Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 020
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • София
aз белег от секциото вече нямам, не се вижда, но странното усещане там си остана.
не е точно болка, просто при допир или студ се усеща.
а най-неприятно е с подкожните инжекции там  Rolling Eyes

# 571
  • В сърцето на любимия човек
Не става въпрос при допир, при движение имам това усещане, особено при изправяне  Tired Сякаш някъде отвътре го усещам, не толкова кожата. Отделно белега още е розов, почти като при изписването.

# 572
  • гр. София
aз белег от секциото вече нямам, не се вижда, но странното усещане там си остана.

Бамба, много бързо те фиксна д-р Енчев.  tooth

Пънче, отиди да те видят.

# 573
  • София

Бамба, много бързо те фиксна д-р Енчев.  tooth

hahaha hahaha hahaha hahaha
излови ме значи  Mr. Green

# 574
  • гр. София
Майтап да става.  Mr. Green

# 575
  • UK
Пънче, известно време след секциото и аз имах чувствителност или по-скоро странно усещане на мястото. Иди да те погледнат, все пак, да си и ти, спокойна.
Честити ви покупки на всички Simple Smile)

# 576
  • гр.София
Пънче, и аз усещам леко боцкане на моменти при шева. Като храня малкия в скута той ме подритва там и си мислех, че е от това. Освен това нямам чувствителност в областта между пъпа и разреза. Като си пипам корема там не усещам нищо, все едно е чужда кожа там Rolling Eyes

# 577
Мими, и аз съм така. Дори ако се почеша, все едно чеша дивана  Sick

Но иначе нямам други оплаквания, дори се върнах в залата вече. Само на лицевите опори и на планковете ми опъва малко, но не боли.

# 578
  • България
Мими, и аз съм така. Дори ако се почеша, все едно чеша дивана  Sick

hahaha
Има си и предимство -при епилацията  Grinning

# 579
Ааааа, не точно Naughty Там, където е епилацията си боли, та дрънка Mr. Green

И честити 6 месеца Heart Eyes

# 580
  • UK
Мими, и аз съм така. Дори ако се почеша, все едно чеша дивана  Sick

Хаха Кристи  Hug искрено ме разсмя  Joy Joy Joy

# 581
Пънче оъиди да те видят за твое успокоение,но ще го чувстваш още дълго време.Това си е сериозна коремна операция.Много ми беше гадно дълго време уж изстръпнало,а и болка имаше,а пък и жиже.Пък на кола маска откачах,отвратително чувство.Ти мн рано нарами количката,пазех се аз.
Гуги,разказвай,зарадва ме,че намери решение да се чувстват добре децата.В началото пък поседявай с тях не може ли?Ама пък зависи де.Днес бяхме аз,баща му,и жената дойде с едно дете и нашия по нас чак баща си за ръка държа.Викам я като е само с нея надали за ръка я държи.
Шоко ,вие какви ще ги къдрите с яслата?
Ние преключваме с подаръците.Днес до Лудъл не ходихме,но забърса един Мики Маус и Маша  Laughing Поне ги харесва,другите неща остават в бъдището,мн ме е яд.
И мойте гърди после бяха меки,а сега меки и висящи  hahaha уж нямам  Mr. Green
Украсихме елхата,мине замине сваля по играчка  Grinning

# 582
Пънче, аз може би щот съм дърта вече, обаче когато е много влажно и студено понякога усещам тъпа болка където е разреаз. Сигурно си се натоварила повечко и затова ти опъва шева.
При мен това изтръпване трая до към година, и после изчезна от самосебе си. И също толкова време ми беше розов белега. Сега не се вижда нищо вече.

Кристи, да не е имало промоция на бебока, защото виждам само точка в поста ти  newsm78

# 583
  • гр. София
Звезде, днес и утре го спряхме, че има разтройство младежа. От понеделник пак ще ходи миличкият. Дано вече да свикне.
Тези дни беше много нервен, само мрънка, пищи, тръшка се. Баба му си тръгна сутринта и той взе че спря.  Whistling Whistling Whistling

# 584
Фели, не, беше ми се бъгнал телефона и постна два пъти един след друг, пък не можах да изтрия. Какво да ти кажа...нация техническа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт