Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Germany
Момичета, почерпете се за здравето на големият ми син  party023  cook Wine Glass Днес става на 12! Да ми е жив и здрав!

# 181
Мони с тези стрелци.... Да ти е жив и здрав и само радости да ти носи!!!!  Моя след 3 дни ще стане на 12г.  Mr. Green
А пък за сърмичките - ами мятайте ги - сега им е сезона, да няма да чакате жешкото лято, че да ядете сърмички  Joy

# 182
  • Germany
Лейди, благодаря! Помня аз, че бяха по почти едно и също време родени децата ни Simple Smile

# 183
Мони, да ти е жив и здрав рожденика  bouquet
И мойто мънинкото е Стрелче, та скоро и аз ще черпя  Heart Eyes

# 184
  • На север
Ред, много ти е сладка снежинката! Какво стана с документите, приеха ли ги?

Да приеха ги. Сега ще чакаме три седмици. Тук ти дават време да си промениш решението  Laughing После по пощата щели да пратят разрешението т.е. и там отиде седмица и след това се почва търсене на църква, заведение и дата. Сватбата ще е малка. Очертаваме се около 25-30 души, повечето от неговото семейство. Тъй като той е полуиталианец може и от Италия да дойде някой. Моето семейство до неговата рода е миниатюрно просто. Баща му са 4 деца, майка му 3... Аз съм сама, а не се имам много с родата. И така нашите ще дойдат, едни роднини, една, две приятелки уж има шанс, но ще ги разбера ако не могат понеже е наистина скъпичко. Лошото е че като ни дадат разрешението имаме 4 месеца само да се оженим, а брат му се жени юни месец и майка му настоя да не сме се женили по същото време. После почна да дава акъл пък, че не можело да каним роднините на сватба един, два месеца преди нея. Аз се опитах да обясня, че имаме 4 месеца и трябва да правим и покани и да ги пратим, че докато ги получат .... тя не та не и накрая й казах, че ние ще си решим кога, понеже си е нашата сватба и тя се разсърди  Thinking Ама мина й вече де... Аз не съжалявам понеже поне ще ме остави малко намира с нейните съвети кое как да бъдело.
И така да ви разкажа за вчера Simple Smile Моят нали имаше рожден ден, но го боля гърба и не отиде на работа. Казах му, че между 14 и 17 трябва да ходи някъде понеже имам изненада погдотвена. С една приятелка отидахме да вземем тортата, накупих украса, балони. Стана много хубаво. Даже по-добре от колкото си го представих. Даже проявих малко труд и творчество  Mr. Green Хрумна ми и идеята да направя плакат с надпис лично за него и да го закача някъде навън по пътя за вкъщи. Докато намеря подходящо място се оказа, че съм минала към километър  Joy Залепих го за една кутия на кръстовището,  от което трябва да мине за вкъщи. Сложих и балон. Даже инструктирах роднините да паркират по-далеч, че да не види колите. Остана изненадан и даже леко стъписан. Хапнахме торта, поприказвахме и после като си тръгнаха си поръчахме суши. Бях изтеглила 8 филма да си избере между тях. Гледахме 2 филма, пихме вино Simple Smile Хубаво беше. Каза, че това му бил най-хубавият рожден ден и ми благодари поне 10 пъти. Даже майка му ми благодари, че съм зарадвала сина й толкова много.  Heart Eyes
И тук празнуват черния петък и моят ме кара утре да сме ставали в 5 сутринта да ходим в мола в Осло. Хммм ще я видим тази работа...Аз днес съм на плодове, че вчера се отплеснах с това суши...
Между другото какво е ММ и ТМ?  newsm78

# 185
  • Великобритания
Ред - браво , страхотна изненада си му спретнала , браво на теб
постарала си се  ,и най важното е , че е било оценено
ТМ =твоя мъж
ММ =моя мъж
 Laughing
Лейди - още е малка да си казва какво иска , затова ние купуваме
явно е , че купуваме грешни неща , щом са за по 10 макс 15 минути
стискам палци новата серия да е по лека и да мине бързо  Hug
аз пък правя ребра с кисело зеле и ориз хохохохо
ще има освинване довечера

# 186
Мими, нормално е за нейната възраст, не се притеснявай. Не са грешни играчките, просто на децата бързо им омръзва и все гледат да се прехвърлят на нещо ново...Все пак имат да опознават цял един свят, логично е да са любопитни. Не й се карай и не мисли, че го прави нарочно  Peace Hug

# 187
Мони, да ти е живо и здраво момчето! Повече никакви здравословни проблеми пожелавам!
Ред, и на ТМ Laughing пожелавам само хубави моменти с теб до дълбоки старини!
Момичета, не ям сърми, защото се опитвам да избягвам въглехидратите(ориз), защото кръвната захар ми беше висока. Иначе с удоволствие.

