Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
Добро утро!

Мързел, не мързел все трябва да се яде.  Wink
Баш така става  Laughing

Надявам се. Сега проблема е, че не знам кога ще се сглобява пуста кухня. Миналата събота щеше да сглобява корпусите, като се разбра за грешката. Тръгна да преправя, не знам какво, като му се каза още веднага да сглобява каквото е налично. Пак не чува. Тази седмица го нямало, утре си идвал и не знам за кога ще се организират.
Мария, и на ен ми е интересно ка ксе разви случая

Аз съм на мързел днес. Намерих 2-3 сайта с намаления за утре, ще дебна за маса

# 166
Добро утро!
Дея е с вирус. Вчера след като не спря да повръща цял ден, вечерта стигнахме до личната да я прегледа. Нищо страшно, изписа ни свещички против повръщането и днес и утре няма да е на градина. Слава Богу изкарахме добре нощта, сутринта беше свежа и игрива, дано да е било нещо леко и да минава бързо  Praynig
Ма ко, и аз му се каня на Черния петък - искам нов телефон и таблет, да видим дали ще ме огрее...

# 167
Я, кога е този черен петък? В Щатите си е голяма работа, дори бях облажила един часовник, ама не знаех, че и в БГ правят. newsm78

Вио - тези вируси като цяло минават сравнително бързо, ама все пак не е приятно.

Ма ко - дано намериш искана маса! Praynig

Сега пък майка ми ме зарадва с разни "приятни" новини... Аман, като се започне... #2gunfire

А навън е ад! Небето е притъмняло в цветове, каквито не съм виждала - розово, лилаво, пурпурно-черно и гърмииии, лелелеле-малеееее. Всеки момент ще се изсипе такъв дъжд. Какво да правиш? Екватор!  ooooh!

# 168
Добро утро!
Днес ако има празнуващи- да не се стискат и да почерпят!
Да са живи и здрави!
Смърфи, обръщай си внимание- почивка, шопинг, картички, книжки, музика, някой и друг Васко Василев и ще ти мине! Съжалявам за новините от работата на ТМ. Ти, да видиш на нас какво ни дойде до главата. Един "приятел", който стана съдружник на ММ в нова фирма така го изигра, така го завлече с пари и го няма да се обади от поне 2 месеца. Вчера са се видяли и му казал, че ММ му дължи пари. А той оправи цялото помещение, изпука си патроните с връзки и т.н. Имаше и личен заем....Пълен дебил се оказа. Но няма нищо ненаказано.
За всички заинтересовани за учителката. Ударила е още няколко деца- едното с учебник. Таткото е бил много афектиран. Другата майка ми каза, че детето й е буйно, та си го е заслужил  #Crazy. Та, тъй като тази жена си има лоби в училището и отделно училището ни е известно дори и на инспектората с политическата си протекция се оказа, че една жалба няма да промени нещата. А ще изостри и отношението към дъщеря ми. Повярвайте ми това може да стане! Уви! Та се надявам още някой и друг афектиран родител да намеря, без да ги притискам и да се проведе сериозен разговор. Аз, ако не напъна и жалба ще пусна, и телевизия може да намеря, но после и дъщеря ми ще го отнесе, за съжаление. Най- ми е лесно да пусна жалба и да ги преместя в друго училище, но моите деца не искам да се местят и това ми връзва ръцете. Та, на дълго, но не знам до колко ви стана ясно, но за момента съм в изчакване.
Днес отворих Лидъл. Купих на щерката пирограф. Това си поиска за имения ден, който е в началото на годината. Ако знаете колко хора имаше пред магазина преди да е отворил, а аз с грешна информация, че отваря час по- рано. Поне купих и храна за котките!

Смърфи, снимай! Обичаме всички да гледаме снимки!

# 169
Смърфи, конкретно за Емаг, а и май не само за него - утре, 25.11. е Черен петък!
МарияТ, отвратителна ситуация с тази учителка, дано намерите изход.

# 170
  • при късмета
Смърфи, ето голяма част от участниците в черния петъс и сроковете в които ще е валиден
https://vsichkioferti.bg/promo?utm_source=VsichkiOferti.bg&u … %202016%20InHouse
Има и магазини, в които е на място и решават в последния момент дали ще се включват. От всякакъв род са магазините
Мария, това е много неприятно. Аз не бих издържала и бих направила панаир. Ако се случи това, което предполагаш, след време друг панаир с последиците от всичко и с въпроса такива ли трябва да са.
Вио, бързо да се оправя Сладейка и никакви болести повече

Ставам да яхам прахосмукачката

# 171
Мария - много неприятни ситуации, както с тм, така и с тази учителка. Особено съм бясна за учителката, такива поразии може да направи тази жена. Децата са й потърпевши, а тя била с протекции. #2gunfire Аман от хора с протекции. Но не само в БГ е така. Ето и във фирмата на мм, и там си имат едни "хубавци", дето с пръст не може да ги пипнеш.  ooooh!

