Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 647
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Калинче, стискам палци всичко да се оправи бързо и лесно с кучо  Praynig

Върнах се от зъболекар, децата си бяха вкъщи с учителка и върнах котето. Едно момиченце ми отвори, малко по-голямо от шефа и като му казах, че котето е при нас така му грейна лицето. Обаче шефа ще е много тъжен.
Ставам да пусна прахосмукачка, че заради котето не смеех, да не го плаша

Имам картичка от Бонболина, много ти благодаря!

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 21:34 от ма ко

# 601
  • На север
Ladybird_, и моята госпожица е същата. Всеки път като е навън после повръща клечки разни. Моят съвет е да го връзвате и да го ограничавате от подобни неща, защото той сам няма да се владее. Ние имаме едно като шило, което се завива в земята и е с дълга връв и се контролира колко дълго искаш да е. Правя го така, че да не стига до храстите, а да е само на райграса и ако има разни клечки и дървесини наоколо ги почиствам. Според мен трябва да го ограничавате понеже може да се случи пак. Аз не бих я пуснала свободно в градината.

Колкото до сватбата и двамата не искаме да подписваме и да правим сватба по-късно. За мен това е безсмислено понеже ние дефакто няма какво да празнуваме понеже вече отдавна ще сме женени. Няма да се чувствам, че е празник. Моят нали беше говорил с магазина и му бяха отказали и казаха днес да отидем да си платим и да я вземем роклята. Питах го какво е говорил и ми вика как им е казал, че щели да спечелят повече пари ако я задържат и вземат и капарото и я продадат на същата цена. Казах му, че така не се преговаря и този път аз ще говоря. Само да кажа, че бутика е в Швеция, на 1 час от нас и говорят на шведски, но се разбираме. Та отиваме ние и аз виждам собственичката на входа. Тя ме помнеше и ми каза да вляза да я пробвам и аз с една тъжна физиономия казвам, че не искам да я пробвам и я попитах може ли да я помоля за нещо. Казах й за ситуацията, че съм разбрала, че съм бременна, а роклята е много вталена в кръста и даже трябваше да отслабна малко за нея и няма да ми стане. Освен това не можем да си позволим и бебе и сватба и искаме да спестим малко парички. Казах и че 8000 кр са много пари в момента за нас и дали може да ни помогне и да откажем роклята като задържат капарото. Тя веднага се съгласи Simple Smile Моят беше ето така  newsm09 Излизаме и той ми вика, че бил много впечатлен колко емоционално съм го разказала и как съм я убедила за 2 мин.  Laughing Викам му, че така сме ние жените  Wink Според мен вече ще се замисля дали и на него не му прилагам този метод.  Mr. Green То не че не беше истина де ама така поднесено малко по-емоционално към една жена с две малки деца мисля, че има много по-голям ефект от колкото да ми говориш за бизнес и печалба. И така спестихме си 8000 кр. Ако се наложи да подпишем ще си взема нещо евтино, което е подходящо за бременна. Тъй като вече отказахме роклята мога да кача малко снимки да я видите.  Rolling Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 602
Ауу, Рет, да взема аз да се омъжа вместо теб? Hug
Лейди, какво става, има ли яснота по въпроса с кучо?

# 603
  • Великобритания
И аз влизам да питам за куч на Лейди ,
как е , надявам се да е малкия дявол
Ред - пратих ти покана , само да кажа , че роклята е уникална
и още по уникално ти стои
ама карай , сега ще имате вече къде къде по важни приоритети

# 604
  • На север
Оййййй mimmito, я пак прати покана, че аз май по-рано днес като пътувахме те изтрих.  Joy Видях, че някой, който не познавам ми иска приятелство и хич не се сетих за теб и го изтрих.  Rolling Eyes Имам този навик като не познавам някой и игнор... Искай пак приятелство!

# 605
Добър вечер.
Лейди, стискам палци за кучето.
A за теб стискам с двете ръце!
Имам картичка от мимито! Благодаря от сърце.
Ма ко, взимай коте на шефа! То се е видяло.
Роклята и булката са страхотни.
Лягам, мацки! Утре и за мен малко палци, моля!

# 606
Добра вечер-сутрин...Аз съм пак с кукуто  Mr. Green
Кучо е у дома - след антибиотик и вливки е доооста по-добре. Инфекция е. По-късно през деня пак ще ходим на преглед, но вече започна да се захранва и да пие вода. За два дни е смъкнал 7кг - де да можех и аз така... Трябвало е да го кръстим Лъки  Laughing Отново говорят за генетини проблеми, но докто можем да си позволим финансово ще е с нас. Та спряхме да рефтуним из къщи!
Ред имаш вкус - страхотна рокля! Само дето вече имаш нещо по-прекрасно и изобщо не съжалявай за роклята! Не винаги в живота нещата се случват както ги искаме и нареждаме. Преди 30години аз имах моята сватба, но нямах дете..., след това имах дете, ама нямах сватба  Mr. Green Хич да не ти пука - хващай твоя под мишница и беж да подписвате - за твоето състояние в момента това е важното!!! Ще имате празници, тържества, поводи безброй! Направи каквото трябва, а другото ще се нареди.
Ма ко вече няма на къде да бягаш по тъча - ще имате коте  Heart Eyes
Мария имаш стиснати палци! Почивай, възстановявай се, че и при теб голям стрес  Hug

# 607
  • На север
Аз още не съм заспала Sad Имам проблеми с безсъние от доста време, но преди си помагах с някои хапчета, а сега не може и и съм пак зле. Айде оплаках се дано вече заспя ...