# 188
  • при късмета
Мони, да ти е жив и здрав рожденика, много усмихнат и щастлив!
Ред, хубава изненада

Голям мързел му ударих днес, цял ден чистих  ooooh!

# 189
Голям мързел му ударих днес, цял ден чистих  ooooh!
Заслужаваш СПА. Отиди до някоя институция, за да си починеш порядъчно! Mr. Green

# 190
  • при късмета
Даже первази свалях от пода и чистих под тях. Сега мъжа ми има да слага  hahaha
И щори свалях и мих.
Абе почивах активно.  hahaha
Сега се обадиха момчетата, че всичко е боядисано за кухнята. да видим кога ще е сглобена.
Мими, ти как очакваш на тази възраст да играят с часове с нещо? Така са всички, ще започне да се заиграва за по-дълго време.
Единственото което не им омръзва до късна възраст е физическата активност. Ако можеха само да тичат по цял ден и никой с нищо да не ги занимава, щяха да са най-добре.

Отивам да събера щорите от банята, че не могат да се изкъпят  hahaha

# 191
  • Великобритания
момичета , не очаквам да се заиграва с часове
а просто да се занимава поне по малко с тях ,
ама вместо това и е по интересно да къса салфетки ( ей с това може да отиде половин час )
понякога много , ама много ми се иска майка ми ,или свекърва ми да са наблизо
ей така да ида и да я оставя за половин един час , аз да си отдъхна от нея
липсва ми времето само за мен ..
пфуу измрънках си го ..
нещо ми е докривяло  Confused

# 192
Ех Мими като дойде време да няма нужда от теб,тогава ще търсиш тези моменти като сте били сами....
Мони да ти е здрав рожденика!!!  bouquet
Ред браво за изненадата  и се е харесала.
Ма ко ти у ред ли си ,уж почивка пък си се трудила и за утре. Laughing
Мария хапни си ориз и на др ядене ще го приспаднеш.Аз ям ориз без хляб .
Вио как е Дея.
Ние излизахме да купим гранули за котките,ама покрай тях и неща за нас си взехме hahaha
Утре дават доста студено тук и вече китките са вътре.

# 193
  • при късмета
Ма ко ти у ред ли си ,уж почивка пък си се трудила и за утре. Laughing
Тц  hahaha
Мими, остави я да се занимава с каквото иска. Вярно, може да се наложи да чистиш после, но я оставай да се заиграва самичка. Все повече ще става твоето време, сега е в най-трудната възраст. Хем е на самоход и може много неща да направи сама, хем не е достатъчно голяма, че да се е научила какво може и какво не може вкъщи. С оглед безопасността имам предвид. Трудничко е като няма на кого да го оставиш и за малко.
Шефа много се занимаваше сам, трябваше аз да му привличам вниманието, че да ми обърне такова (не винаги се занимаваше с играчки, по-скоро рядко). После пък като поотрасна трябва задължително някой да му прави компания за игрите. Все е наопаки, като майка си  hahaha Сега пак се заиграва сам, че и си има анимационни сериали, които следи и знае кога ги дават и си ги гледа. И на компютъра стои. Намира си занимание, като не имам да свърша нещо. Моето време става все повече, сега пък се чудя какво да го правя. То няма угодия  hahaha

# 194
Мони, честит рожден ден на детенце!

Ма ко, не планирай мързел, че май ти е противопоказен...

Ред, тромава е процедурата, показала си обаче, че това е вашата сватба и ще стане по вашия начин. От рано да се знае. Браво за изненадата, на мен такива идеи въобще не ми идват. Въображението не ми е силна страна.

Общи условия

Активация на акаунт