Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Добро утро!
Вио, как ще си виновна ти за астма бре! Понякога ми иде да го дърваря твоя мъж. Изчакай и мнението на пулмолога все пак.
Иначе, свекъра твърди, че единственото което му е помогнало, когато са му казали, че има астма е акациев мед. В момента няма констатирана такава диагноза.

За днес имам да направя една мусака и да прибера прането. После ще видя. Хващам се с мусаката, че да си освободя деня, че после и на тренировки ще вися.
Хубав ден на всички  Hug

# 151
Вио, споко! А ТМ за него си за колко неща е виновен... Ти каза ли му го?

# 152
Добро утро!

Ста-ди, да имаше повече хора като теб, света щеше да е по-добро място  Hug bouquet

Креми и аз завид, завид.

Ред, много ти е сладка снежинката! Какво стана с документите, приеха ли ги?

Вио, кога си на пулмолог? Докъде стигна с прегледите? Важно е да знаеш какъв е проблема и да си облекчиш състоянието. А тия мъже...  fight

# 153
Добро утро.
Вио как пулмолога не го установи това при изследване на дишането,а алерголога го установи -това не разбирам.При мен  крайната диагноза я постави точно  пулмолога,защото при астмата дишането не е в нормата. newsm78 А  за тмм #2gunfire  Моята се успокои с вземането на котка персийка,както я имаме вечер си спя и нямам толкова чести пристъпи.Преди спях изправена,а както котката е тук вече 4 зима не ми се е случвало. Laughing
Хайде пийте и закусете и марш по задачи.Тук се показва слънцееее,вчера нямаше и ми беше едно никакво.

# 154
Писе, пулмологът и личната дадеоха вероятна диагноза астма, алергологът я потвърди просто  Peace
Ма ко, акациевият мед как го е приемал? А за мм - заповядай, точилка ще ти дам от нас  newsm29

# 155
Аз ще се възползвам от точилката.

# 156
# 157
Добър ден, красиви! Зловещ мързел ме гони. Добре, че мм е на вечеря с гости-колеги, та ще дояждам каквото е останало от вчера. Взела съм си едни листи с немски думи, лежа на дивана, но всъщност се ровя във форума и чета една книжка.  ooooh!

Вио - сестра ми е с астма, но тя не кашля. Има от време на време пристъпи, не може да си поеме въздух и си впръсква от помпичка. Има разни неща, които понякога обаче й предизвикват пристъпите и тя се пази от тях.  Peace
Ако е за "консултация" с точилка и аз идвам.  Wink

Няма да споменавам всички, нали ви казах... мързел, но си чета всичко, което сте писали.  Heart Eyes

# 158
  • при късмета
Много станахме за точилката, всеки да си носи, че тази на Вио няма да издържи  hahaha

Вио, просто често е ял акациев мед, всеки ден. Не по специален режим или нещо подобно, но например закуската задължително трябва да го включва, може и 1 лъжица да е. Просто си е хапвал, когато се сети.

Мусаката е във фурната и като стане готова пак излизам. Вчера съм забравила паста за зъби на шефа и течен сапун при пазара, че така и не влязох във верига. Сега се чудя дали да не отида в някоя по-голяма верига, че и аз да намажа нещо или просто да ида до СВА отсреща. )Сега ми е най-близо, а нещо не мога да свикна да пазарувам в този магазин)

# 159
Оф преди малко звъннаха от градината, Дея е повърнала и я заведох да се гледат със свеки  Tired И изобщо положението е - не върви, не върви, че като спре.....

# 160
Вио, да се оправя бързо Русокоска! Ти също!
Аз хванах един чудесен вирус, явно от Ема от дг. Тя се оправи бързо, но аз завчера и вчера такъв кошмар изживях, не е истина. Т, кашлица, споли, всички екстри. Изварата ме спаси.
Отивам да вземам ученичката, че има  час по флейта.

# 161
Хортензия, кажи честно, как ги правите тези деца с твоя мъж. Та балет, та флейта.....да не сте объркали някой, друг век?

# 162
  • Великобритания
привет и от мен
и мен какъв мързел ме е налегнал в това време
ама то небето като мокър вестник , и е едно гадно , сиво и мрачно
само за мързел
ама мойто дивото не разбира ,че майка му я мързи хахах
ще ходим след малко на детския център да поиграе малко с децата , че милата издивява вкъщи
отсега се моля януари да я приемат на градина и да почне да ходи всеки ден по 3 часа ..

# 163
Хаха, Мари, някой път и аз се чудя да не са ми дали друго бебе в родилното. Че каквато съм пластична и музикална, няма как да съм му майка.  Joy Учи  в музикалното, специалност флейта. Балетът е извънкласно занимание, вече четвърта година на доста високо ниво. Тая година спечелиха първо място на национален конкурс и второ на международен. Тая й заложба също не е от мен.
Мако, претръпна ли вече?

# 164
Добро утро! По едно силно кафе за събуждане:

В последно време има доста неприятни ситуации в работата на мм и нещо настроението е доста минорно...

Вио - как е Дея? Дано е било нещо еднократно!  Praynig

Хортензия - браво на детето, че е толкова отдадена и следва това, което й харесва.  Peace

Ма ко - като каза мусака, май и аз днес ще правя. Мързел, не мързел все трябва да се яде.  Wink

Мария - какво стана с онази история с учителката? Има ли някакво развитие?

Ста ди - поклон за инициативата и организацията!  Hug

А, и нещо сърцето ми прескача последно време... Оплаках се.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт