Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 794
  • 731
  •   2
Отговори
# 210
Колко бройки излизат от суфлето на Марипоса?
Пффф, не ми се ходи на работа Tired

# 211
Пффф, не ми се ходи на работа Tired

И на мен  Tired

# 212

На мен ми излизат 12 броя от силиконовите форми (единични), средно големи  Peace

# 213
Ще си купя еднократните формички, мерси Руми  Grinning
Имам една заквасена сметана и крема сирене отдавна в хладилника, някакъв чийзкейк да сглобя следващите дни.Рецепти сполучливи имате ли?

# 214
  • Телиш/Плевен
Имам една заквасена сметана и крема сирене отдавна в хладилника, някакъв чийзкейк да сглобя следващите дни.Рецепти сполучливи имате ли?
Hug
Ягодов чийзкейк
Чийзкейк със сладко от ягоди
Чийзкейк с лимон и извара без печене
Божествен чийзкейк
Чийзкейк

# 215
Лаленце Hug благодаря ти bouquet забравих за кулинарната книга.
Каквито и съпротиви да имам, отивам на работа, няма как Rolling Eyes

# 216
Честит първи сняг! Mr. Green Намръзнах яко днес, тук прехвърчаха и снежинки.На Яна чийзкейка съм правила- чудесен е  Heart Eyes Суфлетата ми излизат 8 броя в алуминиевите формички.

# 217
  • София
Днеска беше кучи стуууууд #Crazy

Да ви се оплача - палтото ми е тясно Sad Едвам го закопчавам, а допреди две седмици си ми беше добре. Какъв е тоя корем?! С предните деца така изглеждах в шести месец! Не знам с какво ще ходя баш зимата, в големия студ...някоя дебело подплатена палатка освен Party Това ми е първо пролетно бебе, досега с големия корем съм била все по презрамки и летни роклички, сега ще хвана лютата зима, брррр!

# 218
Белинда, моите и двете деца са февруари, та почти целите зими изкарвах с големи кореми. Ходех с едно яке на мъжа ми най-накрая, а преди това с мое яке, разкопчано и отгоре пончо.

# 219
# 220
  • София
Това са гъзовейки, не са за зиморничави като мен Laughing Аз като се окопчая и увия зимата, не ми личи, че съм аз hahaha

# 221
  • София
 Laughing ти сега да не искаш на генерала шинела.
аз бях лятно бременна, нямам друго предложение Wink

# 222
  • Бургас
Белинда и аз раждах април. Цяла зима все топло ми беше. Изкарах си с с яке от не бременния ми период. Вземи си яке по-голям номер

# 223
  • някъде ... тук ...
И двамата са май-чета. Изкарах с "грейки" по-голям размер, не вталени. Ама аз не съм зиморничава и държа на студ. Имах и един пуловер от свекървата - домашна вълна. Много топлеше, ей.

# 224
Това са гъзовейки, не са за зиморничави като мен Laughing Аз като се окопчая и увия зимата, не ми личи, че съм аз hahaha

Белинда, имам страхотна парка до коленете с гъши пух, но не нося. Не знам какъв размер си, ако искаш ми пиши ще ти я пратя.
Само 1месец е носена преди 2зими.

Общи условия

Активация на акаунт