Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Тука такъв студ ни е налегнал.Няколко дни е -10 , ама нямаме сняг за съжаление.Аз с детето сме 2 седмици ваканция.Иначе сме добре.Тези дни ще правя сладки.Живот и здраве догодина и аз ще се включа отново с картичките.Много ми беше приятно като си отварях пощата в Бг и  всеки ден имах по няколко.
Ред, честито.
ВЕрче, постнах ти във фб едно коте, което си търси дом.Голям сладур е.
Моя единия син заминава на 28 за ЛА.Хич не ми се иска, ама и не мога да го спра.Взел си е билет вече.
На всички желая Весела Коледа.
Ще се постарая да пиша повече.

# 631
Здравейте! Аз ходих на разходка и сега съм като преродена.
Бонболина, Мони, Плами благодаря за картичките  bouquet
Ред много добре сте го решили  Peace За кучо - дано не се налага да има фуния на врата  hahaha няма такъв ужас  Mr. Green два пъти по 10 дни сме я търпяли - ходихме насинени. То добре, че твоето си е мъничко.
Креми  Hug децата растат....не може все да са край нас.
У дома също ще е спанак, но с агнешко. Вече и фантазия нямам какво да готвя по няколко пъти на ден.

# 632
И аз замислям спанак, но с ориз, тези дни  chef
Имам си картичка от далечна Канада. Контеска, огромно благодаря  Party

# 633
  • Великобритания
пратих ММ на работа с рейса , голям цирк е
през 2 минути ми пише къде е , как е , колко хора има
милия , откога не се е качвал на автобус незнам , ама си е преживяване хахахах
украсихме елхата , детето я предекорира няколко пъти и сега я завардих с няколко стола ,че да не я стига
ама иначе ѝ се радва , сега вече отдалече

# 634
  • На север
Нашата хубостница има проблем с аналните желези и май аз съм виновна. Къпах я онзи ден и не знаех, че не бивало да се слага шампоан в тази област...  newsm78 До сега никога не сме имали проблеми, а все с шампоан си я мия. Сложиха ни фуния и казаха, че трябва да седи с нея 8 дена. Милата толкова я е страх, че не искаше да върви и трябваше да я нося. Стоя 1 час права докато най-после легна. Като пробва да върви си навежда много главата понеже я е страх и удря фунията в земята и се плаши. За това отказва да върви. Не иска да яде, да пие вода. Стои като препарирана.  Cry

# 635
Оф Ред... това е "фунията на срама"... До утре обаче ще свикне с нея и очаквай да си минава по обичайните маршрути и да блъска мебелите.... Пази си краката, че като се засили да ти се радва - направо сваля кожа тая фуния.

# 636
  • На север
Решихме да отрежем малко от фунията с ножицата понеже беше прекалено голяма и според мен не е за нея. Сега малко се раздвижихме. Поне помръдваме малко на дивана обаче е страшна лепка. Не ме оставя да мръдна. Има подобрение. Даже пи вода. Simple Smile

# 637
Добро утро!
Ред, разсмя ме със снимката. Горкото кученце. Изглежда много смешно с тази жална физиономия.
Дано днес да е по- добре.
Валето и Писето не са писали отдавна. Ангелчето пък се затри тотално.

# 638
  • На север
Ох хора не знам какво да правя. Одрязахме фунията да е по-къса за да може да яде и пие вода. Преди това не искаше да върви дори и навънка не пикаеше понеже не може да подуши нищо. Сега яде, пие вода и души, но преди малко я хванах да се чеше пак. Сега ме е страх да не би да се натрови от лекарството. Нито така, нито така Sad

# 639
  • Великобритания
Ох Лейди , ще ме умориш бе - фунията на срама вика хаххах
Ред - гушкай душичката и я пази да не си хапва от лекартвото
не вярвам да е отровно , ама все пак я пази
голям студ при нас , или пък на мен ми е много студено не знам , ама съм усилила парното и бичи яко
Давайте да измисляме кво ще слагаме на масата на Коледа , че аз още нямам идея какво ще
освен салатките и мезетата де Simple Smile Simple Smile

# 640
  • при късмета
Ха добър ден!
Ред, бързо да се оправя кучето!

И аз още не съм измислила какво да е менюто на Коледа. Ще е лудница у нас, така, че е време да го мисля де.
Днес и племеницата уредих с подарък за Коледа и май приключих с тях.
Навън уж грее слънце, а като задуха си е студено. Сега се прибрах, а след малко за шефа трябва да излизам.

# 641
Нашето меню ще е на бюфет в хотела. Каквото ни сервират, това ще ядем, хаха. hahaha Заминаваме в петък, само дето се надяваме на малко плаж, но нещо доста вали, където отиваме. Ама времето не може да го променим. Зареждам киндъла с книги и ще чета. А и немският да го понауча малко, че се отпуснах в последно време.

Нищо интересно при мен. Една забравена в хладилника наденица от първата партида, станала на луканка.  chef Похапнах си доволно с чаша вино.  Wink

Картичките ми са изпратени вчера, надявам се да пристигнат до всички навреме.  Praynig

# 642
  • гр.Варна
Здрасти,здрасти.
Ред - голяма е сладуранка якичката.Дано бързо се оправи животинчето.
Ма ко да отиваш и да вземаш тайно едно котенце на шефа за Коледа.каква радост ще бъде самооооооо леле.
Благодаря на Контеса и прекрасната и дъщеричка за чудната картичка. bouquet
Смърфи къде така пак???
Ние за Коледа при свеки ще бъдем.Така, че каквото ми сервират ,това ще/не ще ям  JoyИ тъй като живеят в Сливен на 26.12 ще прескочим до Пловдив да си вземе новото животно и после се прибираме цялото голямо щастливо семейство във Варна. А тук ще ни чакат другото кученце и най-скъпия ни домашен любимец
Скрит текст:
щерката нали се занимава с конен спорт , и от почти три години си имаме наш спортен кон.Казва се Аладин ама всички му викат Александър щото така му беше предишното име.Сега сме в чуденка какво ще го правим с ММ като замине щерката за Астрия да учи догодина. newsm78 Обявихме го за продажба , ама...... кой купува сега такова нещо 

# 643
Добро утро,

наминавам набързо с кафето преди да ми е започнал деня и само исках да ви кажа, че се радвам, че картичките ви са пристигнали! Дано да са ви зарадвали!   Hug

Ние сме в луда треска за празниците и имам доста работа тази седмица. Чакам си другата седмица вече, защото от 1 година това са ми първите почивни дни.
Лек ден!

# 644
Мен пък хич не ми е празнично, не знам защо така. На Бъдни вечер свекървата ще приготви и ще дойде у нас да сме заедно, на Коледа сигурно сестра ми ще са у нас, а мм ще излиза, и толкова, повече гости няма да имаме. Подаръци не съм избирала още, само племенниците са готови, че на тях пари даваме и ми е лесно. Каквото - такова, само да сме здрави!
Тази вечер съм на банкет и децата ще са с мм...Свито ми е и притеснено, че не могат да се оправят без мен, но пък ми се ходи с колегите...Уф. Няма угодия значи  Crazy
Плами, с нетърпение чакам снимка на новия домашен любимец  Peace
Ред, бързо да оздравява твоята госпожица  Praynig
Гуш на всички и хубава вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт