VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 960
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 060
Не знам кой е Богданов?Нямам ФБ.Бих прочела написаното за Григор понеже имам лични впечатления.

# 3 061
Ето тук е изказването му за Григор:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=405373 … 5087   

И на двамата постовете липсват. Богданов също е изтрил своя, но Ваня не е трябвало да го прави. Толкова добре му ги беше казал на ПотнЯка Laughing

# 3 062
Ето тук е изказването му за Григор:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=405373 … 5087   

И на двамата постовете липсват. Богданов също е изтрил своя, но Ваня не е трябвало да го прави. Толкова добре му ги беше казал на ПотнЯка Laughing
Този не се ли е върнал вече там , откъдето излезе, тоест - в и от   нищото . Бях забравила , че има такъв екземпляр , а той продължавал да си мери безатрибутието с известни хора. Ха-ха.
Много е мъдър българският народ - в случая,  с пълна сила си важи поговорката "Пази боже сляпо да прогледа".

# 3 063
  • София
Изпуснала съм мъдростите на БогданОв. Пак ли се е опитвал да мисли?

# 3 064
Коментирал маратонките и ризите на някакъв футболист , който аз не познавам и не съм гледала никъде .   Но доколкото разбрах от коментарите , си е доказан авторитет и онова изкопаемо не може да му се намаже и на хапка.

# 3 065
Поразгледах профила на въпросния Пламен. Това много ме впечатли:
"Скъпи Дядо Коледа, пиша ти за да ти кажа да не ми изпращаш подарък. Един от най-големите подаръци ми е подарен от съдбата, а именно безупречният ми външен вид. Всичко друго което желая ще го постигна сам..."
Постът е придружен с тази снимка:
Красавец неземен! Simple Smile

# 3 066
Поразгледах профила на въпросния Пламен. Това много ме впечатли:
"Скъпи Дядо Коледа, пиша ти за да ти кажа да не ми изпращаш подарък. Един от най-големите подаръци ми е подарен от съдбата, а именно безупречният ми външен вид. Всичко друго което желая ще го постигна сам..."
Постът е придружен с тази снимка:
Красавец неземен! Simple Smile
rotfImao rotfImbo #Silly кажи ми , че това е майтап , моля те.

# 3 067
 #Crazy #Crazy Тази мания на съвременните младежи по такъв външен вид ми е ужасно противна. Приличат ми на бежанци, и то от тия, дето са скрити лимонки. #2gunfire #2gunfire

# 3 068
Коментирал маратонките и ризите на някакъв футболист , който аз не познавам и не съм гледала никъде .   Но доколкото разбрах от коментарите , си е доказан авторитет и онова изкопаемо не може да му се намаже и на хапка.

Въпросният футболист спечели един от сезоните на Сървайвър. Отделно се доказа в отбор в чужда държава и в момента е в ръководството на Берое. Има семейство и две  дечица. Та БогданОв срещу него да бяга, не мож' го стигне.  Wink

# 3 069
кажи ми , че това е майтап , моля те.
Как ще е майтап, човекът е олицетворение на мъжката красота. То поза, то поглед, абсолютен мъжкар.
Скрит текст:
Joy

# 3 070
кажи ми , че това е майтап , моля те.
Как ще е майтап, човекът е олицетворение на мъжката красота. То поза, то поглед, абсолютен мъжкар.
Скрит текст:
Joy
Особено вдъхновяващи са двата плика с неща , полегнали небрежно вдясно. Интериорът пасва идеално на персонажа  Joy

# 3 071
 hahaha hahaha

За пръв път го виждам този Богданов, гоУем убавец е, да. tooth
Поредния с високо самочувствие без покритие.

# 3 072
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 Shocked Shocked То чамочувстие голямо извади тоз Убавец  Crazy

# 3 073
hahaha hahaha

За пръв път го виждам този Богданов, гоУем убавец е, да. tooth
Поредния с високо самочувствие без покритие.
Това беше "култов" играч във ВБ. И не само , така изглежда  Peace. Сагата има продължение и развитие , ех , оправихте ми настроението hahaha

# 3 074
#Crazy #Crazy Тази мания на съвременните младежи по такъв външен вид ми е ужасно противна.

Като отворих профила дълго време се чудих кой този циганин и с к'во точно е известен? Обаче си викам, то вече българи не останахме, та циганите ще изказват мнения.
Но ви чета, чета и си викам темата е за ВБ, не може да няма връзка и се сетих за тоз' велик екземпляр. Как беше другият с който си  махаха заедно окосмението?  ooooh!
О! небеса.

Общи условия

Активация на акаунт