Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Комала,благодарим отново за страхотната тема.Нека ни е на късмет. bouquet
Верано,тихичко честито... bouquet

# 31
Прекрасна нова тема! Дано донесе късмет на много момичета  Hug

Ето още един косматко който много обичаше да топли близнаците  Heart Eyes За жалост вече го няма...

Скрит текст:

# 32
Радвам се, че е моето  предложение  за тема! Надявам се да донесе много късмет на всички ни! Животинките  са ми  любими  най-различни съм отглеждала. А бебка и котака са страшна картинка Grinning
Верано, честито! Лека бременност и до успешен финал!

# 33
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11. fingerscrossed
Нуша88, първи ден на МЦ 20.10., предполагаема О 03-04.11., Тест/МЦ 18.11. fingerscrossed
Victoria__, първи ден на МЦ 25.10., предполагаема О 06.11., Тест/МЦ 20.11. fingerscrossed
kamelia!!!, първи ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Emsi1002, първи ден на МЦ 28.10., предполагаема О 11.11., Тест/МЦ 26.11.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 27.11.
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 14.11., Тест/МЦ 28.11.
commala, първи ден на МЦ 01.11., предполагаема О 15.11, Тест/МЦ 29.11.
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 16:38 от Соренда

# 34
  • Габрово
Нианче, много ти сладък и любвиобилен косматкото, душичка  Blush Heart Eyes

# 35
Commala страхотна тема. Дано тази тема е твоята късметлиййска и да ни зарадваш с положителен тест.
Варено страхотно Чхг си имаш.
Соренда би ли ми променила датите в списъчето че О закъснява.с.два малко.
Първи ден 28.10 О на 11.11. Тест или М на 26 11

# 36
Комалче,страхотна тема и снимката е много сладка  Hug Да ти е жива и здрава малката сладурка  Hug
Верано,честито,много хубав резултат  Hug Лека б  Hug Hug
Стормче,сигурна съм,че всичко ще е наред  Hug
Аз още не мога да се отчета с положителен ову тест,чертата е почти колкото контролната.Утре ще направя последния и ако и той не е,спирам.Ние си се обичаме,пък то ако има да става-ще стане  Party
Фифи,честито  Hug
Стискам силно палчета на всички,да напълним темата с много по две чертички  Hug

# 37
  • София
Фифи, браво мила, честито и на теб и лека и мека бременност до пухкав финал ти пожелавам! Страхотно е как започнахме темата, хайде сега да я напълним с две чертички! Сигурна съм, че този месец ще имаме големи изненади Simple Smile Simple Smile

# 38
  • София
Комала, благодарности за прекрасната тема. Пожелавам да е много бебеносна! Аз се надявам да се включа за следващата! Praynig

# 39
Мерси за прекрасната тема, записвам се.. Пък дано в края на ноември и фертилните дни през декември, да поработим вече, че забравихме какво е то секс с ММ  hahaha

# 40
  • От Луната
deyalia, мога с две ръце да ти препоръчам д-р Сигридов за проблемите с тромбофилията. Този човек ни опази до този момент и цял живот ще съм му благодарна. Не приема бебеправещи, но ако решиш, може да се примолиш на регистратурата да те запишат, като кажеш, че си със спонтанни аборти.
Отделно можеш да посетиш доц Русев, те двамата са екип. Специално доцента е слънце и много обяснява ... ще ти назначи и други изследвания. Изобщо не ни жалят много от към средства, но пък си струва всяка стотинка ...
Ако имаш въпроси, аз съм насреща! Оцелях до тук ... мисля и да родя здраво бебе на термин, така че им имам пълно доверие и на двамата. Сигридов е малко "странен", според форума "луд", но с мен винаги се е държал много добре и прегледа ми винаги е по 40-50мин. Общо взето слушаш и изпълняваш всички "нареждания" Simple Smile ... само си представям какво е по цял ден да гледаш патологии и напълно го разбирам!

Крю, абе аз много се омотах с тия седмици, така ми е по-лесно с лунарните  Crazy
Фифи, тихичко честито!
Нианка,  Hug

# 41
Комалка Благодарности за темата.  Hug
Прекрасна е.
Верано преграсно ЧХГ.
Фифи честита и на теб
Етойле дано скоро е ++++тест.
Тонче залавяйте се скоро с ММ

# 42
  • София
Здравейте момичета, първо да благодаря на Комала за новата тема , а пък снимката е разкошна.     bouquet
Верано честито и за чертичката , и за чхг-то и сега ти желая много леки месеци.   Hug
Аз да ви споделя сега се върнах от ендокриноложката каза , че сега не можем да направим нищо щом ми закъснява , но да си направя тест на 40 -ти я ден не сега. Ако ми дойде ( а то можело) при нея иначе при гинеколожката. Общо взето само си поговорихме. На мен ми се струва много да чакам още шест дни.
Да знаете ,че всичко прочетох и ви желая много късмет .

# 43
Запис и от мен в новата тема.  Комала много е сладка снимката. Ако знаеш само колко силно искам момиче. ...
Макар на мен да ми е забранено все още да правя опити много ми е приятно с вас и продължавам да ви чета с удоволствие.
Искам да честитя тихичко на  Верано и да й пожелая лека и безпроблемна Б до финал.
Понеже аз няма с какво да се похваля освен че трябва да направя изследванията които ми назначиха  но аз се ослушвам и честно казано не знам защо. От страх най-вероятно но предполагам че ще ги направя и чак тогава ще споделя дали резултатите са добри или лоши. Но каквото и да стане ще се надявам и вярвам че новата година ще ми е късметлийска. Имах нужда да споделя как се чувствам.  Дано не съм ви натоварила излишно

# 44
Радвам се , че ви хареса идеята за темата. За съжаление котарачко преди известно време се премести при свекърите, защото на ММ страшно му се изостри алергията, но малката почти всеки уикенд е при тях и ми е много хубаво, че връзката им си остава все такава силна. Сега си имам риби, които за съжаление не са особено гушкави  Laughing Laughing
Стормче, как да не ти е мястото тук, я стига ! Пиши редовно, моля Simple Smile
Верано, чудесни чхг и прогестерон, браво  Hug
Фифи, честито и на теб!  Heart Eyes
Ниана, прекрасен ти е бил мацкото!
Етоал, зимата като забременях, ову тестовете ми така и не се наситиха както трябва, но се оказа, че съм си имала овулация точно в денят, след този, в който втората черта ми беше що-годе най-ярка, но не и колкото контролната. Та обичайте си се когато можете, че нищо не се знае  yes
Тонче, хайде, време ти е да влизаш в играта и ти Simple Smile
Хриси, ех, значиии, най-неподходящия момент за командировка!  Crossing Arms
Пуфе, добре де, ти защо все пак не направиш един тест, имайки предвид, че си засякла О преди повече от 14 дни, със сигурност ще е ясно има ли Б, няма ли  newsm78 Аз щях да се побъркам от напрежение Simple Smile
Криста, не отлагай и те чакаме с хубави резултати от изследванията!

Тъй, Мара Подробната съм днес, но мъжът и детето отидоха на гости, пък на мен ми се отложи тренировката и успях да  запомня всичко  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт