Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Етойле 🤗💐🎂 Пожелавам ти мммммм.  newsm78......каквоо ли ...🤔....Б Е Б Е многоооо ясно 😘 Бъди жива и здрава 🤗 bouquet
Много сте писали пак  Rolling Eyes Mr. Green
Теди,честито за двете чертички  Hug Къде ходи на преглед?
Силве  Hug  малкоооо по -спокойна бъди, от няколко дни и ти си различна ...напрегната и леко изнервена сякаш  newsm78 . Викито я усетих по това, че има ➕ Simple Smile Хайде дано и тук позная Praynig

🤗🤗🤗 За всички други 🤗🤗🤗 Дано успеем всички този месец  Praynig😇

Няма повече обещавам ☝😂

# 691
Благодаря още веднъж и веднага се цопкам оод прашеца на Етерея,дано да ме хване още днес  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 692
Кой бяга от такова розовоооо  newsm79 newsm79 newsm79 newsm30

# 693
Етоле честит рожден ден!Пожелавам ти един хубав двучертичков тест с сладък бебок на финала.Весело прекарване.
Момичета аз си държа да си стоя при вас, толкова време ми бяхте опора и сега всички ви искам подред на номера в отчетните групи.
Commala не ти давам да ти идва (ти така ми каза на мен и сега си имам тест за бременост с две черти)дано и при теб така да стане.
Чета ви постоянно, но за сега няма какво да кажа, чакам прегледа след седмица, за да си отдъхна.(е поне до следващия преглед)
Успех на всички  Hug

# 694
Мале колко сте изписали мацки Simple Smile
Етоле, честит празник и дано получиш скоро най-сладкия двучертичков подарък!

Силве нищо не се знае, нещата стават и от веднъж ако е писано! Много палчета ти стискам!
Много палчета и на всички от списъчето, да се изнасяте една по една, че и по няколко наведнъж от там!
Много са хубави предложенията за новата тема и аз едва избрах Simple Smile
Соренда, ако може ми смени датата за лелка/тест на 10-ти декември.
Днес ову теста е вече отрицателен след цели 3 дни, а темп. беше 36,9. Така че зачерквам предните положителни тестове от преди 10 дни и броя тези от онзи ден.. Сега ме чака голямото чакане Simple Smile дано има за какво.
ПС Комала и Екзактли с вас какво се случва, тестове правихте ли?

# 695
Здравейте, момичета!   bouquet

Силвия Атанасова_552024, не знам дали помниш моя случай. Аз откакто опитваме всеки месец около седмица след О получавах съвсем леко зацапване. Изследвах прогестерон, но се оказа, че не е нисък. Така и не се разбра какъв му е случаят на това зацапване, доки каза, че можело да е от липса на някакви витамини, не разбрах много добре.  newsm78 Всеки месец си мислех, че е имплантация и всеки месец не беше. Последния реших, че щом го имам, значи пак нищо не се е получило, а се оказа, че греша  #Crazy Ти изследва прогестерона и беше много висок, нали? Май просто се случват и такива неща без да има някакъв особен проблем.  Thinking

# 696
Здравейте, момичета!   bouquet

Силвия Атанасова_552024, не знам дали помниш моя случай. Аз откакто опитваме всеки месец около седмица след О получавах съвсем леко зацапване. Изследвах прогестерон, но се оказа, че не е нисък. Така и не се разбра какъв му е случаят на това зацапване, доки каза, че можело да е от липса на някакви витамини, не разбрах много добре.  newsm78 Всеки месец си мислех, че е имплантация и всеки месец не беше. Последния реших, че щом го имам, значи пак нищо не се е получило, а се оказа, че греша  #Crazy Ти изследва прогестерона и беше много висок, нали? Май просто се случват и такива неща без да има някакъв особен проблем.  Thinking
Да беше доста над нормата и това даде воля на въображението ми ахахаха

# 697
Момичета забравих да споделя нещо. Наскоро обсъждахме един лубрикант на Спортекс Generation gelly , който уж го дават да спомага зачеването. Е днес го видях в ДМ като подарък с презервативите на Спортекс  Shocked
И като се замисля, че го ползвам от два месеца  #2gunfire Беше преди подарък с Овю тестовете за овулация...

# 698
  • Varna
Момичета забравих да споделя нещо. Наскоро обсъждахме един лубрикант на Спортекс Generation gelly , който уж го дават да спомага зачеването. Е днес го видях в ДМ като подарък с презервативите на Спортекс  Shocked
И като се замисля, че го ползвам от два месеца  #2gunfire Беше преди подарък с Овю тестовете за овулация...
Днес  и аз видях в Елетис въпросното комплектче и сега съм в чуденка дали да продължим да го полваме лубриканта newsm78

# 699
Във връзка с въпросния лубрикант, аз го бях взела на почивката от О тестовете и го ползвахме няколко пъти, пък забременях. Със сигурност не съм заченала заради него, но пък и не е навредил.  А преди това ползвахме пре сийд и нямаше резултат.

# 700
Във връзка с въпросния лубрикант, аз го бях взела на почивката от О тестовете и го ползвахме няколко пъти, пък забременях. Със сигурност не съм заченала заради него, но пък и не е навредил.  А преди това ползвахме пре сийд и нямаше резултат.

Вики, това е успокоително, благодаря  Hug

# 701
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
commala, първи ден на МЦ 01.11., предполагаема О 15.11, Тест/МЦ 29.11. fingerscrossed
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11. fingerscrossed
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12. fingerscrossed
Deya_Nova, първи ден на МЦ 05.11., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12. fingerscrossed
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 20.11., Тест/МЦ 02.12. fingerscrossed
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Live_Love, първи ден на МЦ 04.11., предполагаема О 17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 05.11., предполагаема О 20.11., Тест/МЦ 05.12.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 10.12.
*Шоколадче*, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 18.12.

# 702
Добро утро, момичета  kaffeetrmker_2 Аз се оказа, че нямам тест за тази сутрин, ама малко ми е и все тая вече, убедена съм, че няма Б тоя месец. Утре ще направя един, за да се махна официално от списъчето и да чакам кротко да ми дойде Simple Smile Снощи даже си пийнах подобаващо от мъка  Joy Сега съжалявам жестоко  smile3537
А от тук нататък, никой да не е посмял да се появи без  EFP

Почвам да подготвям новата тема, обещавам да е двойно по-късметлийска  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 08:31 от commala

# 703
Добро утро, момичета  kaffeetrmker_2 Аз се оказа, че нямам тест за тая сутрин, ама малко ми е и все тая вече, убедена съм, че няма Б тоя месец. Утре ще направя един, за да се махна официално от списъчето и да чакам крото да ми дойде Simple Smile Снощи даже си пийнах подобаващо от мъка  Joy Сега съжалявам жестоко  smile3537
А от тук нататък, никой да не е посмял да се появи без  EFP

Почвам да потготвям новата тема, обещавам да е двойно по-късметлийска  Heart Eyes
Комалче имаш още два дни нищо , не се знае ☝, Как ги описваш тези теми НЗ но върши работа така , че действай 😂

# 704
  • Бургас
На мен ми дойде  Rolling Eyes този път няма и 24 часа след като спрях утрогестана  Shocked Shocked то се пробваше последните 2 дни, въпреки него  Shocked Чудя се дали не е защото започнах да пия корен от мака, казват че се случвало , докато се наместят хормоните  newsm78  

Отивам сега до аптеката да купя и витамин д и витамин б 12, а на мъжът пикногенола, цинк  и мака на капсули за него, че му миришело на гадно праха и ще вкарвам тежката артилерия  #2gunfire #2gunfire не се давам аз без битка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт