и да си струва гледането самия филм  Rolling Eyes само мисълта, че е по идея на Люспата и с нейно главно участие  Whistling се възпирам и включвам задна  Joy Joy Joy Joy
Диме, наистина ми е любопитно, изглежда забавен филма. Освен това аз Гупата само до Боре не я харесвам, иначе си е засмяна, приказлива, талантлива! Mr. Green Това последното го казвам, щото го чух от Боре, в Делихата не го видях, щото не го гледах! Mr. Green Но наистина харесвам Буура, наистина тийзърът ме грабна.

# 664
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

За сетен път се убеждавам, че всички наопаки, аз на терсене. Тийзърът ми хареса, контрастът между снахата и зълвата ми хареса, Буура ми хареса; гротеската не ми хареса, но точно като контраст на влюбените може и да е забавно. Сега в цялост може и да не ми хареса филмът, но от предварителните трошички "развих" интерес да го гледам. Та ето ви отговор на въпроса кой ще гледа тая простотия - Дани! Mr. Green  Joy

Диме, рисунката е тематична и е свързана- от това, което виждам, с женитбата на малки деца, още съвсем невръстни. Детето е взето направо от игрите с другите дечица и го качват в булчинска кола. Може би това е бащата или по- вероятно младоженецът. Прочетох, че повод за тези подписки днес е изнасилването на някакво непълнолетно дете, което е задължено да се ожени за насилника си- нещо такова.

# 665
Скрит текст:

За сетен път се убеждавам, че всички наопаки, аз на терсене. Тийзърът ми хареса, контрастът между снахата и зълвата ми хареса, Буура ми хареса; гротеската не ми хареса, но точно като контраст на влюбените може и да е забавно. Сега в цялост може и да не ми хареса филмът, но от предварителните трошички "развих" интерес да го гледам. Та ето ви отговор на въпроса кой ще гледа тая простотия - Дани! Mr. Green  Joy
Дани  Hug имам зълва и съм зълва  Mr. Green добре че не мога нито аз да се оприлича на Гупа, а и зълва ми да я сравня с нея. Идеята като цяло не е нищо ново, но в крайна сметка една комедия повече ще се преживее. Но...това изчадие Гупсето  doh във вида, който се е докарала и е решила, че ще бъде интересна  #Crazy ме отврати. Абсолютно съм честна и изключвам това, че е Гупата на Боце и тем подобни  Peace Не я обичам, не я понасям, гнуснма ми е, когато се държи нормално (ако може да се каже, че тя има нормално поведение), а за в тоя си вид  Shocked наистина ме остави без думи. Даже и от кумова срама няма да и пожелая успех  Mr. Green

# 666
в Делихата не го видях, щото не го гледах! Mr. Green
Ама моля те, изгледай го  ooooh! да видиш талант ли е, чудо ли е  Sick

# 667
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Дани  Hug имам зълва и съм зълва  Mr. Green добре че не мога нито аз да се оприлича на Гупа, а и зълва ми да я сравня с нея. Идеята като цяло не е нищо ново, но в крайна сметка една комедия повече ще се преживее. Но...това изчадие Гупсето  doh във вида, който се е докарала и е решила, че ще бъде интересна  #Crazy ме отврати. Абсолютно съм честна и изключвам това, че е Гупата на Боце и тем подобни  Peace
Не я обичам, не я понасям, гнуснма ми е, когато се държи нормално (ако може да се каже, че тя има нормално поведение), а за в тоя си вид  Shocked наистина ме остави без думи. Даже и от кумова срама няма да и пожелая успех  Mr. Green

