Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 963
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
И аз исках да поработвам от вкъщи, докато съм с малкия, но нищо подходящо не намирам.

# 721
Включвам се с голям интерес по темата с детските.
Бамба, не може ли да пробваш да разпиташ по-готината госпожа за това с кой другарува малкия!? Като научиш 2-3 имена и направо почвай да питаш за тях: "Тони(примерно) беше ли днес в детската?! Играхте ли заедно?! С какво обича да играе той!?". Аз постъпих по този начин, защото и моето момче много малко разказва. По този начин аз успявам да получа доста информация и като се поотпусне да говори ще започне да споделя и за други неща като персонала и режима в детската.

А за многото деца в група и въобще организацията в детската и мен ми е много болно, още повече, че ви споменах, че съм от тези лудите, които плануват скоро да са учителки в градина  bowuu

А аз мисля и преди ви споменах, че съм вече на тема частно или държавно училище. Днес бяхме на първата ни среща със собствениците на едно от частните училища. Леле-мале, кога го мислихме Човека на ембрионално ниво, кога мислим за образованието му.....  Shocked

# 722
  • В сърцето на любимия човек
Бях споменала за готова вечеря за Бъдни вечер - адресът е ул."Хемус" 14. Било сладкарница, но явно доставят от някой ресторант. Цената от 40лв е за вечеря за 4 човека. Нямам идея колко са големи порциите, свекърва ми е поръчала, но тази седмица ще се разходя до там и ще проверя всичко лично.

# 723
  • UK
Аз, на Коледа, на НГ , че май и на рд ден на малките, ще бъда, сама с тях. Хич, не обмислям менюта и вечери. 
По-Скоро, смятам да ги впрегна , да помагат с направата на коледни сладки,  а аз тях ще почерпя, солидно с домашни бонбони. Някъде из фб, мернах едни с фурми,мед и ядки. Всичко в блендера.
После в хладилника и оваляни в пръчици или кокос. И едни готови торти продават в асдата. Ще наредя свещички и това ще е.
Като бях в бг и аз проверявах частните у-ща  Laughing даже, си бях харесала и това в Камчия.
Моите девойки, незнам ама вчера, явно ги простудихме.  Днес, яко кихане и сополи newsm78 а мен, такава глава, ме 'цепи', мислех, че като изпия 2 кафета, ще е ок, ама, не е.
Чудя се, освен с мед с какво друго да им подсилвам имунитета? Някакви идеи  Laughing

# 724
Коконче, да сте си в Бг, веднага ще дам идеи, но в пустото УК не знам какво има. На първо четене клеева тинктура, сироп бъз, вит. Ц, сребърна вода, осцилококцинум и инфлуцид също могат да се дават профилактично, много сурови плодове и зеленчуци, изхвърляне на бялата захар, хомеопатия също, но не знам дали имате Боаронски продукти там.
Малкото се научи да се обръща от гръб на корем, но не и обратното. И сега забавата е да се търкаля по спалнята и да квичи жално да го завъртя обратно  Crazy

# 725
Сурови фурми  в блендера НЕ.
Моя за малко да даде фира от такива бонбони.

# 726
  • UK
Моме  Hug
А Сигме, те нали, са сушени и без костилки Laughing смятам да ги нарежа и на парченци,  странно така прочетох мисля рецептата.

# 727
  • София
Прочетох ви, ама време за писане нямам много
Всички болнички да оздравяват  Hug

Бамба, дано е нещо временно и скоро детето да си ходи с желание на градина!

# 728
Моме, колко време се дава клеева тинктура?
Аз сега давам по 4 капки - така ми казаха, че се дава (броя на годините) , но се чудя да не би да има някакви паузи?  newsm78

# 729
Luthien, сподели после впечатления. Аз клоня повече към държавно училище, но човек никога не знае.

Пънче, а какво включва менюто? Аз в стрес, защото бащата и сестрата на моя мъж ще идват за 4 дни по Коледа и девойката спомена, че от една година била вегетарианка. Моя милост зарзават не мое да готви, ама ич...и ся кво прайм?! Та евентуално си мисля да поръчам от въпросното заведение и да давам всеки ден по нещо Crazy Грях ми на душата, ама като не готвя друго, освен месо, така ще е ooooh!

Моме, мисля, че имат всичко на Боарон. Не помня всъщност като бях в Лондон, какво съм купувала, ама имаше някакви реклами като че ли Thinking

# 730
  • София
Малкото се научи да се обръща от гръб на корем, но не и обратното. И сега забавата е да се търкаля по спалнята и да квичи жално да го завъртя обратно  Crazy

Същата история сме. Забие главата надолу, дебелото Дъ нагоре и скимти  Laughing

# 731
Мушмул се опитах да го науча, ама засега се върти само от гръб на една страна и обратното.

# 732
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - ще проверя тия дни и ще ти кажа.
А иначе, ако искаш бързи, лесни и вкусни вегетариански рецепти, ето ти няколко:

Зеленчукова запеканка с топено сирене:
Скрит текст:
Сваряват се наличните зеленчуци (картоф, морков, броколи и др.), може да използваш и готов замразен микс и прехвърляш в тавичка. Добавяш топеното сирене, настъргваш кашкавал и запичаш.
Тиквички на фурна:
Скрит текст:
Вар.1 - обелените и нарязани тиквички се поръсват със сол, отцеждат се и се нареждат в тава. Поръсват се с галета и подправки на вкус
Вар.2 - издълбават се като лодки и се пълнят със смес от яйце и сирене. Отгоре се поръсва кашкавал и се запичат
Талиатели с гъби:
Скрит текст:
Задушаваш лук, добавяш гъбите (от буркан) и заквасена или готварска сметана (аз слагам и щипка индийско орехче) и накрая сварените талиатели

# 733
Благодаря Hug Наистина съм много зле със зеленчуците. Месо мога да сготвя по 100 различни начина, ама...

# 734
  • София
Фели, бързо да минава  Hug
Ето ги двете схеми за ваксини. Боаронската - Селицея 15 ch по 10 гранули на ден, 3 дни - 1 ден преди ваксината се започва + Туя 30ch един път на ден по 5гранулки, пак 3 дни.
ШС -
3 дни преди ваксината - ШС 2 - 3 табл. и ШС 3 - 3 табл. Таблетките се разтварят в 6 мл преварена вода и се приемат по 2 мл три пъти на ден между храненията.
В деня на ваксината - ШС 2, 3, 4 - всяка по 3 табл., пак се приемат по същия начин
3 дни след ваксината - ШС 2 и 4, всяка по 3 табл., пак се приемат по същия начин.

Моме, мерси за споделянето bouquet

Общи условия

Активация на акаунт