Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 997
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Не е. Спокойно. Мойто дето се роди едно кило и му биха ваксините още в майчин дом.

# 631
Аз в това отношение съм супер боса. А и май се разболявам Shocked Хем днес педиатърката ме пита всички вкъщи здрави ли са. Ми бяхме...

# 632
  • В сърцето на любимия човек
Взимай веднага нещо да пресечеш евентуална настинка. Ти поне можеш да пиеш всичко и може да предоставиш на таткото храненето днес и утре.

# 633
Таткото получи отпускно Mr. Green На коледно парти е! Най-вероятно утре ще е с нечовешки махмурлук Joy
Уф, мама му стара, даже не знам дали изобщо имам някакви илачи...Поне ще нахлузя маска.

# 634
Витамин Ц нямаш ли? Тайлол хот или нещо от тия прахообразните?

# 635
Имам африн за нос, колдрекс и неоангин. Май ще свършат работа.

# 636
Обаче успиват, да знаеш  Naughty

# 637
Ще го имам предвид  Hug

Сега педиатрите съвсем ме объркаха. Опитах да се обадя в клиниката, където биха ваксините, защото уж вече имат 24 часа смени и никой не вдигна. Звъннах на Вела и лекарят каза, че се дере от болка, така че да му дам панадол. Ама тази днес в клиниката каза изрично да не е панадол, защото щял да попречи на следващата ваксина. По нейна рецепта взех нурофен. Да, ама този сега каза в никакъв случай, защото нямал три месеца. Е...кого да слушам?!

# 638
Аз съм давала само един единствен път и беше панадол.
Дай му нещо на детето. Явно го боли.

# 639
Да де, въпросът е какво  Crazy Единият казва панадол, другият нурофен. Имам и двете.

# 640
Чакай да ида да видя какво пише в упътването. Ако в панадола не пише изрично, че е за деца над 3 месеца аз бих дала панадол.

Прочетох- и на двете пише че са за над 3 месеца.

# 641
Благодаря  bouquet
На мен в момента главата ми е квадратна от рев Crazy Изобщо не мога да стигна до чекмеджето с лекарствата.

# 642
Пънче, видях жирафчето, много е хубаво, ама и цената му е хубава. Сподели по-нататък дали е помогнало.

# 643
Много тъпо е написано описанието на панадола. Хем пише че е над 3 месеца, хем долу в дозировката има 4-6 килограма-2 месеца.
Дай панадола и успокой детето- 2,5 млл.

# 644
То и за нурофена е така - три месеца, ама шест кила. Които ние имаме  ooooh! Айде до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт