VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 922
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 195
И на мен ми стана тъжно-млад , жизнен , преизпълнен с живот.
Да почива в мир!

# 3 196
Жалко, много жалко. Младо момче. Да почива в мир!

# 3 197
  • София
И аз сега чух по радиото. Направо настръхнах, ужас  Shocked

# 3 198
Млад човек, да почива в мир!

Роро преди десет дни е бил в Индонезия с Глория, някакъв фолк певец Илиян,  Борислав Комсийски и още много други. Да не е хванал вирусът НИПА, характерен за този регион...

https://www.facebook.com/roro.kavaldjiev/posts/10154501659862144?pnref=story

Скрит текст:
Нипа (на английски: Nipah disease, (NiV)) е остропротичащо респираторно и неврологично заболяване по свинете и човека. Заболяването е зооноза. Характеризира се с висока телесна температура, сърдечни и респираторни нарушения, които с напредване на заболяването се задълбочават. Преобладават нервните признаци, болните изпадат в кома и често изхода от заболяването е смърт. Причина за заболяването е вирус от род Henipavirus включен в семейство Paramyxoviridae.

До момента огнища на Нипа са регистрирани в Малайзия, Бангладеш и Индия (в близост до границата с Бангладеш). Антитела на вируса обаче са открити в прилепи преносители в Мадагаскар, Тайланд, Индонезия и Камбоджа.

При хората признаците на заболяването варират от асимптоматично протичане на инфекцията с летален изход вследствие на енцефалит. Заразените хора първоначално развиват грипоподобни симптоми – треска, главоболие, миалгия (мускулна болка), повръщане и болки в гърлото. По-късно се появяват по-тежки признаци – виене на свят, сънливост, промяна на съзнанието и неврологични симптоми, в резултат на остър енцефалит. Някои хора може да развият атипична пневмония с тежки дихателни проблеми. При развитието на тежък енцефалит хората изпадат в кома и за 24 до 48 часа заболяването завършва със смърт.

# 3 199
  • София
Млад човек, да почива в мир!

Роро преди десет дни е бил в Индонезия с Глория, някакъв фолк певец Илиян,  Борислав Комсийски и още много други. Да не е хванал вирусът НИПА, характерен за този регион...

https://www.facebook.com/roro.kavaldjiev/posts/10154501659862144?pnref=story

Скрит текст:
Нипа (на английски: Nipah disease, (NiV)) е остропротичащо респираторно и неврологично заболяване по свинете и човека. Заболяването е зооноза. Характеризира се с висока телесна температура, сърдечни и респираторни нарушения, които с напредване на заболяването се задълбочават. Преобладават нервните признаци, болните изпадат в кома и често изхода от заболяването е смърт. Причина за заболяването е вирус от род Henipavirus включен в семейство Paramyxoviridae.

До момента огнища на Нипа са регистрирани в Малайзия, Бангладеш и Индия (в близост до границата с Бангладеш). Антитела на вируса обаче са открити в прилепи преносители в Мадагаскар, Тайланд, Индонезия и Камбоджа.

При хората признаците на заболяването варират от асимптоматично протичане на инфекцията с летален изход вследствие на енцефалит. Заразените хора първоначално развиват грипоподобни симптоми – треска, главоболие, миалгия (мускулна болка), повръщане и болки в гърлото. По-късно се появяват по-тежки признаци – виене на свят, сънливост, промяна на съзнанието и неврологични симптоми, в резултат на остър енцефалит. Някои хора може да развият атипична пневмония с тежки дихателни проблеми. При развитието на тежък енцефалит хората изпадат в кома и за 24 до 48 часа заболяването завършва със смърт.

И аз си помислих, че може там да се е заразил с нещо.

# 3 200
Ужасна новина! Да почива в мир! Много жалко за поредния човек заминал си без време. Чаках го в ефир, нали така каза последно в На кафе, а то какво станало... Sad

# 3 201

Сега на обяд чух в новините, направо се стреснах.....Млад човек така да си отиде, че и последния му пост гледах, като предчувствие е. Нека почива в мир. Praynig Flowers Rose

# 3 202

Прочетох какви симптоми е имал Роро, също кома и вирусът НИПА има симптоми на грип... Знам за този вирус - миналата година мои съседи, семейство с две деца се върнаха от почивка в Индонезия, майката и едното дете починаха скорострелно само след няколко дни от този вирус тук в Швеция...

# 3 203
Бог да го прости Роро!
Млад си отиде и по нелеп начин. Наистина ме потресе смъртта му.

Тъкмо и аз го прочетох Sad Тия лекари напоследък все изпускат пациенти. Все тръгнало от грип и дало усложнения в някой орган. В последните дни това е третият случай, за който чувам. 2 пъти белодробна недостатъчност и 1 път бъбречна ooooh!

Не винаги лекарите са виновни. При късно потърсена лекарска помощ понякога няма какво да се направи.

# 3 204
  • Бургас
Ужасно е да си отиват млади хора! Не можах да повярвам.
Бог да го прости  Flowers Rose Flowers Rose

# 3 205
  • София
Новината ме втрещи. Преди седмица гледах снимки от почивката му в Instagram. Мир на праха му.

# 3 206

Прочетох какви симптоми е имал Роро, също кома и вирусът НИПА има симптоми на грип... Знам за този вирус - миналата година мои съседи, семейство с две деца се върнаха от почивка в Индонезия, майката и едното дете починаха скорострелно само след няколко дни от този вирус тук в Швеция...

И аз се втрещих, млад, здрав човек! Shocked Shocked
Трябва да е било този вирус, не може от един грип... да почива в мир.

# 3 207
Да почива в мир! Sad

# 3 208
е явно аз ще съм първата да каже , че грам не се трогнах от новината. Роро никога не съм го понасяла, безсърдечна съм явно, но въобще не съм опряла до сълзи.

# 3 209
  • Испания
Този коментар беше напълно излишен.

Общи условия

Активация на акаунт