Днес става на 12! Да ми е жив и здрав!
Ама мина й вече де... Аз не съжалявам понеже поне ще ме остави малко намира с нейните съвети кое как да бъдело.
Моят нали имаше рожден ден, но го боля гърба и не отиде на работа. Казах му, че между 14 и 17 трябва да ходи някъде понеже имам изненада погдотвена. С една приятелка отидахме да вземем тортата, накупих украса, балони. Стана много хубаво. Даже по-добре от колкото си го представих. Даже проявих малко труд и творчество
Залепих го за една кутия на кръстовището, от което трябва да мине за вкъщи. Сложих и балон. Даже инструктирах роднините да паркират по-далеч, че да не види колите. Остана изненадан и даже леко стъписан. Хапнахме торта, поприказвахме и после като си тръгнаха си поръчахме суши. Бях изтеглила 8 филма да си избере между тях. Гледахме 2 филма, пихме вино
Хубаво беше. Каза, че това му бил най-хубавият рожден ден и ми благодари поне 10 пъти. Даже майка му ми благодари, че съм зарадвала сина й толкова много.

Сега пак се заиграва сам, че и си има анимационни сериали, които следи и знае кога ги дават и си ги гледа. И на компютъра стои. Намира си занимание, като не имам да свърша нещо. Моето време става все повече, сега пък се чудя какво да го правя. То няма угодия
Препоръчани теми