Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мони, да ти е здраво, усмихнато и щастливо момчето!

# 196
  • Germany
Благодаря момичета!
Милият беше толкова усмихнат и щастлив днес, че ми напълни душата! Днес му направих бисквитена торта и любимата вечеря и сто пъти ми каза "благодаря, мамо". Толкова ми е прекрасно детето! Иначе с моя никакъв немски се оказа, че съм купила някакви негаснещи свещички от магазина и беше голям купон докато се мъчеха с малкото да ги загасят Simple Smile) Партито с децата от училище ще е в събота и лягайки си заяви, че днес му е минал само половината рожден ден Simple Smile Хубави емоции са празниците на децата.

# 197
Еха само хубави неща изчетох  Heart Eyes
Ред, Мони страхотни емоции имате!
Ма ко тебе и травмите не те спират, ами май само те настървяват  Mr. Green
Мими на мен пък ми липсва малкото дете  Blush ама пусто и аз съм ти надалече да я взема при мен поне за ден.... а как обожавам принцеси.... Много исках момиченце, ама една приятелка още като бях бременна ми каза - "ти не можеш да възпитаваш дама!" - съдба!
Вио то много стрелци! Ама са чаровни  Heart Eyes Не са като нас рогатите  Mr. Green
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 198
Мони - Честит Рд на голямото момче! Жив и здрав да е!  bouquet

Ред - честит ти рожденик и на теб!  bouquet Сега тепърва ще се нагласяте с родата, добре е да се знае от начало, че не може да ви казват те какво и как да го правите. Peace

Добро утро от мен!

# 199
 smile3506
Дам, няма никой за закуската на Смърфи и виртуално си я изядох до троха.
Вие, да не сте забегнали по черния петък? Аз съм с празна кошница за сега.

# 200
  • при късмета
Добро утро!
Първо при вас, после ще видя масите, които съм харесала дали са изгодни. Чак до петък са промоциите, а не вярвам всички за маси да са хукнали.
Ма ко тебе и травмите не те спират, ами май само те настървяват  Mr. Green
Hug
Не мога да те бия по дух и си много по-дейна от мен. Не сме една зодия, ама рогатото си личи и при двете  Wink
Мони, наистина сме най-доволни, като са щастливи децата. И на партито да си изкарате добре

Аз отмъквам, кафето от почерпката на Смърфи, че само то остана и ще се досъбуждам. Добре, че утре е събота и шефа днес едва стана.
Да ви покажа котетата какви манекени са станали. Винаги стоят като за рекламна снимка. Обаче още не дават да ги докоснеш дори.
Скрит текст:

# 201
Добро утро!
Ма ко, страхотни са, дано си намерят стопани  Praynig
Аз гледам в Емаг - егати промоциите, кукли по 70 кинта и конструктори по 100  #Crazy Иначе има смартфони и таблети, които са изгодни, сега остава да реша дали да си взема или да чакам по Коледа нещо...  Thinking

# 202
  • при късмета
Вио, ако ти трябват конструктори, днес има намаление и в Комсед, а в понеделник в озон.бг. Хиполенд също са в черния петък, ако не се лъжа.

За подарък за Дея май не мога да помогна

# 203
Тази година и ние удряме на камък с подаръците за Коледа.
Вчера взех пирографа за имения ден на щерката. Поиска го на момента.
Айде и на малкия подаръка за имения ден се подари. Нали единия е на 24.12, другия на 01.01- то и двата дни не празнуваме официално с гости и намазаха. Малкия е много, много доволен. Получи си книгата на един английски блогър. Изяде я! Верно, че е комикс, но има ужасно желание за четене. Този месец получи и една за Майнкрафт- пак на английски- и нея за отрицателно време изчете. Това е единственото дете, което се радва на книги и ги чете. Щерката не може и не иска да го стига. Всичките ни приятели се радват, когато му подаряват книги, защото детето искрено се радва и вълнува. Много от книгите, които чете са си истински глупости, но желанието за четене няма да му го отнема, като му откажа книга, която според мен е неподходяща.
Вио, избирай играчки, от които да не се спъваш у дома. Деа има ли тротинетка? А за Ванко- ролери. Много малки деца вече карат.