Ма ко, Вио - тенкс! За емаг със сигурност ще се възползвам, че искам да си купя още една машинка за кисело мляко. А и ще разгледам още какво има.  Wink

Че защо има толкова хора пред Лидъл преди да отвори магазина?  newsm78

# 172
Защото, Смърфи, има стоки, които се пускат понеделник, четвъртък и събота. Аз отидох рано, за да използвам превоза на ММ, който караше детето на училище, а малкия спеше сам през това време. А хората пред магазина си чакаха стоките на промоция- дрехи, играчки и т.н. които са с ограничено количество. Но опашки не съм виждала от години и за това така се изненадах.

# 173
Знам, че Лидъл пускат някакви тематични седмици, явно са доста атрактивни. Но се учудвам, че някой чака пред магазина, за да отвори. Като едно време, като пускаха дефицитни стоки. Wink

# 174
Смърфи, навремето имаше и списъци!
Аз вече обядвам.

# 175
  • Великобритания
Ох тоз Лидъл ще ме разори
при нас са пуснали дървени играчки , и оня ден мъжа ми ме закара , ама без да влизат с детето
чакаха отвън в колата
а аз вътре се отплеснах
миии..обожавам дървени неща
исках от всичко да ѝ взема , ама предвидливо си взех по малко пари в джоба хахах
и все пак и купих 4 играчки , уж за именния ден да има за подарък
а другите за сега
скрих само единия замък , че ми се стори , че още е малка
а другите бяха отворени веднага ..ми игра 10-15 минути и това е
нищо , ама нищо не заслужава мойто диване
а вчера баща ѝ купил пак дървена играчка , работна масичка - с болтове, гайки , чукчета ,отверки
сега пада голямо чукане и блъскане хахах.. майстор щяла да става  Mr. Green Mr. Green

# 176
Добър ден!
Мими с играчките за съжаление е така  Mr. Green Искам, искам, искам....и после аз подарявам  Joy Та с годините се научих да подарявам "емоции" - пътувания, детски центрове и т.н. Сега за РД ще ги водя да се катерят на изкуствена стена.
Мариат  Hug
Хортензия bouquet
Тук също има "черен петък", обаче....такъв народ се изсипва и такива боклуци се продават.... Аз чакам намаленията януари-февруари - тогава се пуска къде, къде по-добра стока на супер цени, а и населението вече се е изръсило за празниците и е супер спокойно по магазините.
Малкия вчера се върна от турнира по ръгби като статуя от кал  hahaha и в носа му имаше  Joy
Иначе аз започнах новата серия, уж ме наплашиха че е по-страшна, а аз се чувствам по-добре  Mr. Green
Сега ще врътна едни сърмички, че така са ми се преяли....
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 177
И сега, на мен също ми се преядоха сърмички. Кво да праа?
Ей, тая тема с манджарето ми е много болна. Да апна, че да не се мина, ама нека се търкалям!

# 178
И сега, на мен също ми се преядоха сърмички. Кво да праа?
Ей, тая тема с манджарето ми е много болна. Да апна, че да не се мина, ама нека се търкалям!
hahaha
Споко, не си само ти. Много сме, силни сме  261uu Animal Pig 261uu

# 179
Ох  Вио смея се .
А за сърмички аз хапнах ,днес последната порция мама ги зави оня ден. Heart Eyes
Снощи с щерката се мазахме  с боя,нея боядисах и понеже остана боя та си намазах краищата и сега съм като с омбре. hahaha
Излизахме да се разходим ама доста си е студено,обаче пък има слънце.
Сега готвя шкебме. Wink
Вио бързо да се оправя Дея.
Смърфи има и такива дни с лоши новини,ама пък после идват добрите. Hug
Ма ко хайде бе давай зор на тоя майстор че чакаме снимки да видим. Laughing
Калинка герой си ти, ще издържиш. Hug love001
Мими после да не е твой ред да играеш на масичката. Wink
А за черния петък и аз чакам  пък може нещо и да си харесам.В Алито има евтини рокли и са доволни от моделите,та там се чудя от одеве и се ровя,ама затворих и подхванах плетката.
Честито на празнуващите днес-св.Екатерина е . bouquet

Общи условия

Активация на акаунт