Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 109
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви, момичета  Hug

Марипоса, да ти е жива и здрава малката, красива София! Да ви носи само радост и усмивки!

Институции  Crazy Винаги се настройвам психически, преди да отида и винаги се подготвям за революция. До сега не ми се е налагало да се карам, но си се подготвям. Изключая в енергото онзи ден,  се опита да ни отсвири, но аз бях твърда (мъжът ми беше готов да си ходим).

# 511
Аз като бях една петилетка по-млада също така процедирах, но вече нищо не може да ме изкара от релси. Те са арогантни, аз съм любезна и с усмивка и продължавам да си повтарям какво ми трябва, защо съм отишла и прочее. Като ме отсвират и е ясно вече, че ще ме върне, отивам при колежката по стая и казвам - Вашата колежка ме изпрати за еди какво си. И онази започва, "Ама тя защо не Ви го даде, а Ви праща тук" и аз кротко и смирено вдигам рамене и неразбиращо казвам "Ааа, не знам, каза че тук трябва да дойда" Започва едно суетене, цъка нещо на компютъра и в крайна сметка колелото се задвижва  Mr. Green Laughing
Само в пощите се случва да ми се изчерпа търпението, но там си мислех, че ги избират с конкурс "Кой е по-по-най-тъп"

# 512
 Mr. GreenЯнтpa, aз oтидoх до кaт бaя бременна и с дете на 3 години. Пък и като каза "чишка ми се", и аз уж тихичко й казах, че и на мен много ми се чишка, но тук е много мръсно и няма къде и веднага ме обслужиха.

# 513
  • Ямбол
Последно чаках в паспортна със сина, защото банковата служителка излезе 1(един) час в обедна почивка. Питах я, къде пише, че има такава почивка, тя каза, че по принцип били две, но днес едната я нямало.

# 514
  • Пловдив
Mr. GreenЯнтpa, aз oтидoх до кaт бaя бременна и с дете на 3 години. Пък и като каза "чишка ми се", и аз уж тихичко й казах, че и на мен много ми се чишка, но тук е много мръсно и няма къде и веднага ме обслужиха.
Хех, ама ти казвам истината - бебечувствителни са. Когато отидохме да регистрираме колата с новороден Томи (на 5 дни буквално), обаче колата я купихме 5-6 дни преди да раждам, наложи се защото не можахме да затворим вратата на комбито с трите столчета. И отиваме в КАТ, влачим кошницата с бебето, колата е на мое име, защото аз я карам. Като ни видяха катаджиите с бебенценцето под 3 кила и откачиха. Горките, къде са виждали бебе. И сигурно съм единствения човек регистрирал кола за 10-15 минути Simple Smile Мъжът ми тъкмо предната седмица беше регистрирла две служебни - по около три часа, аз с бебе Томи - 15 минути общо Simple Smile

# 515
  • София
Вие късно хапвате, аз пък рано-рано видях едни шоколади милка по лев и двайсет и пет във фантастикото. Заредих служебното чекмедже.  Embarassed И ябълки взех, де.

От три дни съм със схванат врат. Разтривки, мазане и пак само временно облекчение. Отврат.

Алечка, дано всичко мине успешно.

Ако доказано нямаш шипове, може да е възпален нерв. Мъжът ми страда 2 седмици. Облекчава се от всекидневен прием на витамин В комплекс и нещо противовъзпалително, нурофен например. Ако не премине, на доктор.

# 516
Марипоса, много красива рожденичка си имаш, да е много здрава!

# 517
  • Някъде там
Ааа, днес вече съм ведра blackcat6,като знам че само до 2 банки и един нотариус имам работа и ми е ведро. Laughing Просто вчера ясно си личеше че служителката е от крайно мързеливите,защото на другите опашки всичко ставаше бързичко .
Успешно коледно пазаруване.
Аз както  казах и в другата тема,"Коледа" ми идва в повече и искам празника да не се преекспонира и да не се превръща в клише но уви все повече не ми е Коледно.Мечтая си за Коледа от миналото и не когато аз съм била дете, а тази от детството на пра-бабите ми....

# 518
Лято, стабилна ти е за днес програмата, но и поводът си заслужава!
Кога летите?
Янтра, моите кат-аджии се усетиха чак когато казах на щерката, че при тях е много мръсно. То си е така де- и в пряк и в преносен смисъл.

# 519
  • Някъде там
Свикнала съм да вися по опашки,мрънкам си профилактично,обаче вярвайте ми бих удушила някоя бабичка пред лекарски кабинет собственоръчно.Няма такива същества като баби пред лк. Grinning
Виждат че не можеш да си носиш корема(двойно бременна) Grinning или с две бебета в количка, че се местиш от крак на крак и не стига че никоя не ти отстъпва място ами даже и те пререждат с доволни усмивки.Случвало ми се е да помоля да седна,е не ми отстъпиха място,нито пък ме пуснаха да мина.Стари били не можели да чакат а не не бяха чак толкова стари.Докато не излезе сестра да ги навика,те са с привилегии. Grinning

# 520
Баби пререждам пред ЛЛ без угризение. Т.е не пререждам, винаги си вземам час и с леко съскане си влизам, когато ми дойде реда. Майки с деца и бременни пускам, но видимо здрави баби - не. Силно съм нетолерантна към тарикатлъци и избухвам при най-малкия опит.

Току що ми се обади майстора, че бригадата му се е освободила и във вторник ще правим покрив  newsm44 За късмет и времето го дават добро, много съм доволна!

# 521
  • Бургас
Аз при ЛЛ ходя към края на работният ден. Бабите вече са минали и почти винаги няма хора

# 522
Аз при ЛЛ ходя към края на работният ден. Бабите вече са минали и почти винаги няма хора
Има логика, но ако оставя да ида на края на работния ден, определено ще ме домързи и ще отложа за следващия ден.

# 523
Работила съм много подобна работа в полицията и ако ще и 200 човека да има на опашката, затварям гишето и си ползвам почивката, която ми се полага Crossing Arms. Никакви въздишки и подбелване на очи не са в състояние да ме накарат да си я пропусна Naughty. Работното време, заедно с почивките, е заслепено на видно място. Peace
Снимах тържеството, просълзих се, изпратиха ме с пожелания, учебници и заръки да работя с детето Mr. Green.

# 524
  • София
Марипоса, да ви е честита сладката София bouquet

аз също ям много люто. и като бременна ядях. дребния сега обича и си иска пикантничко.

разкошен бенефис!

няма начин чиновник да безобразничи, да ми казва "Свободни сте да си тръгнете" и да оставя нещата така. гневът ми е пословичен Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт