Ред

Хем ми е зле, хем не ми се спи, хем искам да правя нещо....луда работа. Днес направо съм песен - замесих ванилените кравайчета, че то може и да ми е зле, ама не губя апетит

завиждам ти за организираноста - аз още не съм започнала да опаковам...
Хем искам пълна къща, хем съм отвикнала от празни разговори, мрънкане, недоволстава, оплаквания и все някой друг да ни е виновен....
тежко и горко на този, който ми каже нещо на въпреки... 
И аз се захванах да чистя и да оправям елхата и здравето ми се взе, че и пералня пускам, сгъвам дрехите и готвя... Малко седнах сега, че се изпотих с това чудо огромно. 
Днес съм в настроение. Чака ме украсяване на 2 метра елха. Свекито решила, че нашата мижава малка елха не била по норвежка традиция и ни купила огроооомна изкуствена елха, която разбира се аз трябва да оправям. Мисля да си направя една супичка от спанак, че ми се е прияло супа. Да ви се оплача неше кучо нещо не е много добре. От два дена си гони опашката и се чеше много и вчера намерих мястото и се оказа възпалено, даже беше пуснала малко кръв. Мисля, че и нагноява.и като че ли козината липсваше там.. Днес сме на ветеринар. Дано не я измъчат много. Ако ще я мажем с нещо не знам как ще я опазим да не го оближе...
Иначе тук продължаваме само да мечтаем за сняг. Мрачно е и вали дъжд. С моят решихме вместо да казваме на техните новината преди снимката на Бъдни вечер да направим малки подаръци за Коледа, в които да сложим по една чаша за баба и дядо и може би нещо бебешко вътре. Ако може и снимка да получим в петък от ултразвука и нея ще сложим. Още го мислим. Ако някоя има предложение как да им кажем приемам идеи.