Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ох Комала искам да направя тест не ,че не искам и ще го направя едва ли ще чакам още много дни ,но ми е толкова хубаво като я няма лелката толкова спокойно и се чувствам добре, а всички доктори само повтарят ,че може да ми дойде. Може да ме помислите за луда аз нямам дете или неуспешни бременности и сега се радвам на закъснението ,толкова години се пазих бях станала маниак на тема пазене. Съжалявам ако съм ви отегчила или натоварила.

# 46
Пуфи, направо ти се чудя как издържаш. Както и на Шикче! Чакаме ви с две черти!
На мен днес ми е 9-ти ден след О и реших да препишкам един О тест, нали Стормче ни демонстрира как и О тест хваща Б 😄 разбира се - е отрицателен.
Мен този месец не ме болят дори гърдите, а мислех, че от дуфастона ще ме болят яката, но не. Не запомних катп Комала всичко, което сте изписали , но стискам палци на всички в тази така гореща О седмица в темата! Simple Smile)))

# 47
В тон с темата и аз си имам едно космато кучешко старче, което се надявам да е в кондиция да пази и обича диването, заради което лежа в болницата  Mr. Green
Йо, как се чувстваш? Hug

# 48
  • От Луната
Лейди, какво дириш ти по болниците? Я се прибирай здрава и бременна дома при КУЧ! Hug
Как се чувствам, ами дебела и заспала, най-вече заспала  Joy
Криста, стискам палци за добри резултати!
Охх четох, че някой пита в миналата тема, какви хормони и кога се изследват, на първа страница има един документ, в който анадара е описала много подробно всичко.

# 49
Синеока, хубаво подсети - разгледайте 1ва страница ако не сте, освен хубави картинки има и много полезна информация, която момичетата преди мен грижливо са събрали за нас - линкове със статии, документи , групи т.н.

# 50
  • Бургас
Да се запиша и аз в темата, страхотна е!  bouquet bouquet bouquet Поздравления за оформлението и дано ни донесе много положителни новини  Wink

Verano, познах за ЧХГ-то  Wink  стискам палци и пожелавам една лека бременност!

# 51
Благодаря отново! Страхотни сте! bouquet
Еxactly, наистина позна Wink, а и чертичката доста се насити след като изсъхна. Аз от вълнение споделих снимка от 3-та минута на теста.
Комала също позна, че менструалните болки нищо не значат и ми вдъхна надежда.  bouquet
А каква ще е бременността? - Със сигурност неспокойна, тъй като съм майка на дете с увреждане и ще имам генетични консултации, повече изследвания, амниоцентеза... Единствено се надявам този път на здраво бебче.
Успех на всички!  

# 52
Мила, Верано, силно гуш от мен и вярвам този път, че всичко ще бъде наред и след финала!
Дано е все пак лека бременноста ти, бъди позитивна, отърси се от страховете си и си позволи да  изживееш тези 9 месеца щастливо!
Вярвам, че всичко ще е наред!

# 53
commala, благодаря за темичката! Страхотна е както винаги!  bouquet

verano, честитоооооо! Желая ти лека бременност и пухкаво здраво бебоче!  Hug

Dafnita, стискам палчета, леко раждане,скоро ще гушнеш най-прекрасния подарък  Hug

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 22:20 от Сова Закрилница

# 54
Puffeto като прочетах поста ти все едно а съм го писала... да правя тест да видя пак една черта и да беснея до цикъла, който вече губя надежда че ще дойде. А така ми е едно спокойно ... живея си с надеждата като в приказка и не искам да я развалям .  Иначе Се чувствам добре .. дейна съм, работна всичко си е наред... дано причината да не ни идва е една.. вече ми закъснява 9- дни направо след малки стават 10 с отрицателен тест на 4-я...

# 55
Verano, моля се и вярвам, че всичко ще е наред и бременността ти ще мине много леко и безпроблемно, а бебчето ще е най-здравото пухче.  Praynig Hug
Скрит текст:
С дъщеря ми правих амниоцентеза, а с последната бременност генетичен ДНК тест, за да си спестя амниото, и пак си беше голям стрес, разбирам те и колкото и да се опитва да е спокоен човек, тревожността е неизбежна. Само като си помисля за БХС и настръхвам.
Шик, докога мислиш да чакаш  newsm78

# 56
Записче да ви следя , момичета  Peace

Честито на Верано , лека Б и до термин ...по-малко притеснения и повече хубави емоции  Hug

# 57
Добро утро,Момичета!
Тази сутрин навън е доста мразовито.
Шик,според мен трябва да си направиш тест. Не за да задоволиш нашето любопитство,а за да разбереш какво се случва.Ако закъснението не се дължи на бременност,явно има проблем,ако съм аз бих искала да го разбера и разреша по-бързо.Според мен не правиш тест,защото цикъл няма и докато е така си таиш надежда.В което няма нищо лошо разбира се,но ако не си бременна,после пак ще боли и без правене на тест.

# 58
И аз мисля като Анита, но в крайна сметка всеки преценява сам за себе си. Ако бях на мястото на Шик, за мен тези дни нямаше да са приказка, а убийствено неведение, но затова сме различни и цветни  Grinning

Снощи ову теста ми беше една идея по-блед от неделния, ако днешния е отрицателен, значи О е била вчера. Принципно би било хубаво и днес да се постараем с ММ, но започва много пренавито да ми идва всичко и леко се сдухвам, да не би да предизвиквам съдбата.  ooooh! Нямам угодия.

# 59
Добро утро.
Мразовит и мрачен вторник.
Шикче,аз те подкрепам каквото и да решиш,но когато ми закъсня сега след неуспешната Б.на 38ден от последния ц.теста ми беше положителен въпреки, че О.ми беше късна на 18-19ден.Така, че ако знаеш кога ти е била О.действай.
Верано този път всичко ще е наред.Извинявай за въпроса на колко годинки е детенцето ти.Когато беше бременна ли разбра че имам проблем с него?
Комала стискам палци.да хванете Я.
На мен ми е малко криво.ММ не стига че замина в командировка днес рано ,ами и снощи не можахме да се обичаме.Нещо не му беше добре....съдба като си дойде пък ще съм в Ц.така че #Cussing out....
Усмихнат ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт