Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 964
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Когато влязат в групата, стават други деца, чак не мога да ги позная. Как постигат това госпожите идея си нямам, аз със две не мога да се оправя, те с 20 се справят. И не виждам кой знае какъв напредък в ДГ, по принцип аз се занимавам с тях непрекъснато. Единствено някаква песничка пеят сега, предполагам че е за някакво врабче, защото пеят - аз съм малко ..... думата не я разбирам, тиририк тик тирик. Предполагам, че е чик чирик  Mr. Green

Да не е тази:

http://textove.com/detski-pesnichki-pesenta-na-vrabcheto-tekst

# 691
Фели, бързо да минава  Hug
Ето ги двете схеми за ваксини. Боаронската - Селицея 15 ch по 10 гранули на ден, 3 дни - 1 ден преди ваксината се започва + Туя 30ch един път на ден по 5гранулки, пак 3 дни.
ШС -
3 дни преди ваксината - ШС 2 - 3 табл. и ШС 3 - 3 табл. Таблетките се разтварят в 6 мл преварена вода и се приемат по 2 мл три пъти на ден между храненията.
В деня на ваксината - ШС 2, 3, 4 - всяка по 3 табл., пак се приемат по същия начин
3 дни след ваксината - ШС 2 и 4, всяка по 3 табл., пак се приемат по същия начин.

# 692
Схемата за ваксината, която съм ползвала,  е същата, която и Момето е описала - за Шуслеровите соли, като на последните три ваксини включих и Туя. Слагам и Кул пач, но не върху боденото, а до него

# 693
Мерси Мире, утре ще им я пусна да видим дали е тази. Много ти благодаря за отделеното време да я търсиш  Hug
Тая вечер малкия залепил нос на прозореца, сочи ми навън нещо и казва - супабара. Изредих всичко коетовиждам, човека накрая се изнерви че не го разбирам. Подскача ту на единия, ту на другия прозорец, накрая виждам СВЕТОФАРА, и той с облекчение ми казва - аааааа да, супабара  Mr. Green Китайския хич и не се стремях да го разбирам, ама сега ми се налага да ги разбирам, да се поправят в правилния изговор.

Права си Сигме, ама само големия попива, малкия бяс, гледа каква простотия да сътвори, до като големия знае да.брои до десет, познава ги също така написани, познава първите букви от имената ни. Рисува неща и то не лошо каквото е нарисувал баща му. До вчера се бях отчаяла, малкия не искаше да назовава правилно цветовете. Сега сме на вълна мечета харибо, и ми казва какъв цвят мече иска. Реших да му давам други цветове, и о иненада, малката гадина ме е разигравала. Малиии така ми идваше да му отвинтя един    ooooh!

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 22:08 от Fellindra

# 694
Мерси, Моме  и Бръм bouquet

# 695
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - как сте?

Фели - записвай си тези бисери. Даже има една тема, не знам дали си попадала на нея http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=750706

Йоан от 4ч ме е вдигнал и днес пак ще се чудя къде съм  Crazy

# 696
Пънче, аз съм болна, но мина кризата с Мушмул. Вчера беше бебе еднорог. Днес не толкова  Mr. Green

# 697
  • София
моето момче днес никак не отиде с желание на градина  Confused
изобщо не мога да разбера какво се случва там и имам усещането че нещо не е наред.
като говоря с учителките казват че е много самостоятелен, не се налага нито да го обличат, нито да го хранят, изобщо много са доволни.
от него много трудно изкопчвам подробности, често отговаря с не знам. какво ядохте, не знам. с кой си игра, не знам.
все пита кога ще сме почивка и дали са си тръгнали бебетата от старата градина, че да ходи пак там.
сутринта докато вървяхме първо ми каза че го боли пръстчето на ръката, целунахме го мина, после го болели крачетата, после и корем го заболя уж.
като обувах пантофите гледам че кривна устните, аха да заплаче, ама се стърпя.
и накрая като ме загушкал, не ме пуска.
другите родители не ги познавам, няма как да говоря какви са им впечатленията. има фейсбук група, ама там са добавили половината персонал от градината. и е важно да се обсъди килима какъв да е и за коледа дали да са екобиомио меденките и сока  Rolling Eyes

# 698
  • гр. София
Бързо оздравяване на болните.
И Анди си е още вкъщи, че е с разтройство.

# 699
  • Пловдив
и моите момчета не са добре, малкият вече кашля здраво, чудно е Rolling Eyes
Бамба, много е неприятно като не можеш да разбереш какво се случва Rolling Eyes може проблемът да идва от голямата бройка деца и малкото персонал, знам ли, то това сякаш е основното, което определя недобрата атмосфера за децата, аз видях колко голяма разлика има в това отношение на това място, където ги водя Rolling Eyes

# 700
Бамбе, не ми се вижда нормално. Освен всички родители да слагат скрити микрофони.

Аз като ви чета, сериозно се замислям за частна детска ясла. Не че съм сигурна дали ще е по-добре, ама поне се надявам  Rolling Eyes

# 701
  • Пловдив
Кристи, моите нали ходиха два пъти, аз също не знам дали е по-добре, но примерно там са 5 човека с много по-малко деца, просто могат да им обърнат повече внимание, иначе за болестите, там също явно влачат болни деца, моите цъфнаха веднага и двамата Rolling Eyes но, виждам огромна разлика в това как се почувстваха там, другото беше невъзможно буквално Rolling Eyes

# 702
  • София
частна или държавна, зависи на какви хора ще попадне  Rolling Eyes
свестни изглеждат нашите учителки, ама знам ли, като не съм там по цял ден.
той е малко чувствителен станал. като му се скара някой и се обижда, разсърдва, после иска извинения  Rolling Eyes

# 703
Гуги, и моята презумпция е такава - че уж ще има повече персонал и ще се обръща повече внимание. Ако имате препоръки за добра ясла в София, моля споделете.

# 704
  • Пловдив
Бамба, да, важно е какви са хората, най-важно е това, ама то каквито и да са, един човек с 35 деца ще изпуши, поне аз за себе си го мисля, не знам колко трябва да си издържлив и търпелив за да се справиш с толкова много деца Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт