Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 012
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
ПреД нас снощи мина дядо Коледа  Laughing чувам някакви коледни песни и някакви светлини се движат навън. Дърпам пердета и гледаме шейна, елени, много светлини и един дядо Коледа по-скоро джудже, да тича, напред назад. Съседите, си правеха снимки с тях  Joy викам на моите, като не слушате и дядо ви Коледа, ни прескочи, къщата  hahaha тэкмо, бяха намислили поредната беля  hahaha
Незнам, това инициатива на някого ли е или е поръчка  Laughing
Днес ходихме в др град, където ще работи тати. В пицата седнаха едни забрадени. Ама, само очите им виждаш  hahaha като почнаха да ядат пица- паднах!
Парчетата се  поднасяха към устата,  предполагам  Mr. Green и изчезваха, там някэде.  Този 'парцал', така и не се свали  Joy така, плющяха и салатата и десерта.

Бамба,  Гуги дано не е вирус  Hug

# 601
Коконче, не забравяй, че там има доста пакистанци. Особено като се заженят, е феерия от цветове. Много ме радват дрехите им. Иначе някои си ходят забрадени.

# 602
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Вчера ходих при нашия приятел - лекар и според него няма нищо обезпокоително. Има едно място на което леко изтича лимфа, но е повърхностно и оплакванията ми най-вероятно са провокирани от студа и това, че съм напрегнала шевовете миналата седмица. Успокои ме, че разрезът е зарастнал добре.

Да ви питам за смукането на палците - при положение, че детето отказва залъгалка дали да му позволя да се самоуспокоява с палеца? По принцип съм против и смятам, че биберон се отказва по-лесно, още повече, че има ортодонтски, които няма да му изкривят зъбките, но залъгалка приемаше само докато му беше прясно в главата, че биберонът може да пусне мляко. В момента вечер се приспиваме на гърда, ама не смятам да е така до първи клас. Отделно започна да се плюнчи много и май лека по лека започва подготовка на венците. Идеи как да постъпя?

# 603
Пробваш различни биберони, ако не стане се примиряваш, мир да е... Моят юнак така и не можа да свикне със залъгалките, заспива с пръст в устата, с девойката никакъв проблем.

# 604
  • Пловдив
Пънче, може би не е задължително като не иска биберон да си засмуче палеца, макар че при моето голямо момченце така се случи, не искаше биберони по никакъв начин, в един момент на около 4-5 месеца да беше, още помня в парка както си седях на една пейка, лапна тоя палец и усетих какво ще стане, много се оплаквах и тук, но на около 2 успях да го отърва от този гаден навик. Иначе не се получаваше, изкупих всички видове биберони, каучукови, силиконови, с всякакви форми, е, палецът си му харесваше. Rolling Eyes Та, като не му харесват биберони, няма как да му ги натрапиш, ми се струва. Но пък може и да не научи номерът с палеца и дано Rolling Eyes

# 605
  • България
И при на едната девойка си е с пръста,биберон отказва категорично.другата го приема само когато много й се спи и така си заспива.

# 606
  • България
Амини иГуги при вас бебето с пръста по-емоционалното ли е ?

# 607
Той започна да си открива пръстите, за сега лапа палец и показалец, но от време на време налучква палеца. Дръпвам му ръчичките, но се чудя дали да настоявам или да го оставя, колкото и да знам, че е неправилно.
Купихме му залъгалки на Нук от всички предлагани материали и имаме подарени на Авент - плюе ги  Confused

# 608
Ирен, да може да се каже Simple Smile

# 609
  • Пловдив
при мен може да се каже, че е по-емоционално Rolling Eyes

# 610
  • София
И моят син отказва залъгалка. Бях му накупила всякакви модели - не и не.
Хапе си ръцете, но не си смуче палците, мисля,че е от сърбящите го венци.
Иначе утешителят му е играчката, която смуче преди сън, унася се и заспива.

# 611
Подриха ни жирафчето Софи, но още не може да захваща  Confused Ще взема да го измия и да му го дам.

# 612
Това жирафче някакво специално ли е?

# 613
И моят син отказва залъгалка. Бях му накупила всякакви модели - не и не.
Хапе си ръцете, но не си смуче палците, мисля,че е от сърбящите го венци.
Едно към едно с моя хубавец. Лапа целите ръце.

# 614
Това жирафче някакво специално ли е?
От естествена гума е и боядисано с натурални бои. Казват, че стимулира детето и е подходящо за дъвчене.
http://www.sophiegiraffe.bg/avtentichnata-sofi-bg.html

Общи условия

Активация на акаунт