# 204
МарияТ, браво на детето, нека чете!
Ма ко, мерси, ама от тия вериги нямаме наблизо  ooooh!
МарияТ, имаме тротинетки, цели 2 броя. За ролери мисля че са малки още, пък и сега не им е сезона...Ще измисля нещо де, но имаме и рожден ден преди Коледа и това малко усложнява нещата - както откъм идеи, така и чисто финансово, щото не може за единия да има подарък пък за другия да няма, и така.

# 205
  • Великобритания
привет привет
хубаво напича при нас , ама е студенооо
и аз нищо не си харесах (засега )от чернопетъчните сделки
таз година тотално излагация
никак не можах да спя и сега съм намусена , поне докато си изпия кафето
имаме нови съседи , индийци са
жената ми изглежда приятна , дано не е като предишната
че тя като ни види на улицата и минава на другата страна ххаха

# 206
Сега трябва да мисля подарък за коледната размяна в офиса на мм. #Crazy Сега ми кажете каква е тази работа? Близо 70% от населението са мюсюлмани, другите са основно китайци и индийци и съвсем малко европеидни за цвят. Каква коледна размяна на подаръци?! newsm78 Че на всичкото отгоре сумата за подарък е 8.30 лв. по днешния курс. То в БГ трудно ще купиш нещо, дори и символично, камо ли тук, където е по-скъпо. Голяма кафяна напитка в Старбакс струва почти толкова. Хубавото е, че на мм се паднал колега китаец. Бях си купила намалени коледни чаши, ако още ги има, ще взема една червена. За китайците червеното е на късмет и пари. Като ходиш на сватба, нищо бяло не се облича, дори плик за пари. Продават си червени пликове тук, даже някои са с готови послания, ама пусто не ги разбирам, че са написани с йероглифи. Ама не върви само чаша. Та реших, ще правя някакви и коледни сладки. Китайците и индийците нямат нищо против храната, само на индийците не трябва да е говеждо (нали кравата е свещена). Проблем са мюсюлманите, че освен свинско, ако храната не е приготвена от мюсюлманин, не е халал. Това са по-крайните, ама много ги знам колегите на мм какви са.  ooooh!
Какви коледни сладки да направя? Лесни и сполучливи да са. Харесах си едни шоколадови напукани сладки, ама и още нещо.  Praynig

# 207
Смърфи, правила съм напуканите сладки. Ванилови кравайчета, но за да не се начупят си ги направих на топчета. Има едни- забравени сладки. белтъци, орехи и захар. Нещо като целувко-ореховки.
Направи от българските сълзички с бутер тесто, но им сложи и коледни подправки. На плота поръсваш захар. Слагаш тестото. Поръсваш го със захар, канела, кардамон, орехи и минаваш с точилката. После навиваш и в хладилника за да стегне тестото. Режеш и печеш до готовност. Бързо, лесно и много вкусно.

# 208
Мария - благодаря за идеите.  bouquet Ще взема да потърся рецептите на ваниловите и забравените сладки. Колкото по-просто, толкова вероятността за провал е по-малка. Peace

# 209
  • при късмета
Не мога да помогна за сладките, аз правя само едни бисквити (които не са коледни, само в коледни формички ги правим и шефа много ги обича) и чат пат меденки.

Вио, озон със сигурност доставят безплатно до адрес и можеш да поръчваш онлайн. Тяхното намаление обаче е в понеделник и вторник. Комсед и Хиполенд също може да поръчаш онлайн в техните сайтове, но не знам доставките при какви условия са, иначе и те са до адрес. Не е нужно да имаш магазин наблизо.

За днес най-после ще си направя нещо като миш маш. Само, че с праз лук, домати и яйца. За шефа има леща, че не яде никакви миш маши, за мъжа ми мръвка.

Общи условия

Активация на акаунт