Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 659
  • 739
  •   3
Отговори
# 585
Добре се чувствам за сега. Само ми е мъчно, че има вероятност да се наложи да приспим кучо... Пък и след 5-тата вливка почна да ми пада косата... Аз съм много позитивен човек, но тази година много ми се събра и вече чакам с нетърпение да я изпратя по живо, по здраво...

# 586
  • На север
Ladybird_, какво точно му има на кучо? Ако е ял клечки и подобни ще ги повърне. Моята като я боли корема остказва храна. Имала е дни цял ден не иска да яде. Иначе подвижен ли е? Заведете го на ветеринар ако само лежи и има други оплаквания или ако и утре не иска да яде. Може нещо да има заседнало в хранопровода примерно. Надявам се, че ще се оправи кучо.  Praynig

# 587
Ред благодаря ти  Hug Незнам какво му има, ще ходим на ветеринар/той там е стар познат и любимец/. Не успявам да го контролирам какво яде из градината - имаме голяма градина. Обича всичко - клечки, пласмаси, найлон, тел....От вчера сутринта не яде и не пие, омърлушен, повръща, но не се оправя. Той по принцип има доста здравословни проблеми и множество операции, но пък е много гальовен и любвеобилен. Ние още като го взехме знаехме, че няма да ни е лесно с него - беше изтърсака, с голяма херния и тежеше 2,5кг на 45 дни- много ниско тегло за неговата порода. Той си е късметлия и се надявам да продължим заедно.
Днес е последния учебен ден на малкия и започва ваканцията.
Поръчката за вечеря е пиле с ориз/аз ориз не обичам  Mr. Green/, а трябва да направя и седмичното пазаруване... Пак ще съм цял ден по пътищата.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 588
Добро утро!
Лейдибърд, дано да има късмет кучо  Praynig
Ма ко, котарачето е чудесно! Кръстници ще ставаме ли?  Heart Eyes
Ред, аз бих си облякла роклята  Peace

# 589
  • при късмета
Намери се собственика на котето. Сутринта имаше залепена обява във входа, че се търси. Шефа плака до училище, че и там. Обадих се на човека и му казах къде е котето.
Хапна като се прибрах и се размяука и само ходи след мен. Сега ми е в скута, мие се и се кани да спи. И на мен ми е мъчно, че трябва да го върнем, но доколкото разбрах и при стопаните има деца, а на тях сигурно им е в пъти по-мъчно.
Обещах на шефа да вземем коте, няма мърдане вече.
Калинче, дано късмета на кучо проработи и сега  Praynig Praynig Не знам как ще се чувства детето, ако загуби още един любимец за толкова кратко време  Cry
Трябва да пусна прахосмукачката, ама ще го пропусна да не го е страх дребното. Ще изчакам инкасатора за водата и отивам на зъбар да ми затвори зъба

Гушки на всички  Hug

# 590
Ей, жалко! Представям си какво му е на шефа  Confused

# 591
Добро утро!

Еее, Мако, жалко... Но поне котето си е добре, пък и вие ще си вземете друго. Ти май си го очакваше този вариант.

Калинче, дано се оправи твоя куч. Недей с такива негативни мисли. Досега явно е имал късмет, нека продължи... А и нали знаеш приказката "Коса расте, акъл не идва..." Всичко ще се оправи.

Браво на дъщеричката на Пламито.

# 592
  • Germany
Добро утро и от мен Simple Smile
Един брой дете изпратено на училище, 2рият брой е болен и ще отиде само за класното по история.
Имам си още две картички Simple Smile) Лейди, Ангелче, много ви благодаря!  bouquet
Лейди, желая ти от все сърце, кучо да се оправи и новата година да ви носи само положителни емоции!
Мако, дано бързо намерите друго котенце и шефа е щастлив!
Ред, няма ли вариант сега да разпишете, а като се роди бебето да си направите тържеството, с роклята и всичките му салтанати?
Плами, браво на момичето ти! Като знам колко е труден този език, много й се възхищавам Simple Smile
Славе, дано мине леко полета и изкарате прекрасно на почивката!
Изчезвам по задачки...
Хубав ден на всички!

# 593
Днес се вързах цял ден да чакам една доставка, дори на немски не отидох. Сега се обадиха, че утре до обяд ще дойдат. Ама денят ми замина... А беше много слънчево днес и можех да свърша разни работи.

