Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 088
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
Къде мога да поръчам постни чушки и сърми за Коледа?

# 301
Автобус който ходи до Метро 2?

# 302
  • Пловдив
Добър психолог за дете Thinking В Тракия дали има?Мисля имаше някакви реклами на логопедичен център с психолог...

# 303
До Метро 2 няма обществен транспорт.

# 304
Така предполагах и аз, благодаря.

# 305
  • Пловдив

Хранителен магазин "Център", на главната, срещу художествената галерия. Но го направи по-рано, защото обикновено имат много поръчки. Аз по принцип от там поръчвам храна. Поръчвам по телефона и отивам да си я взема. Имат и доставка, ако ме мързи. Но по Коледа не знам колко ще се чака за доставката.

Предполагам и на други места може да се поръчва. Лекси,Триумф. Но на центъра сами си готвят. Кухнята е над магазина.

# 306
  • Пловдив

От няколко години http://raia.bg/raia/about/ правят цяло меню за Бъдни вечер, което е за 4 човека (ако не се лъжа мисля, че беше така миналата година). Цената беше съвсем поносима.

# 307

Хранителен магазин "Център", на главната, срещу художествената галерия. Но го направи по-рано, защото обикновено имат много поръчки. Аз по принцип от там поръчвам храна. Поръчвам по телефона и отивам да си я взема. Имат и доставка, ако ме мързи. Но по Коледа не знам колко ще се чака за доставката.

Предполагам и на други места може да се поръчва. Лекси,Триумф. Но на центъра сами си готвят. Кухнята е над магазина.

Вярно, не се бях сетила, много благодаря! Бихте ли ми дали телефона им?

# 308
  • Пловдив
Хранителен магазин "Център" - +359886817136. Копирам директно от телефона и затова така излиза номерът.

# 309
Хранителен магазин "Център" - +359886817136. Копирам директно от телефона и затова така излиза номерът.

Много благодаря!

# 310
  • plovdiv
На Рая менюто за Бъдни вечер за 4 човека е 35 лв.Някъде го видях.

# 311
Супер, много благодаря Simple Smile

# 312
  • Пловдив
В коя лаборатория имат опит с взимане на кръв от вена на малко дете?

# 313
Синево-бивша Хронолаб,централната-в Тракия,но вече пращат кръвта в София и не се знае доколко достоверни ще са резултатите.Филиала на ул"Кавала" също има опитна лаборантка.
Писанец не правят коректни изследвания.
Успех !

# 314
  • Пловдив
Синево-бивша Хронолаб,централната-в Тракия,но вече пращат кръвта в София и не се знае доколко достоверни ще са резултатите.Филиала на ул"Кавала" също има опитна лаборантка.
Писанец не правят коректни изследвания.
Успех !
В София  newsm78 защо ли?Новата има база е мн.голяма...техника ли нямат?

Общи условия

Активация на акаунт