Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Каква е точно историята на Муши понеже виждам че я споменавате като пример ?

# 16
Момичета, излязоха резултатите!
Много съм щастлива, благодаря ви че споделяте радостта ми! Hug
И така :
Чхг - 123.75
Прогестерон 96.91

# 17
Привет на всички!
Комала, страхотна е новата тема, да ни е честита!!!  Heart Eyes
Съжалявам, че не мога да се включвам редовно, чета постовете от дъжд на вятър, но ги изчитам, макар, че не успявам да намеря спокойствие да пиша. Наистина се нуждая от усамотение, за да се включвам с постове! На всички видели по 2 черти. Честито! Зареждате ме ужасно много!  Hug Прегръщам ви, най-сърдечно!
При мен няма нищо ново с едно изключение на едно нещо - гърдите ми. Много се подуха последните дни, но по начина, по който ме наболява коремчето смятам, че ще ми дойде. Може би до няколко дни. Просто не искам да се самонавивам, желая да остана спокойна, защото моята работа е доста забързана на моменти и наистина забравям, че работим за бебе. От една страна е добре, от друга не, разбира се, искам да натоварвам никого с моите битовизми.
 Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден изпълнен с положителни емоции на всички, обичкам ви, много, благодаря да куража и доверието, което вдъхвате!

# 18
Момичета, излязоха резултатите!
Много съм щастлива, благодаря ви че споделяте радостта ми! Hug
И така :
Чхг - 123.75
Прогестерон 96.91

Браво, Верано! Чудесно чхг преди закъснението!
Тъкмо се притесняваше, че ще изпуснеш док дтугата седмица, а то какво стана😄
Много се радвам за теб!
Сподели имаш ли симптоми, как си? Днес кой ден от О ти е? Помня че те боля корема уикенда.

# 19
Отново прекрасна тема и отново стартира с чудесни новини  bouquet
Верано, тихичко честито -резултата говори за пухкав бебок след 8м Peace

# 20
  • От Луната
Силве, ами на нея пиклив тест не и отчита, има две успешни бременности и при двете не е имала положителен пиклив тест. Тя си знаеше и директно направи кръвен ... а на мен пък ми отчете, ама мноооого по-късно според нивата на хормона в кръвта. Не на всеки отчита коректно, аз положителен тест така и не видях като хората. След двата кръвни ми назначиха поддържаща терапия с Хориомон (което е ЧХГ инжекция) и вече нямаше смисъл от тестове ...

Скорпи, и аз не знам! Лунарните месеци са 10, според тях сме в 7мия ... абе лудницата е пълна! #Crazy
Верано, браво, страхотен резултат!  Praynig
Лейди, най-хубавата графика, която съм виждала Praynig

# 21
Запис за новата страхотна тема! Дано да ви донесе много късмет и много полижителни тестове! Аз съм catperson и снимката направо ме просълзи! Обожавам котки,  нонпо една или друга причина, никога не съм имаша. Снимката е на 2 същества, които изключително много искам в живота си, да не говорим че са супер сладки!
 verano честито! Прекрасен резултат! Спокойна и много щастлива бременност ти желая! Тази седмица успех на всички в гонидбата с яйцето и след 2 седмици чакаме положителни тестчета!!!✌

# 22
Здравейте момичета поздравления за новата тема!Много отдавна не съм писала и не съм влизала,но ето че дойде моментът първо на вас да се похваля за добрата новина , въпреки че си имаме две щури момчета и то по нормален път се решихме на трето с надеждата да е момиче,но каквото дойде и така отплеснах се много та след 11-чно чакане се случи и на нас  EFP  newsm44 newsm44 newsm44  та искам да ви кажа да не се отчайвайте !

# 23
Прекрасни новини ! Стремглаво начало 😊😊😊😊😊

# 24
  • Габрово
Еееее страхотни новини вече две нови бремелинки в темата, да ви са честити новите животи и да родитв здрави силни дечица  bouquet
Повдигнахте ми умрялото настроение имам чувство че времето е спряло  Tired

# 25
Желая успех на всички! Аз все още не мога да повярвам!
Овулацията ми е била на 2.11.Имах положителни тестове на 31.10 и на 1.11. Наистина събота вечер имах страшни менструални болки, за които и помрънках във форума - едно към едно с цикъл. Това, което ме накара сутринта да направя тест е, че вчера вечерта огладнях и ми се догади(това ми се е случвало само с предишната ми бременност). Иначе други симптоми нямам - не ме болят гърдите, не ми се спи и т.н.

# 26
verano страхотни новини!!!  bouquet
Благодаря на Комала за новата тема, записвам се и аз да ви следя.
Аз тъкмо се върнах от консултация с генетик за тромбофилията - много неща ми се изясниха за това състояние, обаче пък той категорично твърди че тромбофилията ми не е причина за БХ. И сега се чудя се към какъв лекар да се обърна за да "пощим" моя проблем newsm78
Истината е, че имам доктори в семейството и винаги за всичко съм се съветвала с тях, съответно винаги са ме пращали при конкретни специалисти според нуждата, обаче за бебеправенето и съпътстващите проблеми не ми се искаше да споделям с тях поради ред причини. Сега съм в дилема дали да се пречупя и да им изсипя цялата информация (което със сигурност ще им повлияе негативно) или да си блъскам главата сама в търсенето на подходящ лекар и лечение. Вие какво бихте направили?

# 27
  • София
Verano, много хубаво чхг. Честито!
Синеока, има таблици в нето, където пише коя седмица ,а кой месец е. Аз си следя само календарите, които са си 9  Peace.
Обилно розов наръс, за много положителни тестове  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 28
verano страхотни новини!!!  bouquet
Благодаря на Комала за новата тема, записвам се и аз да ви следя.
Аз тъкмо се върнах от консултация с генетик за тромбофилията - много неща ми се изясниха за това състояние, обаче пък той категорично твърди че тромбофилията ми не е причина за БХ. И сега се чудя се към какъв лекар да се обърна за да "пощим" моя проблем newsm78
Истината е, че имам доктори в семейството и винаги за всичко съм се съветвала с тях, съответно винаги са ме пращали при конкретни специалисти според нуждата, обаче за бебеправенето и съпътстващите проблеми не ми се искаше да споделям с тях поради ред причини. Сега съм в дилема дали да се пречупя и да им изсипя цялата информация (което със сигурност ще им повлияе негативно) или да си блъскам главата сама в търсенето на подходящ лекар и лечение. Вие какво бихте направили?
Според мен си е голямо предимство да имаш кой да те посъветва , все пак са ти семейство не  като да споделяш на непознат .
А що се отнася до теб Верано имаш положителни тестове на 10 ден , моята приятелка , която в момента е бременна с близнаци и тя по същия начин разбра на 10 ден с мноооооого бледа едва забележима черта 😊

# 29
  • Varna
Запис в новота темичка! Дано да се напълни с много положителни тесчета Simple Smile
Верано честито, желая ти лека и спокойна бременност Hug

Общи условия

Активация на акаунт