Ма ко - това котенце прилича на британска късокосместа порода. Но ще вземете друго котенце на шефа - идеален коледен подарък. Heart Eyes

Калинка - дано се намери друго решение за кучо. А и ти не се давай, коса расте. Остава още само една вливка, нали?  Hug

Ред - понякога реалността е различна от мечтите.  Wink Най-важното сега е да подпишете и да си уредиш документите. С баща местен, не се хващай на хорото за частно раждане. Парите ще ви трябват после за бебето и т.н. Реорганизирайте си преоритетите!  Peace Като държите на тържество, ще го направите другата година, тъкмо ще си влезеш в роклята и ще имаш малък/малка шафер/ка.  Wink

Плами - браво на щерката! Какъв подарък да пращам за Кара?  Wink

Днес пак няма да готвя, аз съм на разтоварващ ден, демек непосладен чай, а за мм има разни неща в хладилника. Опъвам се на дивана и смятам да гледам някой сериал.

# 594
  • при късмета
Ще го вземат сигурно следобед, като се върна или направо довечера. Човека каза, че децата се връщат от у-ще наобяд, обаче аз трябва да тръгвам на зъболекар. Като се върна ще звънна да видя има ли някого, ако не довечера след тренировките на шефа.
Голяма е лепка, само на ръцете ми стои  Joy Аз шефа не съм разнасяла толкова като бебе. Много е сладко. Сега ще стана като досадна свекърва и все ще питам комшиите как е.
Калинче, важното е, че изследванията са добри. Има си покрай тези процедури неудобства, но трябва да ги преживееш. Да кажеш как е кучо. Дано бързо ти мине тази година и догодина всичко хубаво да ти се случи поне по два пъти, за компенсация на тази.

# 595
Добър ден от мен,тук валиии сняг и трупа.
Калинка стискам палци кучо да се оправи.А ти с нова прическа след  нова година. Hug
Ма ко внимавай като оставяш котката сама.И потърси нова до коледа има сега доста,или пък  онези двете под  блока. newsm78 Въпреки че трудно свикват вътре затворени.
Ред вземай роклята и както ти казаха момичетата подпишете сега,а тържеството след това го направете.
Плами браво на девойката.
Славе я стягай багажа и не мисли за нищо друго ,освен за приятно изкарване.
Вио как сте вие ,намери ли подаръци.
Смърфи пак на бързо вие в бг,ама си оправна ти.
Как ми се спи дали е от времето или защото тези дни не пия кафе,а чай. Взех да сглобявам едно одеяло ама нещо бавно става.Ще сготвя една супа и това ще е .

# 596
Писе, подаръци намерих, Дядо Коледа дойде в детската градина, подари ги, и даже вече са изпочупени  ooooh! Мен не ме е яд, очаквах да стане така, ама мм много го преживява и сега Ванко е наказан.  Гадост  Crazy

# 597
  • при късмета
Няма как да вземем тези пред блока. Едно, че изобщо не дават да ги пипнеш, като им оставяш храна показват муцунки от дупката, но чакат да се махнеш, че да излязат, само отдалеч може да ги гледаш. При това сега се топлят двете, вземеш ли едното, другото е обречено през зимата, а двете не мога да взема при всички случаи.
На мъжа ми колегите, където ходим на Копривщица имаха малки котета миналия път. Котката си е на двора, така, че сигурно пак ще има. Ще му каже да ни има предвид другия път, като има котенца.
Вио , докато беше на тази възраст и мен не ме беше яд за играчки. Учат се да пазят по-късно. Обаче шефа от малък сам се ядосва като му се счупи играчка.

# 598
  • Великобритания
привет и от мен
супер безсънна нощ изкарахме , това моето дивото като се наспа в 3 часа и като ревна ..ей до 6 и 30 играхме , рисувахме , филмчета и песни гледахме
очите и на 5 стотинки , хич не ѝ се спи , а аз на няколко пъти задрямвах ,че ми отваря очите да гледам и аз
 Shocked Shocked
сега съм на второто кафе и още не знам къде съм хах

# 599
Оставихме кучо при доктора - ще правят рентген с упойка и ще се обади дали ще започва операция, или ще се размине с промивки... До довечера ще е ясно предколедно дали ще хвръкнат отново едни 1000 кинта  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт