Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 512
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, маймунки Simple Smile
 bouquet bouquet bouquet

# 676
Вики, Комала, Хриска, благодаря за отговорите момичета.  Hug
Сега точно я чух и тя твърдо е решила да чака, така че чакаме и се надяваме  Praynig

# 677
Сега точно я чух и тя твърдо е решила да чака, така че чакаме и се надяваме  Praynig
Всеки организъм е различен ,може пък да е с по късна О,много се надявам да се чуе пулс.няма по хубаво нещо от това. Praynig Praynig Praynig Praynig
Теди направи Престо още днес,след такова закъснение няма как да не се е наситина чертичката ако се развива бременност

# 678
Всеки организъм е различен ,може пък да е с по късна О,много се надявам да се чуе пулс.няма по хубаво нещо от това. Praynig Praynig Praynig Praynig
Различен е , разбира се. Дори и да не е късна О, за мен не е ненормално да няма пулс в 6 г.с. Кой знае как се е стресирало момичето, а точно сега трябва да е спокойна. Дано тревогите  й са за нищо!

# 679
Гоуст, и на мен  днес ми се появи течение, приличащо на ЦС... да взема и аз ли да си направя тест довечера, странна работа. Другото което е от снощи е болка в гърдите и уголемяване на размера им, но това си е стандартен ПМС...

# 680
Етоалче, честит празник, мила! Да се  жива и здрава, много  обичана  и в най-скоро време с пухкаво коремче!
Страхотни предложения  за тема, едва си избрах! Идва най - най - любимото ми време от годината!

# 681
Момичета,много хубава чертичка на Шуър чек. Отивам на лекар.

# 682
Момичета,много хубава чертичка на Шуър чек. Отивам на лекар.

Ехааааааааа smile3501 newsm44 А дано и да пишеш после  newsm17

# 683
Нищо не се видя. "Лабораторията и гинекологията не били точни науки 2+2 не правило 4. " Доктора каза да си направя кръвен в понеделник . Срещу 50 лв получих отвратително отношение и обиди за моята умствена компетентност

# 684
Така , понеже високия прогестерон не ми дава мира , поумувах малко седем дни назад от петък е 19.11, когато явно ми е била О, правихме опит на 18.11 към 2 вечерта... едва ли е имало време да се оплоди Я, само не разбирам това зацапване на 22.11 .Знам , че сте на същия акъл като мен и няма с кой друг да споделя размишленията си

# 685
Етоал, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и най- прекрасния двучертичков подарък! bouquet

# 686
Теди.браво радвам се за теб.

# 687
На всички много благодаря  Hug Hug Hug Heart Eyes Party
Да Ви се връща двойно и тройно  Hug
Вики,браво,че всичко е наред,много се радвам  Hug
Теди,дано да намериш читав лекар,но иначе тихичко честито  Hug
Комалче,дано,да ти се връща,но мисля,че този месец няма да е наш,почнаха ме Пмс симптомите  Simple Smile
Но каквото-такова,сигурна съм,че скоро всички ще се изнесли  Hug bouquet

# 688
Етойле 🤗💐🎂 Пожелавам ти мммммм.  newsm78......каквоо ли ...🤔....Б Е Б Е многоооо ясно 😘 Бъди жива и здрава 🤗 bouquet
Много сте писали пак  Rolling Eyes Mr. Green
Теди,честито за двете чертички  Hug Къде ходи на преглед?
Силве  Hug  малкоооо по -спокойна бъди, от няколко дни и ти си различна ...напрегната и леко изнервена сякаш  newsm78 . Викито я усетих по това, че има ➕ Simple Smile Хайде дано и тук позная Praynig

🤗🤗🤗 За всички други 🤗🤗🤗 Дано успеем всички този месец  Praynig😇

# 689
  • Сан Франциско
Etoile, честит рожден ден! Много здраве и щастие и скорошни хубави новини!

Dafnita, честита рожба! Да расте слънчицето здраво и щастливо и много да ви радва.

Emsi, честито - лека и безпроблемна до финал!

Малко са ми закъснели пожеланията, но са от сърце.

Наръсвам ви съботно с розов прашец от нашето момиченце:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт