Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 000
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Хейтъри hahaha hahaha hahaha

# 136
  • Пловдив
Гуге-да, тълпите по магазините и пазаруването на някакви грандиозни количества хране, все едно утре няма да има направо ме докарват до тиха лудост. А въпроса " какво ще правите/ къде ще сте на Коледа" ми докарва обриви. Всяка година обяснявам как не празнувам христиански и никакви други религиозни празници и всяка година ми се обяснява как това били традиции. За смс-ите с картинки на елхи от гугъл изпратени до целите контакт листи пък да не говорим....

същото чувствам, за хранителните магазини, миналата година се чудех как да избегна купаването на нещо за ядене по това време на годината от хипермаркетите, ходих по квартални магазинчета и т.н., чак му се чудя на  народа как пък го изяжда по празници всичкото това дето го пазарува Rolling Eyes и за другото съм напълно съгласна, просто не е нужно да е празник за да му е хубаво на душата на човек, на мен обикновено тогава хич не ми е хубаво предвид горепосочените неща Rolling Eyes и като затръгват всички насам -натам, никъде не може да се отиде, то тълпи, то задръствания, то пълни хотели, кошмар, тотален хейтър Laughing

# 137
Точно! Пък нека съм хейтър....

# 138
То за манджурляка е ясно, че пазарят като за последно, но друго ми е по-интересно. Как ревът, че нямат пари а същевременно преди коледа Техномаркет и Технополис са пълни. Тоз народ чака да дойде коледа, че да си купи техника ooooh!

Фокси, представяш си две такива пакостничета да ти шетат по нервите, и волумето е на макс, излиташ вертикално. И аз това се чудя от къде я вадят тая сила, моя големия такава плесница ми завъртя, уж си играехме, направо ми горя бузата бая време.

Моме, дано се е оправило детето, че си е зор голям. Дано всичко е наред, и го захраниш успешно.

Мире, утре ще сложа оригиналната рецепта, колкото пъти я търся все трудно я намирам.

Сега ММ нещо май се разболява, аз изкарах всичко донесено от градината, сега той е наред  Joy
Незнам какви са тия вируси, 3 седмици нямах вкус и обоняние. Голям кеф беше, поне не ми миришеше  насрания задник на големия. Пича ме работи още, не иска да да дриска на гърнето, иска си памперс.
Малкия вече през ноща става и отказахме напълно памперса.

# 139
Фели- не си за завиждане в тия ситуации, ама пък да са здрави децата, само като му видя доволната физиономия и ми омекват кълките... Що шамари съм изяла-беше ма два месеца, като се опита да ми счупи носа, две седмици ходих с черно под очите като панда... Тия дни съм с възпаление на очите и съм сложила очила- не ги дърпа, директно им бие шамари да летят...

Тия от Технополис и Техномаркет после цяла година им събираме просрочените кредити, че в еуфорията се купуват масово неща, дето не могат да си ги позволят..,

Моме-дано да е израсната тая пуста алергия, кога ще идвате?

# 140
Мире, ето я оригиналната рецепта, скрулваш по средата на страницата е Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.225;topicrefid=20

# 141
Много, ама мнооооого ми се спи  Mr. Green

# 142
  • България
Много, ама мнооооого ми се спи  Mr. Green
При мен е постоянно състояние .Ще свикнеш  Mr. Green

# 143
  • София
А аз тази нощ се наспах... Скоро не ми се беше случвало Simple Smile
Дори и да не се буди бебчо, аз се будя като по часовник я в 3 посред нощ, я в 4 ... и после сума ти време не мога да заспя  Tired
Пия уж Мелатонин за регулиране на съня, ама нещо не ми действа.

Възползвахте ли се от Черния Хиполендски петък?  Simple Smile
Аз поръчах кошара за игра и нагревател за шишета. Чудя се какво още ми трябва?
Столче за хранене реших да е икейско  Mr. Green

# 144
Фокси, оказа се, че докторът е в отпуск до края на месеца, така че явно декември ще дойдем до Сф, живот и здраве.
Нищо няма да пазарувам този път от Хиполенд, Лидъл повече ме спечелиха с коледния си каталог, даже дистрибутирах вече подаръците от бабите  Crazy

# 145
Моме, свиркай като дойдеш!

# 146
Да, сам си иска каската и си я слага. Кара ме само да му я закопчавам.  Joy Joy Joy
Уби ме като го видях  hahaha
Малиии,снощи 1чс не мога да пусна поръчка към хипото,та днес успях.Едно atv,пуснах,кой ще го кара и къде не знам  Mr. Green.Да слушам баща му.Ми обърнах всичко и тъпата нз какво да му купя.По натам друго ще има.

# 147
  • София
Моме, много се радвам на добрите новини при вас и вярвам, че ще се потвърдят  Hug

Коконче, пак ще имате празник всички заедно, макар и на друга дата. А какво решихте, оставате ли в сегашното градче и къща?

Аз напазарувах он-лайн от Хиполенд, за 5 деца подаръци купих, плюс за моето 2 подаръка. Иначе да ходя да се блъскам в навалицата и на мен не ми се нрави.....

# 148
  • UK
ДА така е просто това е първият празник който няма да сме в бг имах разни идеи за него, но здрави , да сме  Laughing
Зази  Hug утре, планираме разходка до др град (ако нещо, времето, не ни спретне, някоя, 'неприятна ' изненада Simple Smile)) ), незнам. Иска се, проучване на райони,  квартали и пр. Още, не сме вземали , такива решения Wink
Моме, стискам палци за още, хубави новини  Peace

# 149
Мали Зазииии  Shocked един ТИР играчки.

Общи условия

Активация на акаунт