VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 976
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Бургас
Съгласна съм с Andariel.  Ако поне поглеждаш домашните и тестовете на детето, веднага виждаш пропуските.
Не знам в другите училища, но при нас се изисква подпис на родителя на теста, в първи и втори клас се подписвахме след учителката под диктовките, които правеха в час. Всички ходим на работа и помагането е трудно. Ама вечер или в почивните дни все се намира време да погледнем, да обясним нещо неразбрано.

_Smile_, явно си права за т.нар. и псевдо приятели. Ама как пък за толкова години не се намери един да и обясни, че трябва да се овладее малко. Аз такъв самозабравил се човек не познавам. И като стане въпрос за нея, все си мисля за дечицата и ги съжалявам. Представям си как ги манипулира и ги мачка, и как ли се чувстват особено ако им обяснява колко е разочарована от тях, как е имала други очаквания - все неща, които видяхме в ББ.

# 3 046
За децата и се замислих и аз. Нейното държание е чист психически тормоз.
Скрит текст:
Ирина много ми напомня на майката на съученичка. Винаги искаше детето и да е най, винаги я сравняваше с накого от класа. Не можеше да приеме, че не е най-умната и че не на всеки немският, математиката и химията му се отдават с лекота и не може да е вундеркинд по всички предмети. Страхотен тормоз и хвърляше. Момичето порасна с комплекси. Записа висше, изкара го семестриално и едва преди защитата на дипломната работа събра смелост да тропне и да каже, че не може вечно да оправдава нечии очаквания. Ходи на психолог заради тези завишени изисквания на майка си. Просто тази жена и провали тотално психиката, а и живота. Сега е на 28 г и вече е на хапчета за нервите. Понякога родителите не си дават сметка колко вредят на децата си, стремейки се да са по-добри от другарчето по чин.

# 3 047
Защо ме карате да адвокатствам на Ириниту! От къде знаем как се държи у дома? Или че си тормози децата? Можем ли да пренасяме с лека ръка видяното във  ВБ върху действителното и поведение? Или ни харесва да се смятаме за по-добри, умни и красиви на нейния фон? Нека е добър родител, само да не ми досажда с проникновенията си за възпитанието. Или с това колко е съвършена!

# 3 048
victoria vassileva

Тьотката Ирина , не ти досажда и си живее с подмазвачите и кликата на лицемерните приятели около нея , на които им е "Се тая брат" Mr. Green , за децата,  апропо и на нея не и дреме .

Не би присъствала и в тази тема, ако ССФ госпожа "Х".., не ѝ следи профила във ФБ Mr. Green и да дойде да го стовари тук ,та индиректно Тьотката Ирина, да постигне търсения ефект , а именно Внимание!

# 3 049
Включвам тв,Жана в ''комбина''.Третото участие за тази седмица ли е?Говореше нещо за зложелателите и,и смених канала.Критикувам я,но не съм и зложелател.Тя самата толкова зло си направи,колкото никой не може да и направи.Досадно е да се тръшка и обяснява по медиите,вместо да се вземе в ръце.

# 3 050
  • Испания
"Мама ѝ" Саня ѝ осигурява участие, но преди това трябваше да я научи как да се държи. Просташкото ѝ поведение не ѝ прави никаква услуга.

# 3 051
  • София
Не зная какъв образ си е нафантазирала, но е зле. Тя е жена, има дете, а се държи като избягала от къщи пуберка.

# 3 052
  • Бургас
И аз я гледах, не ми хареса поведението и. Говори с неприязън към хората, изкарва се жертва.
Визията и също не ми хареса.
Имаше култова реплика: синът и сега започвал да изтрещява  ooooh! Това в отговор на въпроса дали е палав.

# 3 053
  • Испания
И аз я гледах, не ми хареса поведението и. Говори с неприязън към хората, изкарва се жертва.
Визията и също не ми хареса.
Имаше култова реплика: синът и сега започвал да изтрещява  ooooh! Това в отговор на въпроса дали е палав.

Нейният син започва да изтрещява, според Мария бебетата не били в час...  ooooh! "Звезди"!  hahaha

# 3 054
Не ми се вярва да е писано за Ава, щото ако е така, то е логично да си зададем въпроса това дете само майка ли има или и баща (Иванушка)

Скрит текст:
Ирина Тенчева се чувстваше тъжна.

Вчера в 19:15

Мъчно ми е.
Имам преки наблюдения върху едно прекрасно дете, което на практика израства само, защото човекът, с който живее, живее във Фейсбук. Детето се облича само, ходи само на училище, само си прави обяд (филия с нещо), само преодолява вътрешните си дилеми за живота, само си поплаква, защото е само... За жалост е твърде малко, за да поеме само отговорност и за здравето си, заради което е с непрестанни стомашни и кожни проблеми, често и с въшки. Детето е умно и добро и страшно търпеливо... Слуша, разбира, премълчава мнението си, за да не обиди родителя, който живее във Фейсбук и който повтаря на познатите си във Фейсбук, че е отдаден родител, отлеждащ щастливо дете. Детето общува с родителя на тема оценки и когато трябва да се снима щастливо за Фейсбук.
Не можем да направим много за децата-съквартиранти на живеещите във Фейсбук родители.
Можем да не правим нашите деца нещастни с духовното си отсъствие от живота им.
Всяко дете - тинейджър е нормално да се облича само, да ходи на училище само (след 1 клас) и да може да си анмаже филия с нещо. Повечето деца, които не са на целодневно обучение и майките им работят през деня се хранят сами у дома. Относно въшките -  ooooh! те ходят на чисто и няма гаранция, че и ден след  премахването им няма да те 'накачат' отново. Относно кожните проблеми - надали някоя майка не се е погрижила за детето си - тинейджър, така че това са "Радини въления"  и по-скоро тръшкане за нищо!

# 3 055
Бях забравила за онова нещо Пламен Богданов, но за съжаление вече два-три пъти ми попадна във фейсбук. Първо - с умопомрачителния му коментар против Григор Димитров, който, видите ли, не бил българин. А днес с коментар против....  обувките и тоалетите на Ваня Джаферович Grinning съответно вторият е отговорил подобаващо.

# 3 056
Истинска махленска свада. Кой за колкото се оцени...

# 3 057
Харесва ми как е отговорил Джаферович. Същото бих казала и аз на негово място. А този Богданов...ах..колко жалко момче, жадно за слава...Седи си по потник във фризьорския салон (в отчаян опит да се направи красив) дъвче дъвка и плюе срещу всяка кифла, която му е отказала интимност, срещу кецовете на един футболист/съпруг/баща, постигнал далеч повече от него, срещу най-добрия български тенисист...Кой беше този Богданов?! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 08:45 от ~Дар~

# 3 058
  • ГО
Изтрита е свадата. Изтървах! Crossing Arms

# 3 059
  • Испания
Деси Цонева снима ново предаване

http://life.dir.bg/news.php?id=25192376&nt=5

Общи условия

Активация на акаунт