Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 005
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз напазарувах от Хиполенд, ама колко зор беше докато пусна поръчката, много им скапан сайта.

# 151
Много ме кефи как Хиполенд и Комсед се надцакват с промоции и от това печели клиентът  Mr. Green
Кристи, ще свирна, само да дойдем.

# 152
  • София
Много ме кефи как Хиполенд и Комсед се надцакват с промоции и от това печели клиентът  Mr. Green

Моме, свирни по -шумно, че и други да разберем. Много бих искала да си направим едно събиране, ама някъкси не си го представям, особено на закрито. Joy Joy

# 153
  • София
Мире, дай и моля и твоята рецепта за щолен. Правила съм преди години, но загубих рецептата, пък сега май пак ми е дошла музата

# 154
A заради тях и аз днес намазах едни 15% от магазин Дундио..... ох къде е ер малък на тая клавиатура...
Та и в този детски магазин имат отстъпка до неделя.

# 155
Макси, а потрай до лятото, може да имам път към Софето. Тъкмо ще може в някое заведение с детски кът и навън  Mr. Green

Така ужасно ми се спи, моите калпазани когато не са ДГ, сутрин стават в 4,30, после лягат към 12,30—13.00ч. И стават към 5 часа. Отспиват си следобяд, и сутринта свжи като репи, а на мен ми идва да скъсам синджира ooooh!

# 156
Моме, наистина свиркай по-силно като заидвате. Ще сформираме набързо среща, и място ще намерим. Желаещи само да има.

Пффф, още нещо щях да пиша, ама забравих.... От толкова чистене днеска се затрих...

# 157
Ееее, преди месец идвах с бебока, защо не се обадихте Simple Smile

# 158
Мацки, новородили мамчета - кравички приемате ли?  Laughing

# 159
Добре дошла!
Дай повече инфо - кога роди, какво роди и т.н.

# 160
  • В сърцето на любимия човек
Теленце  hahaha

Аз вчера мислех, че си отглеждам един Нак Мак Фигъл (който е чел Пратчет знае какви вагабонти са фигълите) , който от сутринта се събуди с боен вик "Кривунциии".

# 161
На 7.11 с планувано секцио се роди моята малка принцеса - 3850 г и 52 см. От 3ти ден с жълтеница, която я мъчи и до днес, първата седмица имахме проблеми с кърменето и я изписаха с спадащо тегло. Почнах да я кърмя със силиконови зърна и започна да се храни страхотно и да пълни памперси. От няколко дни обаче правим по 3 часови кърмачески маратоно и когато свърши със сученето показва, че пак е гладна и ппесушава по половин шише АМ. Да поясня, че суче добре. Не заспива, суче дълбоко и преглъща. Не вярвах, че кърмата може да е нехранителна, но започнах да подозирам, че случая може да е такъв. Викнах си консултантка от ЛЛЛ чак от Германия (просто ми е приятелка). Всичко уж наред с кърменето ама ето, че остава гладна. В понеделник сме при педито да се теглим и да решим окончателно как да я храним. Много ми се щеше да и дам един естествен старт, но се нагледах как гладува хайванчето. Стискам палци да наддава и да продължим с кърменето.
Искам да попитам секцио мамите: лохиите ми спряха на 6тия ден от операцията. Док ме погледна и видя, че задържам малко количество кръв. Каза, че ще ме види и другата седмицяа, и ако количеството не намалява, ще направи дилатация. А на мен ми писна да ме човъркат вече, та искам да питам за масажи, чайове, таблетки, за предизвикване на контракции, или някой който се е сблъскал с подобен проблем, как го е решил.

# 162
Шоши, честита ти принцеса, да ти е жива и здрава, много да ви радва Laughing
Съвет не мога да ти дам, вместо запек разстройство ме хвана на втория ден. Лохии имах почти 50 дена  ooooh!
АМ си има други предимства, поне виждаш колко е излапало.

# 163
  • София
Шиши, добре дошла при нас.  Hug

# 164
  • София
Шоши, добре дошла  bouquet Аз лохии имах малко повече от месец, та съвет по този въпрос не мога да дам. Иначе дано се наредят нещата с кърменето!

Общи условия

Активация на акаунт