Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Славе леко пътуване и прекрасни празници  Praynig
Ред  Hug

# 616
  • Великобритания
Славе - лек път и от мен , събирайте само хубави спомени
Ред - разбирам те напълно , споделяйте си , подкреяйте се и се обичайте
то това е най важното
а ..и се радвай че може да си споделяте , че има такива толупи , дето нищо не можеш да им кажеш

# 617
Добра вечер.
Честит празник на Смърфи, на Хортензен мъж. Лейди, и на теб за кучето!
Имам картичка от Контеса. Много благодаря. Моите картички също не са пристигнали до хората. Почти никой не е споделил.  Tired
Благодаря за стиснатите палци. Бях на преглед на гинеколог.
Ред, как са нещата при теб?
Мимито, завършете тази година с нова кола, а скоро и нова къща!

# 618

Добър ден момичета!
Днес съм малко по-добре, че вчера едва се примъквах м/у стола и дивана  Joy Хем ми е зле, хем не ми се спи, хем искам да правя нещо....луда работа. Днес направо съм песен - замесих ванилените кравайчета, че то може и да ми е зле, ама не губя апетит  Mr. Green меденките са изпечени, останаха линдзерите.
Мими какво стана с колата?
Ма ко как е Шефа след котето?
Оф всичко прочетох, ама с този изпържен мозък...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 619
Добро утро и от мен,

много сев рдавам, че картичките пристигат една по една. Много са бързи пощите от тук за писма.

При нас вече 10 дни е около -40 при нас. Но аз съм си у дома и не ме касае кой знае колко.
'
Вчера бяхме на премиерата на 'Стар уарс' и само докато излезем от колата и влезнем в киното за 5 минути измръзнахме. Доста е студено тази зима, но обикновено не се задържат такива ниски Т повече от няколко дни и от утре се очаква да е малко под нулата.

Доста изморена се чувствам и чакам почивната си седмица около Коледа с голямо нетърпение.

Вчера правих картофени кюфтета, тутманик с яйца,сирене и кашкавали, меденки и таратор. Днес няма да готвя  Laughing, но ще излизаме да пазаруваме. Почти всички подаръци за 8те деца са готови, но имам още 5 да купя за другите 6 деца на Коледа ,защото ще се събираме бг семействата пак.

Опаковала съм всичко и е под елхата от седмица вече.

Направихме 50 картички за класа, учителите и дружките на детето с малки подаръчни пакетчета, направих и за детската градина още 10ина, 40 пратих към Б-я и света и съм почти готова.

Весела неделя!

# 620
Здравейте!
Калинче, все по-добре да се чувстваш  Hug
Ред, и за теб  Hug
Контеса, ми ти си била по-заета и от джуджетата на дядо Мраз...
Славчето да си изкара супер, макар и да не е на северния полюс, където май й се иска.

# 621
  • На север
Контеса, -40  Shocked Shocked Shocked Ти къде си? При нас е около 0та и нямаме сняг още дори.

# 622
  • Великобритания
Лейди - докараха нашата кола с Recovery , ММ поръчал частта и ще се пробва сам да я смени
ама иначе харесахме друга колица , ще ходим утре да я видим в автокъщата и ако я харесаме я взимаме направо .. аз цяла вечер не можах да спя от притеснение , днес сутринта се оплаках на ММ и той ми се накара закво съм се притеснявала ..ма на - ей тъй ..
И да се оправяш вече , няма да се даваш  Hug
Мариат- дай боже
палци трябваше да стискам , ама не си споделила имаше ли резултат  Shocked

# 623
Kонтеса само докато ти прочета температурите и ми се зачерви носа  Heart Eyes завиждам ти за организираноста - аз още не съм започнала да опаковам...
Мими стискам палци за новата колица  Praynig
Оправям се аз, ама пълната къща+ваканцията...ми дойде малко в повече  Mr. Green Надявам се утре да съм ок, да си взема детето и кучето и да зарежа всички за поне 2 часа  hahaha Хем искам пълна къща, хем съм отвикнала от празни разговори, мрънкане, недоволстава, оплаквания и все някой друг да ни е виновен....

# 624
  • На север
Аз днес съм яхнала метлата и  #2gunfire тежко и горко на този, който ми каже нещо на въпреки...  hahaha
Сега си почивам малко, че вчера техните ни донесаха едно огромно 2 метра изкуствено дърво, лампички и една кутия с играчки и казаха, че било норвежки обичай да имаме голяма елха. Каква била тази мижавата, която сме си купили.  Joy И аз се захванах да чистя и да оправям елхата и здравето ми се взе, че и пералня пускам, сгъвам дрехите и готвя... Малко седнах сега, че се изпотих с това чудо огромно.

# 625
  • при късмета
Калинче, все по-добре трябва да си, нали това показват изследванията. Иначе вливките причиняват неразположения, ама без тях няма как. Почини си малко щом можеш утре.
Контеса, втресе като прочетох за Т при вас, бррр. Не, че тук е много топло де, много рано започнаха студовете тази година.Ти верно повече от джуджетата работа си свършила.
Ред, Контеса е в Канада
Мими, успех с колата

Ние днес с едни приятели разместихме стаята на шефа и секцията в хола. После им направих пица те докато пиеха бира и преди малко приключих с подреждането на гардероба на шефа. Все нещо си измисляме да правим  ooooh!
Запазих датата за РД на шефа, написахме поканите, че да ги даде в у9ще, че после няма да има време да кани деца.
И тази седмица да мине и малко почивка. Поне няма да ставам рано

# 626
Добро утро!

# 627
  • при късмета
Добро да е!
Изпратих шефа, започвам да подреждам секцията и да сменя водата на рибите.
Ще имам гости довечера, една приятелка, та и предварително трябва да си подготвя мезенцата, че тя ще ни вземе от тренировки.
Хубава предпразнична седмица на всички  Hug

# 628
Добро утро!!!
Аз се наслаждавам на сутрешно кафе и тишина - всички спят още  Mr. Green Любимата ми част от деня!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 629
  • На север
Здравейте и от мен  Grinning Днес съм в настроение. Чака ме украсяване на 2 метра елха. Свекито решила, че нашата мижава малка елха не била по норвежка традиция и ни купила огроооомна изкуствена елха, която разбира се аз трябва да оправям. Мисля да си направя една супичка от спанак, че ми се е прияло супа. Да ви се оплача неше кучо нещо не е много добре. От два дена си гони опашката и се чеше много и вчера намерих мястото и се оказа възпалено, даже беше пуснала малко кръв. Мисля, че и нагноява.и като че ли козината липсваше там.. Днес сме на ветеринар. Дано не я измъчат много. Ако ще я мажем с нещо не знам как ще я опазим да не го оближе... newsm78 Иначе тук продължаваме само да мечтаем за сняг. Мрачно е и вали дъжд. С моят решихме вместо да казваме на техните новината преди снимката на Бъдни вечер да направим малки подаръци за Коледа, в които да сложим по една чаша за баба и дядо и може би нещо бебешко вътре. Ако може и снимка да получим в петък от ултразвука и нея ще сложим. Още го мислим. Ако някоя има предложение как да им кажем приемам идеи.

Общи условия

Активация на акаунт