Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 015
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • В сърцето на любимия човек
Снощи звъннах на наш приятел, който е лекар и днес ще ходя да ме погледне. Сутрин като се събудя е по-добре положението, явно е от натоварването на корема през деня, ама като е кисел по цял ден се разнасяме на ръце.

# 586
Гуги, радвам се и аз, че имате напредък с детската! супер!

Ние направихме голяма стъпка снощи: след приказката го оставихме сам да заспи. ooooh! Е, имаше условия: светнати лампи, отворена врата и да ни вижда нас в спалнята и разбира се днес да се вземе "мааалко подаръче" за усилието. Няма да споменавам, че идва да ни проверява три пъти, докато заспи, а на третия път аз самата вече бях за спала. Tired Важното е, че си имаме вече първата крачка:)

# 587
  • България
Благодаря,Крис bouquet Мина половин годинка Heart Eyes Още вчера благодарих,но е минала някаква чистка и поста ми го няма,щото беше само символичен  bouquet
Затова сега ще пиша повече Grinning
Днес на консултацията -8.650кг.;66,5см и 9кг.;70см
Сложиха им по една ваксина и дадохме кръв и урина.Казаха следващата - на 1г.да си отдъхна малко Whistling

# 588
Luthien, разсмя ме с подаръчето  Simple Smile

Ирен, много хубави мерки  Simple Smile

# 589
Luthien, разсмя ме с подаръчето  Simple Smile

Ирен, много хубави мерки  Simple Smile

Кристи, маааалките подаръчета вършат голяяяяяма работа.  Mr. Green
Не е далеч времето когато сама ще се убедиш в това. Laughing

# 590
  • София
важно е нещото да се казва подарък или награда  Mr. Green
ние имаме едно тесте награди от градината, едни картички от пикадили май бяха, госпожата като е пазарувала ги е събирала и който е заслужил получава награда  Crazy
та и аз като нея раздавам такива награди, хваля го колко много е заслужил.

# 591
Леле Ирен, колко са пораснали дечицата, все така да е Hug
Вече почвам да се травмирам, моите на 7 м и половина още нямат 8 кг  ooooh! То и на Кристи мушмул вече ги задмина...

# 592
  • България
Амини, те моите са малко над нормата, споко  Grinning Тя и кака им така вървеше, а сега е стройна мацка.Н а см. как сте?

# 593
За подаръчетата/награди - абсолютно съгласна.
Сутринта изтича бос, скочи върху мен и ухилен пита: къде е подаръчето!? Та се заобеснявах, като ученичка, че тепърва ще се купува Wink Но бюджета за малкото подаръче няма да надмине 2-3 лв. Подхвърлих му идея за нов Франклин, но не мина. Пак на количките явно ще се спрем Simple Smile Но си заслужава-иначе това висене вечер, докато заспи ми идва в повече...

# 594
Ирен 68 см са и двамата  Grinning

# 595
Нямам търпение да науча и аз за тия подаръчета от първа ръка  Simple Smile

Амини, Мушмул е изключение, хич не го гледай него. А и ти си фина жена, ела да видиш мен и мъжо какви сме зверове. Както Михова каза, вие малки деца няма как да имате, а второто ще е още по-голямо  Mr. Green
Утре сме на преглед де, ще докладвам колко е порастнал.

# 596
  • гр.София
А на мен д-р Михова ми каза точно обратното Grinning Понеже съм миньонче ми каза, че няма как да чакам голямо дете. Бях 43кг.преди да забременея и качих 12кг.предимно в корема

# 597
  • София
важно е нещото да се казва подарък или награда  Mr. Green
Да, или изненада. Аз всяка вечер като се прибирам, и малката ме пита: "Мамо ти имаш ли сега една 'нада?" Поне гледам да не е все сладки работи....

Амини, споко бе, добре са си децата, на майка си приличат  Blush

# 598
  • София
Май ще ми се разболява момчето  Confused
Взехме го от градина, весел, в къщи взе да полягва, да помрънква, сега го боляла главата, устата и коремчето. Много странна комбинация. Температура няма  newsm78

# 599
  • Пловдив
и моето едното нещо покихва, ама бая го пообрули тази вечер вятъра, дано не е някой вирус пак Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт