VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 913
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Испания
По-потресаваща е гледката: Деси Цонева със смъкнати дънки на погребението на Роро.  ooooh!

Скрит текст:

# 3 226
  • София
ти не разбираш сега - това е свободен дух тип $на Роро би му харесало$.

# 3 227
Жана пък обявила, че си пада по жени, е, не мога вече! Да се спре тази жена, много противна вече стана.
И пи ар и чудо!
Как не излезе някой пък с нещо положително да се популяризира, то наркотици, бой, аман!

# 3 228
  • София
Тази е за психиатър, вече съвсем изкука.

# 3 229
Абсолютно!

# 3 230
  • Бургас
Жана пък обявила, че си пада по жени, е, не мога вече! Да се спре тази жена, много противна вече стана.
И пи ар и чудо!
Как не излезе някой пък с нещо положително да се популяризира, то наркотици, бой, аман!

Стига бе  Shocked
Скоро имаше интервю с Патрашкова. И пак хората я мразели, завиждали дрън, дрън ... Ама за жени нищо не каза  Crazy

# 3 231
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами по скоро иска да привлече внимание  Thinking Наистина съвсем изкука.... Crazy

# 3 232
  • До морето
Жана я гледах онзи ден като се изцепи,че почнала с кокаина на 09.07.2015-та. И Патрашкова като я пита как помни датата и тя каза "Предният ден ме арестуваха и направиха целият цирк медиите. Сринаха ме със земята и аз после имах участие и ме беше срам да погледна хората и затова се надрусах за първи път!". Нещо такова беше, не е точен цитат, но смисълът е, че я обвинили,че е наркоманка и тя така се сринала от това, че.....станала наркоманка.  ooooh!

# 3 233
  • Враца
 Joy Joy Joy

Нелепици..

# 3 234
  • Sofia
Сега повтарят по бтв лейди предаването с Жана ooooh!

# 3 235
  • София
сега го включих, ама има реклами. Да видим какви ще ги надрънка.

# 3 236
Жана съвсем се бъгна. Как може да си мисли, че някой би повярвал на подобни твърдения? ooooh!

# 3 237
  • София
Ужас! това предаване е уникално тъпо като водещите си! Повече няма да си го причинявам.

# 3 238
  • Испания
ДобрЮтро!  Joy

# 3 239
  • До морето
Жана категорично не е в час, вече съм убедена! Приказва всякакви неща, че и си вярва като ги ръси....лошото е, че версията всеки път е различна. Единственото общо е колко много я мразят хората, как й завиждат и я заливат с негативна енергия,по улиците я псуват и въобще всичко и всички са черни, само тя е бяла и добра.

Общи условия

Активация на акаунт