# 608
Аз се оплаквам, че от два дни съм вързана вкъщи с една доставка, която трябваше да е вчера, после днес до 13, а доставчиците не говорят английски и не може да се разберем. По тракинг номера пише, че е отказана доставката... Бясна съм.  #2gunfire

Денят пак ми замина...

Ама да почерпя все пак, именичка съм:

# 609
Добро утро! Легнах снощи да почета, докато сваря едно месо на котлона в тенджерата под налягане. Преди двайсет минути Ема ме събуди. Тенджерата си вриии и съска. Цяла, целеничка и ние слава богу сме оцелели. Дори има още вода вътре. Голяма съм патица.
Та имам повод да черпя, мм днес е рожденик. Тъй като не ми се получават картинките, оставям черпнята нас вашето въображение - кой каквото му е на сърце /и стомах/🍰🍸🍬
Смърф, Честит празник! Бъди здрава и щастлива!
Лейди, много се радвам, че Лъки Joy прескочи трапа и тоя път!
Рет, наспа ли се?
Ма ко, шефа поуспокои ли се?
Плами, браво на твоето момиче!
Пия си кафето и се развихрям, че довечера чакам гости.

# 610
  • при късмета
Добро утро!
Аз се наспах и сега си чета хубави новини от вас.
Смърфи, да си носиш името със здраве! За доставката се оплачи на подателя от куриерите.
Мушкатова, да ти е жив и здрав рожденника, много да се слушате и обичате!
Мен от тенджери под налягане ме е страх и изобщо нямам такава.
Калинче, добре, че е само инфекция.
Последната ми котка беше Лъки и шефа така кръсти котето. Каза, че ако е момче иска да е Лъки и аз чак тогава погледнах какво е и беше момче. Естествено то изобщо не реагираше на това име  hahaha
Ред, роклята е страхотна, но не съжалявай. Много по-голяма радост от сватба ще имате
Мария, стискам палци

Вчера като се прибрахме дойдоха момиченцето на което дадох котето и майка му. Запознаха се децата и поканиха шефа да вижда котето когато иска. Жената беше приготвила една голяма кутия бонбони и пари, взехме само бонбоните. Бяха обявили възнаграждение в обявата, че го търсят, но не ни се видя редно да ги вземем. Детето така се радваше, че си е намерило котето. На шефа хем му беше тъжно и не знаеше какво да каже през цялото време, само дето тръгна веднага да види котето, а беше късно, хем засрамен, че го засипват с толкова благодарности, а той не знае какво да каже. Преди да си легне само каза "На мен още ми е мъчно за котето, но е по-важно, че направихме добро дело".
Отивам да правя палачинки на доброто ми дете.
Хубав иукенд на всички  Hug

# 611
  • Великобритания
Ма ко - да нагушаш шефа от мен , толкова добро дете е верно
Лейди - браво за куч
аз пък имам 2 картички -от Мони и Ангелчето
дано и моите останали пристигнат навреме , че май само Ма ко и Мариат казаха , че са получили
нашата кола се развали точно предколедно , ММ е бесен
изобщо не го е предвиждал , вчера тръгна на работа и е изгаснала напълно на 2 мили преди работа ,
ударил е един спринт , че да не закъснее , ама сега още не се е прибрал , че чака да я дигнат и да я докарат .. поръчал и частите , ама с тез стачки я дойдат , я не .. та сега ще видим как ще ходи на работа  Sad Sad , миналата кола си спомням че пак някъде около Коледа се прецака , ама той хич не се занимава , а направо я пусна да се продава ..сега да не стане и с таз така , че аз си я харесвам много Sad

# 612
  • На север
Смърфи, честит имен ден. Да си носиш името със здраве. Simple Smile
Хортензия Мушкатова честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и много да те слуша  Wink

Аз преди малко се събудих  Embarassed След малко ще се стъмни тук..Просто чудесно. Ще ходим до мола в съседния град за подаръци за Коледа, че на моят семейството му е доста голямо и имаме да купуваме доста подаръци. Вчера майката на моят ме пита как е роклята и дали ми е станала. Трябваше да я излъжа, че ми е станала понеже той иска да кажем на всички на Бъдни вечер. Малко кофти ми стана да я лъжа. Дано се приеме добре новината. Притеснено ще ми е много.

# 613
  • Бургас
Приготвих почти целия багаж.Дроб съм! Sad
Както винаги лекарствата са ни повече от дрехите,като че ли отиваме да мрем.
Добре,че поне този път ММ не си взе въдиците,а само джаджите за гмуркане и щял да ни обръща внимание.

Така е е яд,че му се вързах на акъла за това пътуване.
Ред,чудна рокля,но наистина е тясна в талията.Здраве да е,сега имаш други приоритети.
Лейди,от сърце ти желая следващата година да е много,ама много добра за теб! Heart Eyes Hug

мако,мисля,че като се върна ще сте се окотили.Иначе Шефът щете уволнява. hahaha

Момичета,трябва да ставам,че косата още не съм си боядисала.Ще гледам да се вържа там на нет,но ако не мога ви желая чудно посрещане на Новата година. bouquet

Все пак ще си пишем,не можа така.
Чао за сега!Чака ме два дни път с камили!Дано само пристигнем и се върнем живи и здрави.Още ми държи влага Коледата през 2004г в същия този Тайланд.

За красота утре трябва и да ми дойде,че да е мъката пълна,като в оня виц.

Целувки на всички!

# 614
  • На север
Славе, лек път и да си изкарате супер. Аз мечтая и аз за една екзотична почивка някъде Simple Smile
Момичета, днес съм много тъжна Sad и разочарована...  Sad Нямам с кой да споделя освен с половинката.

Общи условия

Активация на акаунт