Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Varna
Добро утро, момичета! Аз най-накрая видях положителен ову тест на 17 ден. Дано този път се получи. Направо незнам как ще чакам до 9.12.  Shocked

# 721
Добро утро, момичета! Аз най-накрая видях положителен ову тест на 17 ден. Дано този път се получи. Направо незнам как ще чакам до 9.12.  Shocked
Ще чакаме заедно Simple Smile Стискам палци !

# 722
  • Бургас
На мен сутринта ми прецапа розовичко малко и от тогава ни вест ни кост  Shocked Shocked тъкмо го отбелязах като първи ден на цикъла, а сега ......пъхнах един тампон да видя.....нищо  Shocked Shocked а ме мъчиии ПМС-тоо ,кръста ме стяга като за световно и постоянно имам чувството , че ми идва и през 5 минути се проверявам и нищо..... вече се чудя какво става  ooooh! нали уж съм на терапия с утрогестана а това ччудо сега какво е. Вече съвсем се навивам да спра всякакви лекарства и да мина само на билки и добавки, тотално ми се обърка всичко с тоя утрогестан  Thinking

Валентина, Гоустче, стискам ви палци  Praynig Praynig Praynig това да е вашият месец, да сте хванали яйчицето

# 723
На мен сутринта ми прецапа розовичко малко и от тогава ни вест ни кост  Shocked Shocked тъкмо го отбелязах като първи ден на цикъла, а сега ......пъхнах един тампон да видя.....нищо  Shocked Shocked а ме мъчиии ПМС-тоо ,кръста ме стяга като за световно и постоянно имам чувството , че ми идва и през 5 минути се проверявам и нищо..... вече се чудя какво става  ooooh! нали уж съм на терапия с утрогестана а това ччудо сега какво е. Вече съвсем се навивам да спра всякакви лекарства и да мина само на билки и добавки, тотално ми се обърка всичко с тоя утрогестан  Thinking

Валентина, Гоустче, стискам ви палци  Praynig Praynig Praynig това да е вашият месец, да сте хванали яйчицето
Странна работа не съм запозната с този медикамент. Не съм го пила. Но съм имала случаи като предните два месеца розово, кафяво, Ц. , но корем ме заболява чак когато тръгне както трябва, и всички сме чували за зацапване вместо Ц newsm17

# 724
  • Бургас
ох и аз вече не знам , утрогестана е прогестерон под формата на таблетки, не би трябвало да ми зацапва докато го ползвам и никога до сега не ми е.....с този препарат имам дългогодишен опит. А сега  Shocked Shocked Утре ще правя пак тест и ако е отрицателен ще звъня на лекаря да го питам какво става. Обикновено ми идва точно на 48 час след като го спра, а до сега.....

# 725
ох и аз вече не знам , утрогестана е прогестерон под формата на таблетки, не би трябвало да ми зацапва докато го ползвам и никога до сега не ми е.....с този препарат имам дългогодишен опит. А сега  Shocked Shocked Утре ще правя пак тест и ако е отрицателен ще звъня на лекаря да го питам какво става. Обикновено ми идва точно на 48 час след като го спра, а до сега.....
Кога точно го спря , преди 48 часа ли ? Все пак са възможни понякога аномалии ...
ПП: но както казваш , щом пиеш прогестерон , не би трябвало да има зацапване , въпреки , че ето моят е над нормата , но от два месеца Ц ми се точи по 3 дни докато дойде както трябва.

# 726
  • Бургас
Последното изпих вчера в 10, а то ми прецапва от петък сутринта  newsm78 Моят е доказано на долна граница и за това пия утрогестан и нямам проблеми докато го пия, а сега нещо пак се е оплескало тотално с тея хормони Crossing Arms

# 727
Последното изпих вчера в 10, а то ми прецапва от петък сутринта  newsm78 Моят е доказано на долна граница и за това пия утрогестан и нямам проблеми докато го пия, а сега нещо пак се е оплескало тотално с тея хормони Crossing Arms
Значи ако правилно разбирам , при евентуална бременност , трябва да продължаваш да го пиеш? Дано да е просто аномалия има още време да ти дойде ако ще идва  newsm53

# 728
Зравейте  Hug
Цопкам си дупето в басейна вече  Mr. Green И в детския басейн , че е малко по -топло там . Моета чуденка за сауната и парната и т.н. остава без отг.  #2gunfire Няма го лекаря който трябваше да направи прегледа и да назначи определени процедури. ...утре в 9:15 ще знам дали ще ползвам екстрите.  Crossing Arms
Няма ли мераклийки за тестване?  Направо ми е странно. ...ден без двучертичков   Naughty
Чакаммммм ➕➕➕➕➕✔✔✔✔✔

# 729
EXACTLYou, при мен точно така започна бременността - имах менструални болки и зацапване вечерта и бях отписала месеца. На следващата сутрин нищо не беше текло и реших да се прежаля и да изхабя един тест и изненада  Grinning

# 730
Зравейте  Hug
Цопкам си дупето в басейна вече  Mr. Green И в детския басейн , че е малко по -топло там . Моета чуденка за сауната и парната и т.н. остава без отг.  #2gunfire Няма го лекаря който трябваше да направи прегледа и да назначи определени процедури. ...утре в 9:15 ще знам дали ще ползвам екстрите.  Crossing Arms
Няма ли мераклийки за тестване?  Направо ми е странно. ...ден без двучертичков   Naughty
Чакаммммм ➕➕➕➕➕✔✔✔✔✔
Наслаждавай се на почивката си . Хубавите новини ще се разчуят бързо  newsm68

# 731
  • София
Live, според мен сауната не може да ти попречи. С ММ бяхме на почивка за Великден, седмица след О и съм била бременна тогава. Ползвахме си сауната, парната баня, че и турска баня.
Наръсвам обилно със заразен розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 732
  • Бургас
навивайте ме сега, то толкова ми трябва  hahaha Joy  по-скоро вярвам , че нещо съм оплескала месеца с приема на корена мака. Но се надявам да идва по-скоро и следващият месец да се нормализират нещата  Peace Записах си час и за лекаря за 7ми да видим фоликула как е  Crazy...ама преди това трябва да ми дойде, че да ми свърши  и да ида на преглед Rolling Eyes

Live Love......радвай се на хубавата почивка как ми се ходи и на мен във Велинград.....ама няма кога. Мъжът заминава следващата седмица в София, в командировка. После аз имам ангажименти, а на 20ти се точа да излизам в отпуск, да запразнявам, взимам дребното и се прибирам в родното Хасково  Mr. Green и там ще празнуваме тази година. С една дума как ще го избутам този декември....не знам, а работа има за целият китайски народ  ooooh!

# 733
  • София
Не вярвам маката да е направила беля. Аз също консумирах няколко месеца и нямаше никакви странични ефекти. Стискам палчета да е бременност и нямам търпение да се похвалиш утре  Hug
Още малко остана до следващата тема и се надявам на поне още 2 положителни тестчета  Praynig

# 734
  • Бургас
Аз и на мъжът днес дадох, дано му се отрази ок. При теб имаше ли ефект от приема? Т.е помогна ли тя?

Общи условия

Активация на акаунт