Peace

Една целувка...може би от тренировките Heart Eyes

И на друго място - от фрага  #Crazy

Я как гледат ония отзад  Shocked

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 15:32 от dora_st

# 668
в Делихата не го видях, щото не го гледах! Mr. Green
Ама моля те, изгледай го  ooooh! да видиш талант ли е, чудо ли е  Sick
О, аз артистичен талант освен да се прави на маймуна не откривам, дори и в тийзъра на Зълвичката. Но ми се струва, че маймунджулъците ѝ ще са интересен фон този път, докато в Делихата не можах да ги изтърпя. Но да видим дали истории поне може да пише, той нали Боре за това я хвалеше, че щом тя го е измислила, няма как да не е хубав филма. Mr. Green

Дани  Hug имам зълва и съм зълва  Mr. Green добре че не мога нито аз да се оприлича на Гупа, а и зълва ми да я сравня с нея. Идеята като цяло не е нищо ново, но в крайна сметка една комедия повече ще се преживее. Но...това изчадие Гупсето  doh във вида, който се е докарала и е решила, че ще бъде интересна  #Crazy ме отврати. Абсолютно съм честна и изключвам това, че е Гупата на Боце и тем подобни  Peace Не я обичам, не я понасям, гнуснма ми е, когато се държи нормално (ако може да се каже, че тя има нормално поведение), а за в тоя си вид  Shocked наистина ме остави без думи. Даже и от кумова срама няма да и пожелая успех  Mr. Green
Прекалила е с окарикатуряването на образа. Аз като цяло не си падам много по комедии, но не знам какво да направя, като ми стана любопитно и интересно. Пак казвам, сигурно е заради Буура, много ми харесва да го гледам в роля. Може пък да е уместно това превръщане на образа на зълвата в абсурден. Ама като го гледам, ще ви кажа мнението си. Може и от него да мога да изгледам само първите десет минути като на Делихата, то нищо не се знае.

Гупа не провокира в мен неприятни чувства, освен ако нещата, които прави, не са пряко свързани с Боре. Само в контекста на Боре тя предизвиква неприятни чувства в мен. Искам човекът да е свободен и да има нежна и мила дама до себе си.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 15:30 от Дданни

# 669
Скрит текст:
Скрит текст:

Диме, рисунката е тематична и е свързана- от това, което виждам, с женитбата на малки деца, още съвсем невръстни. Детето е взето направо от игрите с другите дечица и го качват в булчинска кола. Може би това е бащата или по- вероятно младоженецът. Прочетох, че повод за тези подписки днес е изнасилването на някакво непълнолетно дете, което е задължено да се ожени за насилника си- нещо такова.

Тц тц тц  ooooh! ooooh! тия нямат връзка с главния  smile3515

# 670
Внесен е законопроект, според който насилникът може да избегне съдебно преследване, ако встъпи в брак с жертвата. Гласували са го вчера, но не е бил приет. Срещу този законопроект протестират всички.

# 671
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Днес ще имаме целуФан и кака се е активизирала.

Тази Елка пак е стиснала устата. Crossing Arms Как страстно я целува Борко. Ух, ама много му се удават тези моменти! Heart Eyes

# 672
Здравейте! Hug Hug Hug

Тази Елка пак е стиснала устата. Crossing Arms Как страстно я целува Борко. Ух, ама много му се удават тези моменти! Heart Eyes

Мише
  Hug Heart Eyes за червеното - точно това си помисрлих и аз  Joy Joy

# 673
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Hug Hug Hug

Мише
  Hug Heart Eyes за червеното - точно това си помисрлих и аз  Joy Joy
[/quote]
Hug
Аз и преди съм казвала, че Баръш или е много добър актоьор, или просто си е страстен мъж. Crazy

# 674
  • Perla
Здравейте! Hug Hug Hug

Мише, предполагам, че това е целувка от репетицията на сцената. Оная, която е във фрага, е на малко по- различно място, пък и самата тя е по- различна. не вярвам Мерич да отпусне две целувки за 1 минута Mr. Green Но както и да е, целувка като на Седа и Синан няма да видим. За да съм откровена, ще кажа, че аз и не искам такава.  Peace

Днес май минахме без специалното фрагче  Sad

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 17:02 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт