Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 977
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Кристи, направи риба и там някакви гарнитури  Grinning

# 736
Кристи, направи риба и там някакви гарнитури  Grinning
И да повтарям за четири дни, като само сменям подправките  Mr. Green

# 737
Кристи, в готварския форум има тема за вегани, аз лично не ги разбирам тия хора. То да рупаш силаж и разни изгъзици в суров вид, все едно коза да лющи върба. От животинските продукти има полезни неща дето и фикус да ядеш не можеш си ги набави. Че и на мозъка хич не се отразявали добре тия треволяци.

Мире, май тая е песента, то и друга не намерих за врабци. Явно в градината другарката по запомнящо им пее. Моя репертоар е скромен, каквото знам от дете това пея. То сега някакви нови, май зеленчуците и зайченцето отидоха в забвение.

Пънче, мерси за темата, пиша когато се сетя в един екселски файл бисери.

Като ви чета за бебетата, ми става едно такова хубаво и приятно. Най-хубавите и спокойни времена са това. Тогава си мислих, че ми е трудно, ама съм била в голямо заблуждение. Имам чувството, че си отглеждам мазохист, не ми се мисли ако съм жива когато стане на 15 с кво ще го дърмоня  ooooh!

# 738
Фели, то затова значи сме толкова умни месоядците  hahaha
Кристи - един ден на фурна, друг на тиган, трети на молитва  Wink

# 739
Кристи, в готварския форум има тема за вегани, аз лично не ги разбирам тия хора. То да рупаш силаж и разни изгъзици в суров вид, все едно коза да лющи върба. От животинските продукти има полезни неща дето и фикус да ядеш не можеш си ги набави. Че и на мозъка хич не се отразявали добре тия треволяци.
Аз се набих във вегетарианската, ама една девойка почна да ми чете конско и се отказах. Добре че някаква друга мила дама ми прати ЛС с доста идеи, Пънчето и тя помогна и така...ще измисля нещо. А иначе сестрата на мъжо каза, че е пробвала веган, ама било много трудно Mr. Green Аз лично бих станала вегетарианка, защото много обичам животните и ми е гадно да ги изтребваме, ама пък не ям никакъв зарзават и ще погина Sad

# 740
За жалост и аз изпитвам такава, ама не ги коля аз, тъй че грешни са други, шегувам се.
Не ям месо всеки ден, но без млечните производни не мога. Можели да ядеш руска салата без майонеза и салам, или снежанка без мляко. Ма.какво толкоз я мислиш, нахрани я с бобец, два дена ще и държи ситост, другите два, готвиш месо, махаш и на нея месото в чинията и готово. Няма и да разбере даже  Mr. Green

# 741
Стига бре! Виждам го момичето веднъж на две години, ще пробвам да съм мила и добра Simple Smile

# 742
  • В сърцето на любимия човек
Я кажете друго освен парацетамол може ли при болки в кръста? Снощи с дребния ревахме заедно - той щото беше кисел, а аз от болки в гърба и кръста. Пих един Панадол, ама ми облекчи само гърба и нощес едва станах до тоалетната.
Иглотерапия дали ще помогне?

# 743
Тъй ... тъй Кристи, пословични сме с гостоприемството си, и аз пред зълвите се напиням, ама едната е класи над мен  Mr. Green

Закъснявам със сладкоправенето, а и доста работа имам в последно време. Да тръгват на ДГ, че малко да си отдъхна.

Пънче, нашата ДГ според мен де, има страшно много дворно място, а наистина стаите са предвидени за 25 деца. На родителската ни показаха походните легла, да не се притесняваме били по европейски стандарт.
Освн да си почиваш повечко, аналгин ако можеш да пиеш също облекчава.

# 744
  • В сърцето на любимия човек
Фели - шефа е крив тия дни и хич не му пука дали нещо ме боли и имам нужда да полежа. Вчера по едно време буквално през 30 мин сменях памперс - реве като магаре като е напикан  и от зор и кривотия се напишква пак ooooh! Сигурно поне 100 пъти го вдигах и друсах на ръце, за да го утешавам, затова ме боли сега Sad Поне спа нощес и се буди само за манджа, че предните нощи се разнасяхме по 2 часа.

ПП: честит имен ден на всички именници с пожелания за много здраве и щастие  bouquet

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 07:47 от пънче-мънче

# 745
  • Варна
Пънче, честита ти месечинка.

Честит празник на всички именици! Честит празник на мами бургазлийки Simple Smile

# 746
Пънче, защо не опиташ смяна на памперсите, може с други да му е по-комфортно.
Честит празник на именниците  bouquet

# 747
Пънче, явно пак сме със скок в растежа или някаква друга дивотия, щото и вкъщи е психиатрия  Crazy

Фели, като почнеш сладкото, да пратиш!

# 748
  • София
да ви почерпя, че имам ИД  Mr. Green
Скрит текст:

# 749
  • гр. София
Бамба, честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт